Borg Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ahojky Rádo a děkuji Ještě sem zapomněl zmínit vše nej ke svátku Vám oběma pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ještě sem zapomněl zmínit vše nej ke svátku Vám oběma pánové ze dekujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 No jo vše nejlepši jak cyp všem Jiřikům :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 No jo vše nejlepši jak cyp všem Jiřikům :D tak take dekuji moc moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Take preju dobre rano a vsechno nejlepsi vsem Jirikum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Take preju dobre rano a vsechno nejlepsi vsem Jirikum zdarek pane...tebe uz jsem nevidel hodne dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 kurec všichni zdrhli nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 kurec všichni zdrhli nebo co asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 taktez se pripojuji k ostatnim - vse nej k svatku Sejdovi a baurakovi... vyjmecne to neni patek, ze panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 taktez se pripojuji k ostatnim - vse nej k svatku Sejdovi a baurakovi... vyjmecne to neni patek, ze panove ahoj a dekuji...jojo tento tyden budeme mit 2x svatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Zdar jak svina Vse NEJ vsem Jirikum!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 zdarek pane...tebe uz jsem nevidel hodne dlouho No to si o nic neprisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 zdarek pane...tebe uz jsem nevidel hodne dlouho No to si o nic neprisel nic noveho?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 nic noveho?? Nic noveho, ksicht mam porad stejnej, to uz lepsi proste nebude Jinak se mame s Migem skvjele, ted jsme mely zase pekny vikend. Jinak na autiii mam nove jen ty dily ktere mi v zime nabouraly, jinak nic, jo jeste navigaci, ale v PDA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 děkuji všéééém za přáníčko a posílám alespon virt. všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Jiriku, jinak mas na mailu ty fotky jo a k svatku jednoho mergla ale toho az se zas uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 No nic mažu do hokny zatím čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Jiriku, jinak mas na mailu ty fotky jo a k svatku jednoho mergla ale toho az se zas uvidime dííííky prdelko,viděl ,mám a ještě jednou díky....posílám pusinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ahoj ......lidi přeji všem Jiříkům to nej nej........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 neni zac tak taky jednu posilam - na celicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Nic noveho, ksicht mam porad stejnej, to uz lepsi proste nebude Jinak se mame s Migem skvjele, ted jsme mely zase pekny vikend. Jinak na autiii mam nove jen ty dily ktere mi v zime nabouraly, jinak nic, jo jeste navigaci, ale v PDA. to ja mel ted taky super 4 dny v alpach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 (editace) Ahoj ......lidi přeji všem Jiříkům to nej nej........ ahoj pane...dekujeme... jinak jsem to vcera vecer jeste provetral a musim rict ze bombice...moc diky velika spokojenost a i petrovi dekuji bohuzel jsem si zapomnel kabel k fotaku tak mozna vecer hodim fotky Editováno: 24. Duben 2006, autor: baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ahoj ahoj ahoj Jiříkům přeji vše nej nej nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ahoj ahoj ahoj Jiříkům přeji vše nej nej nej ahojky ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ahoj Ivus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky