Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Bye bye cya later !!! A dete neco delat zavislaci !!! zduř svůj puch
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Zdar bando Se mi nechce věřit, že by dneska fšeci tak svědomitě pracovali...
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Nazdárek. No já myslim že všichni čučej co je to tady za novinky.
Martan Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 dobré dopoledne všem dob. dop. i Tobě jak se máš,?
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Turka nebo presso?
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 já se taky snažím... a jak ti to jde ale celkem jó, příspěvky přibývají...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Turka nebo presso? já turka, ale chceš-li presso, máš ho mít
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Turka nebo presso? já turka, ale chceš-li presso, máš ho mít No jistěéé, Nesco s mlíčkem bez cukru. děkuji. Sem normálně zjistil že pana baruma vyrábjej v rumunsku, to je veteš.
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 já turka, ale chceš-li presso, máš ho mít No jistěéé, Nesco s mlíčkem bez cukru. děkuji. Sem normálně zjistil že pana baruma vyrábjej v rumunsku, to je veteš. 1x Nesco s mlíčkem bez cukru už se nese... ad pan Barum: njn hold globalizace, už jsem tu měl třeba GoodYear z Číny, Barum se dělají i v Polsku a ve Francii a třeba Continental se vaří u nás v Otrokovicích...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Turka nebo presso? já turka, ale chceš-li presso, máš ho mít No jistěéé, Nesco s mlíčkem bez cukru. děkuji. Sem normálně zjistil že pana baruma vyrábjej v rumunsku, to je veteš. zdáár Jiřiků jak se vede
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 dobré dopoledne všem dob. dop. i Tobě jak se máš,? no po 2 dnech volna zase v práci, se mi moc nechce, už aby byla dovo...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Vloženo 9. Srpen 2006 jedno presso bych tam nahrnul zde 1 presso pro pana Bauráka...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Vloženo 9. Srpen 2006 jedno presso bych tam nahrnul zde 1 presso pro pana Bauráka... hmm ze dekuji
Doporučené příspěvky