baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Btw Petr s Petou jedou do Nemecka ... tusim ze to je skutecne tenhle vikend !!! jj vim ze rikal ze tam jedou...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Tak to je tento vikend tusim ne ? nevim ale letos urcite ne Ani ja ne ... ale premejslim ze jeste letos sjedu k mooori :-)
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Ani ja ne ... ale premejslim ze jeste letos sjedu k mooori :-) ja jeste asi taky to tak vypada
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Ani ja ne ... ale premejslim ze jeste letos sjedu k mooori :-) ja jeste asi taky to tak vypada Vidim to na Italii nebo Chorvatsko ... jen tak na tejden se povalet
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Ani ja ne ... ale premejslim ze jeste letos sjedu k mooori :-) ja jeste asi taky to tak vypada Vidim to na Italii nebo Chorvatsko ... jen tak na tejden se povalet ja asi egypt...nekdy zari-rijen
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Ani ja ne ... ale premejslim ze jeste letos sjedu k mooori :-) ja jeste asi taky to tak vypada Vidim to na Italii nebo Chorvatsko ... jen tak na tejden se povalet ja asi egypt...nekdy zari-rijen Ja bych rad autem a neco i po kulturni strance ... takze nejspis ta italie :-)
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Ja bych rad autem a neco i po kulturni strance ... takze nejspis ta italie :-) no auta mam ted za ty 2 tejdny docela dost...tak mozna ten egypt ale to se vse jeste uvidi
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Ja bych rad autem a neco i po kulturni strance ... takze nejspis ta italie :-) no auta mam ted za ty 2 tejdny docela dost...tak mozna ten egypt ale to se vse jeste uvidi JJ u me take nic jisteho ...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Ja bych rad autem a neco i po kulturni strance ... takze nejspis ta italie :-) no auta mam ted za ty 2 tejdny docela dost...tak mozna ten egypt ale to se vse jeste uvidi JJ u me take nic jisteho ... jen takove plany ze bych rad
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Ja bych rad autem a neco i po kulturni strance ... takze nejspis ta italie :-) no auta mam ted za ty 2 tejdny docela dost...tak mozna ten egypt ale to se vse jeste uvidi JJ u me take nic jisteho ... jen takove plany ze bych rad Jojo presne tak .. dovolene jeste mam hromadu ... :-) Asi 18 dni :-) Jen te prace je nejak moc
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Jojo presne tak .. dovolene jeste mam hromadu ... :-) Asi 18 dni :-) Jen te prace je nejak moc no ja mel ted 10 dni volna a jeste tam asi 13 mam
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Jojo presne tak .. dovolene jeste mam hromadu ... :-) Asi 18 dni :-) Jen te prace je nejak moc no ja mel ted 10 dni volna a jeste tam asi 13 mam No ja mel ted 14 a predtim 8 a jeste hromadu mam :-)
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 No ja mel ted 14 a predtim 8 a jeste hromadu mam :-) tak to se pak nekdo ma
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 No ja mel ted 14 a predtim 8 a jeste hromadu mam :-) tak to se pak nekdo ma To se nekdo ma ? Sem se loni ani nezastavil :-) Tak proto !!!
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 To se nekdo ma ? Sem se loni ani nezastavil :-) Tak proto !!! vidis jak jsi sikovnej
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 To se nekdo ma ? Sem se loni ani nezastavil :-) Tak proto !!! vidis jak jsi sikovnej To ja sem :-)
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 To se nekdo ma ? Sem se loni ani nezastavil :-) Tak proto !!! vidis jak jsi sikovnej To ja sem :-) jen kdyz chces
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 To se nekdo ma ? Sem se loni ani nezastavil :-) Tak proto !!! vidis jak jsi sikovnej To ja sem :-) jen kdyz chces Hahah pujc mi mladou a pak se ji optej
Speedy20V Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 To se nekdo ma ? Sem se loni ani nezastavil :-) Tak proto !!! vidis jak jsi sikovnej To ja sem :-) jen kdyz chces Hahah pujc mi mladou a pak se ji optej
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Hahah pujc mi mladou a pak se ji optej moji pravou ruku ti nepujcim
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Hahah pujc mi mladou a pak se ji optej moji pravou ruku ti nepujcim Tak aspon levou ... jako od ciziho ;-)
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Hahah pujc mi mladou a pak se ji optej moji pravou ruku ti nepujcim Nebo bejvalou ... moc hezka holka ... mooooc dobrej vkus pane !!!
Doporučené příspěvky