Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 však jsem dal, ale odkaz je obrázek web master ach sóóó tady je ta gut http://www.octaviaclub.cz/ostatni/octavia_cm_user.jpg danke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 danke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 cece Vitto, kde sou my upravy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Kua to só kola jak já poslanec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 takovýhle mím žaluzky doma na okně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Kua to só kola jak já poslanec... woe jak poklica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 takovýhle mím žaluzky doma na okně Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Zdar jak sviňa Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 bože Ti kretení co schválili ten novej zákon co má platit museli bejt snad sfetovaní a vožralí zárověň - za předjíždění kde je to zakázaný rok bez not a podobný akce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak sem si udělal route list a můžem vyrazit Zdar Borqi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 bože Ti kretení co schválili ten novej zákon co má platit museli bejt snad sfetovaní a vožralí zárověň - za předjíždění kde je to zakázaný rok bez not a podobný akce . jj taky se tu nad tím s kolegou divíme čusík Rade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 bože Ti kretení co schválili ten novej zákon co má platit museli bejt snad sfetovaní a vožralí zárověň - za předjíždění kde je to zakázaný rok bez not a podobný akce . Čus Rade, normální kreténi... Už se fakt nedá poslouchat, asi budu jezdit jen do práce a zpět a to s obavami, aby se vyhnul Aviím a pak na troječku kolem baráku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak sem si udělal route list a můžem vyrazit Zdar Borqi Zdar Bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 bože Ti kretení co schválili ten novej zákon co má platit museli bejt snad sfetovaní a vožralí zárověň - za předjíždění kde je to zakázaný rok bez not a podobný akce . jj taky se tu nad tím s kolegou divíme čusík Rade zdar Honzi , jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Čus Rade, normální kreténi... Už se fakt nedá poslouchat, asi budu jezdit jen do práce a zpět a to s obavami, aby se vyhnul Aviím a pak na troječku kolem baráku... No já ani nemluvím, mám pocit že budu furt jezdit akorát na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No já ani nemluvím, mám pocit že budu furt jezdit akorát na kole A nebo svazovým žukem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak si říkám,že za chvíli bude levnější toho policajta zastřelit než se nechat nahlásit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ale jo jde top malej se zatím drží u mamky v bříšku je mu tm zatím nejlíp, ale už se na něj i těším bude to zase něco jiného..jinka jsem nasranej, že se nedostanu zítra na srazíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak si říkám,že za chvíli bude levnější toho policajta zastřelit než se nechat nahlásit Taky pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 A nebo svazovým žukem... plně vyzbrojený M1A1 Abrhams se "stříbrnýma střelama" to by byla chuť - do měsíce by přestala dopravné policie existovat : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hele a nebo si uděláme papíry na letadla a vrtulníky a budeme lítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ale jo jde top malej se zatím drží u mamky v bříšku je mu tm zatím nejlíp, ale už se na něj i těším bude to zase něco jiného..jinka jsem nasranej, že se nedostanu zítra na srazíček taky se tam nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hele a nebo si uděláme papíry na letadla a vrtulníky a budeme lítat už si objednávám poslední model Harriera : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hele a nebo si uděláme papíry na letadla a vrtulníky a budeme lítat To je fakt, obchoďák + IFR stojí 150.000,- Kč a body tam nemaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Honzi, už mám naskenovaný i nějaký fotky z Bosny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky