Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zdar lidičky

ahoj honzoooo

skoda ze nemuzes dorazit aspon jako to prekvapeni :(

njn sere mě to jako sviňa Vitto, ale občas se holt pracovat musí škoda, že se to nedomluvilo až na příští týden :(

spidi co se to stalo? auiii

Vloženo
spidi co se to stalo? auiii

Ahoj Honzi, normální mrda jak hovado... <_<

no nejdřív jsem si všimnul jen povídání a pak i fotečky ach jo a co zítra jedeš na besídku..doufám, že mi pak někdo nechá shlédnout video ;)

Vloženo
ale sbaleno...kua ja ani nevim co si vzit s sebou, krom zuzky a bratra s kamerama :D

kolko tam vubec stoji jedna noc kucí?

to by bratr mohl sesmolit nejaké to dvd ;)

Vloženo
no nejdřív jsem si všimnul jen povídání a pak i fotečky ach jo a co zítra jedeš na besídku..doufám, že mi pak někdo nechá shlédnout video ;)

Jj, na besídku jedu... ;)

Vloženo
ale sbaleno...kua ja ani nevim co si vzit s sebou, krom zuzky a bratra s kamerama :D

to by mohl škoda, že to nevyšlo, ale MimoŇ bude zdokumentovaná jen chci sehnat nabíječku do auta na kameru a přídavný reflektor ;)

Vloženo
to by mohl škoda, že to nevyšlo, ale MimoŇ bude zdokumentovaná jen chci sehnat nabíječku do auta na kameru a přídavný reflektor ;)

jj škody kopec...tak přístě ;)

Vloženo

Do Mimoně už bych možná mohl dorazit... ;)

A to jsem chtěl jet příští sobotu do Příbrami... ...a teď syfilis... <_<

Vloženo

to bych musel umet prrtahnout to video do PC a pak nejakym softem vyrobit videjko...mame kameru na miniDV a nejaky softik a kabely tak jsou ale nezkousel jsem to

Vloženo

Do Mimoně už bych možná mohl dorazit... ;)

A to jsem chtěl jet příští sobotu do Příbrami... ...a teď syfilis... <_<

no to musíš bo tam bude zapíječka malýho Jeníka...myslím, že to bude nejrozumější až tam než Vás kluky z Moravy taht do Práglu a hlavně tak dorazí více lidi z klubu ;)-_--_--_-

Vloženo
no to musíš bo tam bude zapíječka malýho Jeníka...myslím, že to bude nejrozumější až tam než Vás kluky z Moravy taht do Práglu a hlavně tak dorazí více lidi z klubu ;)-_--_--_-

Dobrá tedy... ;)

Vloženo

to bych musel umet prrtahnout to video do PC a pak nejakym softem vyrobit videjko...mame kameru na miniDV a nejaky softik a kabely tak jsou ale nezkousel jsem to

no když mi to nějak dovalíte tak si s tím mohu pohrát ;)

jinak bych se chtěl zeptat co mím udělat pro to , abych měl v podpisu taky ten zelený obrázek???? :o:huh:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...