Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Se mi nic nechce sel bych spat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 tak fotit a udělat galerku danke schön No ještě nevím,ale možná pojedu zkusím ukecat new koc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Se mi nic nechce sel bych spat !!! taky bych šel ,ale zase průser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Se mi nic nechce sel bych spat !!! taky bych šel ,ale zase průser Hmmm ja taky nemuzu ... musim do nejaky diry se jim tam neco poto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No minimalne do auta se to ladovalo pul dne ale vypada to skvele ! Poklona pred MartinemRS !!! vo tem žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No ještě nevím,ale možná pojedu zkusím ukecat new koc New koc jo...hmmmmm ...no hele ale moc to nepřehaněj...ja jak jel do kopru tak sem vzal přituli....no a ji se to libilo a chce zase někam vyrazit a pomalu to planuje....to sem si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 daval jsem fotecky noveho podsviceni jj to tam láduješ pul dńa :D ale guuut ahoj Jiřiku tak dalsi fotecky u kluku v dilne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 New koc jo...hmmmmm ...no hele ale moc to nepřehaněj...ja jak jel do kopru tak sem vzal přituli....no a ji se to libilo a chce zase někam vyrazit a pomalu to planuje....to sem si dal to máš dobrý : dík za tip, budu se snažit to nepřehnat No jak zjišťuju info o srazu skodahome na bodu nula , takže se asi na to akorát vys*ru , jako jestli celá organizace spočívá v tom,že daj link na stránku kempu kde je totálně nečitelnej ceník , tak potěš prdel jak bude vypadat celaá organizace a to ještě chtěj vlezný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 daval jsem fotecky noveho podsviceni jj to tam láduješ pul dńa :D ale guuut ahoj Jiřiku tak dalsi fotecky u kluku v dilne Videl jsem, prohlidl jsem, okomentoval jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 New koc jo...hmmmmm ...no hele ale moc to nepřehaněj...ja jak jel do kopru tak sem vzal přituli....no a ji se to libilo a chce zase někam vyrazit a pomalu to planuje....to sem si dal to máš dobrý : dík za tip, budu se snažit to nepřehnat No jak zjišťuju info o srazu skodahome na bodu nula , takže se asi na to akorát vys*ru , jako jestli celá organizace spočívá v tom,že daj link na stránku kempu kde je totálně nečitelnej ceník , tak potěš prdel jak bude vypadat celaá organizace a to ještě chtěj vlezný CHtel vlezny jo ? Ja na tu akci mam v planu jet ... ale zatim sem to moc nestudoval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No minimalne do auta se to ladovalo pul dne ale vypada to skvele ! Poklona pred MartinemRS !!! no meli to hotovy rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 CHtel vlezny jo ? Ja na tu akci mam v planu jet ... ale zatim sem to moc nestudoval ... vstup 250 a ani nezkousej rict ze nejedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Videl jsem, prohlidl jsem, okomentoval jsem no to jsem videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 CHtel vlezny jo ? Ja na tu akci mam v planu jet ... ale zatim sem to moc nestudoval ... vstup 250 a ani nezkousej rict ze nejedes Jo tam jedu na 99,9% ... uz mi chybi jen auto aby to bylo 99,99% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jo tam jedu na 99,9% ... uz mi chybi jen auto aby to bylo 99,99% tak to snad bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jo tam jedu na 99,9% ... uz mi chybi jen auto aby to bylo 99,99% tak to snad bude No snad jo :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jak zjišťuju info o srazu skodahome na bodu nula , takže se asi na to akorát vys*ru , jako jestli celá organizace spočívá v tom,že daj link na stránku kempu kde je totálně nečitelnej ceník , tak potěš prdel jak bude vypadat celaá organizace a to ještě chtěj vlezný No ten camp nebo co to je a ten jejích ceník sem nepobral taky....to je slátanina jako sviňa.....jestli pojedu tak na spaní seru a paříme non-stop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No snad jo :-) ... drzim palce a tyden potom jsou jeste doksy ale to jen na den ale nebejva to tam spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jak zjišťuju info o srazu skodahome na bodu nula , takže se asi na to akorát vys*ru , jako jestli celá organizace spočívá v tom,že daj link na stránku kempu kde je totálně nečitelnej ceník , tak potěš prdel jak bude vypadat celaá organizace a to ještě chtěj vlezný No ten camp nebo co to je a ten jejích ceník sem nepobral taky....to je slátanina jako sviňa.....jestli pojedu tak na spaní seru a paříme non-stop Spim v aute nebo ve spacaku na zemi ! Jen to musim postavit nekde stranou, nekam kde nebude nejaky psycho v 5 rano startovat a cudit mi to pod nos :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No snad jo :-) ... drzim palce a tyden potom jsou jeste doksy ale to jen na den ale nebejva to tam spatny To by se taky dalo ... uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jo tam jedu na 99,9% ... uz mi chybi jen auto aby to bylo 99,99% tak to já to vidím že asi na 99% nepojedu se stavem info které poskytli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Spim v aute nebo ve spacaku na zemi ! Jen to musim postavit nekde stranou, nekam kde nebude nejaky psycho v 5 rano startovat a cudit mi to pod nos :-) to by chtělo jit stranou od TDI jinak asi tak samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 tak to já to vidím že asi na 99% nepojedu se stavem info které poskytli nj víš jak pro ně to je už 4sraz tam tak si info podávat nemusej...ale co my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 (editace) Spim v aute nebo ve spacaku na zemi ! Jen to musim postavit nekde stranou, nekam kde nebude nejaky psycho v 5 rano startovat a cudit mi to pod nos :-) normalka chrapat v aute...vyzkouseno a pohoda Editováno: 25. Duben 2006, autor: baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No ten camp nebo co to je a ten jejích ceník sem nepobral taky....to je slátanina jako sviňa.....jestli pojedu tak na spaní seru a paříme non-stop no je to jak u č*ráků na haluzi dost mě to znechutilo, bo sem fakt zvažoval , že pojedu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky