Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Bye bye cya later !!! A dete neco delat zavislaci !!! zduř svůj puch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 a vsichni jsou uz v perdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 a vsichni jsou uz v perdeli ne tak docela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 No čas se nachýlil tak taky pomažu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 ja prisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Zdar bando Se mi nechce věřit, že by dneska fšeci tak svědomitě pracovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Nazdárek. No já myslim že všichni čučej co je to tady za novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 ja se snazim pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 dobré dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 ja se snazim pracovat já se taky snažím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 dobré dopoledne všem dob. dop. i Tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 ja se snazim pracovat Snaha se cení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 já se taky snažím... a jak ti to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 dobré dopoledne všem dob. dop. i Tobě jak se máš,? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Turka nebo presso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 já se taky snažím... a jak ti to jde ale celkem jó, příspěvky přibývají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Turka nebo presso? já turka, ale chceš-li presso, máš ho mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Turka nebo presso? já turka, ale chceš-li presso, máš ho mít No jistěéé, Nesco s mlíčkem bez cukru. děkuji. Sem normálně zjistil že pana baruma vyrábjej v rumunsku, to je veteš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 já turka, ale chceš-li presso, máš ho mít No jistěéé, Nesco s mlíčkem bez cukru. děkuji. Sem normálně zjistil že pana baruma vyrábjej v rumunsku, to je veteš. 1x Nesco s mlíčkem bez cukru už se nese... ad pan Barum: njn hold globalizace, už jsem tu měl třeba GoodYear z Číny, Barum se dělají i v Polsku a ve Francii a třeba Continental se vaří u nás v Otrokovicích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Jdu si vařit cofee, kdo si dá taky Turka nebo presso? já turka, ale chceš-li presso, máš ho mít No jistěéé, Nesco s mlíčkem bez cukru. děkuji. Sem normálně zjistil že pana baruma vyrábjej v rumunsku, to je veteš. zdáár Jiřiků jak se vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jedno presso bych tam nahrnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 dobré dopoledne všem dob. dop. i Tobě jak se máš,? no po 2 dnech volna zase v práci, se mi moc nechce, už aby byla dovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jedno presso bych tam nahrnul zde 1 presso pro pana Bauráka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jedno presso bych tam nahrnul zde 1 presso pro pana Bauráka... hmm ze dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky