Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Se mi nic nechce sel bych spat !!! B)

tak fotit a udělat galerku ;) danke schön -_--_--_--_-

No ještě nevím,ale možná pojedu ;) zkusím ukecat new koc ;)

Se mi nic nechce sel bych spat !!! B)

taky bych šel ;) ,ale zase průser :angry:

Se mi nic nechce sel bych spat !!!  B)

taky bych šel ;) ,ale zase průser :angry:

Hmmm ja taky nemuzu ... musim do nejaky diry se jim tam neco poto ...

No minimalne do auta se to ladovalo pul dne ale vypada to skvele ! Poklona pred MartinemRS !!!

vo tem žádná ;):specool:

No ještě nevím,ale možná pojedu ;) zkusím ukecat new koc ;)

New koc jo...hmmmmm :specool: ...no hele ale moc to nepřehaněj...ja jak jel do kopru tak sem vzal přituli....no a ji se to libilo a chce zase někam vyrazit a pomalu to planuje....to sem si dal :doh:doh:smich:

• Autor
daval jsem fotecky noveho podsviceni ;)

jj to tam láduješ pul dńa :D :D ale guuut ;)

ahoj Jiřiku -_--_-

tak dalsi fotecky u kluku v dilne ;)

New koc jo...hmmmmm :specool: ...no hele ale moc to nepřehaněj...ja jak jel do kopru tak sem vzal přituli....no a ji se to libilo a chce zase někam vyrazit a pomalu to planuje....to sem si dal :doh:doh:smich:

:smich::smich::smich: to máš dobrý ::' dík za tip, budu se snažit to nepřehnat :)

No jak zjišťuju info o srazu skodahome na bodu nula , takže se asi na to akorát vys*ru , jako jestli celá organizace spočívá v tom,že daj link na stránku kempu kde je totálně nečitelnej ceník , tak potěš prdel jak bude vypadat celaá organizace a to ještě chtěj vlezný :angry::ph34r:

daval jsem fotecky noveho podsviceni ;)

jj to tam láduješ pul dńa :D :D ale guuut ;)

ahoj Jiřiku -_--_-

tak dalsi fotecky u kluku v dilne ;)

Videl jsem, prohlidl jsem, okomentoval jsem -_-

New koc jo...hmmmmm :specool: ...no hele ale moc to nepřehaněj...ja jak jel do kopru tak sem vzal přituli....no a ji se to libilo a chce zase někam vyrazit a pomalu to planuje....to sem si dal  :doh  :doh  :smich:

:smich::smich::smich: to máš dobrý ::' dík za tip, budu se snažit to nepřehnat :)

No jak zjišťuju info o srazu skodahome na bodu nula , takže se asi na to akorát vys*ru , jako jestli celá organizace spočívá v tom,že daj link na stránku kempu kde je totálně nečitelnej ceník , tak potěš prdel jak bude vypadat celaá organizace a to ještě chtěj vlezný :angry::ph34r:

CHtel vlezny jo ? Ja na tu akci mam v planu jet ... ale zatim sem to moc nestudoval ...

• Autor
No minimalne do auta se to ladovalo pul dne ale vypada to skvele ! Poklona pred MartinemRS !!!

no meli to hotovy rychle ;)

• Autor
CHtel vlezny jo ? Ja na tu akci mam v planu jet ... ale zatim sem to moc nestudoval ...

vstup 250 a ani nezkousej rict ze nejedes ;)

• Autor
Videl jsem, prohlidl jsem, okomentoval jsem -_-

no to jsem videl :smich:

vstup 250 a ani nezkousej rict ze nejedes ;)

Jo tam jedu na 99,9% ... uz mi chybi jen auto aby to bylo 99,99% :D

• Autor

tak to snad bude ;)

Jo tam jedu na 99,9%  ... uz mi chybi jen auto aby to bylo 99,99%  :D

tak to snad bude ;)

No snad jo :-) ... -_-

No ten camp nebo co to je a ten jejích ceník sem nepobral taky....to je slátanina jako sviňa.....jestli pojedu tak na spaní seru a paříme non-stop ;)

• Autor
No snad jo :-) ... -_-

drzim palce ;) a tyden potom jsou jeste doksy ale to jen na den ale nebejva to tam spatny ;)

No jak zjišťuju info o srazu skodahome na bodu nula , takže se asi na to akorát vys*ru , jako jestli celá organizace spočívá v tom,že daj link na stránku kempu kde je totálně nečitelnej ceník , tak potěš prdel jak bude vypadat celaá organizace a to ještě chtěj vlezný  :angry:  :ph34r:

No ten camp nebo co to je a ten jejích ceník sem nepobral taky....to je slátanina jako sviňa.....jestli pojedu tak na spaní seru a paříme non-stop ;)

Spim v aute nebo ve spacaku na zemi ! Jen to musim postavit nekde stranou, nekam kde nebude nejaky psycho v 5 rano startovat a cudit mi to pod nos :-)

No snad jo :-) ...  -_-

drzim palce ;) a tyden potom jsou jeste doksy ale to jen na den ale nebejva to tam spatny ;)

To by se taky dalo ... uvidime :D

tak to já to vidím že asi na 99% nepojedu se stavem info které poskytli :ph34r:

Spim v aute nebo ve spacaku na zemi ! Jen to musim postavit nekde stranou, nekam kde nebude nejaky psycho v 5 rano startovat a cudit mi to pod nos :-)

to by chtělo jit stranou od TDI :smich::smich:

jinak asi tak samo ;)

tak to já to vidím že asi na 99% nepojedu se stavem info které poskytli :ph34r:

nj víš jak pro ně to je už 4sraz tam tak si info podávat nemusej...ale co my :o

• Autor

normalka chrapat v aute...vyzkouseno a pohoda ;)

Upraveno od baurak

no je to jak u č*ráků na haluzi :angry::disgust: dost mě to znechutilo, bo sem fakt zvažoval , že pojedu . :(

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.