baurak Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 ahoj Baui... zdarek slecno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 no nic - idem ven, zatim paaa a hezke dopoledne vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 .. a ještě se pokazilo počasí a na prodloužený víkend prý žádný tuzex a co ty uličnice Cau Jirikove a Kato, mno tak jsme si uzily leto a uz je zase podzim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Cau bandasko. Jak je,co je noveho? Sejdiku,mas mejlika Honzo neboj,bude to OK a brzy bude spunt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 .. a ještě se pokazilo počasí a na prodloužený víkend prý žádný tuzex a co ty uličnice Cau Jirikove a Kato, mno tak jsme si uzily leto a uz je zase podzim :-) no to jo...nestras... jinak ahoj lubo a kochte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Cau bandasko. Jak je,co je noveho?Sejdiku,mas mejlika Honzo neboj,bude to OK a brzy bude spunt čágo Márty viděl jsem ho máš ho u sebe zdar Bauí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 cau jirino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Co mam u sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Co mam u sebe? panáčka přece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 cau jirino čus změn avatara,už teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 nazdar špione z methan city mulisáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 nazdar špione z methan city mulisáku Zdar jak sviňa do Práglu Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 ,, Depak´´ mam ho doma ,abych ti ho neztratil. A dohodnete se,kdo si vezmete jakyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 cau jirino čus změn avatara,už teplo taky uz jsem na to koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Táke přeji dobré ráno, i pro mě moc dobrý den nečeká - dnes a zítra mám praktickou maturitní zkoušku, ježiš jak já su nervozní Bude v pohodě a pak jen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 ,, Depak´´ mam ho doma ,abych ti ho neztratil. A dohodnete se,kdo si vezmete jakyho jasněééé já chci toho lepšího .....a dík Márty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 cau jirino čus změn avatara,už teplo taky uz jsem na to koukal tak nelelkuj a změn ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 tak nelelkuj a změn ho on je brzda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 cau jirino čus změn avatara,už teplo taky uz jsem na to koukal tak nelelkuj a změn ho nech me zit...casem to zmenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 dobré ráno .... dnes má svátek Kryssar tak Járo vše nej jinak pro mě dnes není moc dobré bo po včerejšku lítání po nemocnici s Lu mi volala v 01:30 a říkala, že jede do nemocnice že prej z ní teče krev ...jela s ní moje mamka, )protože jsem měl noční), pak mi za hodinu volala, že k porodu to není, ale že si jí tam musí nechat nejsem moc vyspalej a moc si přeju ať je všechno v pořádku Zdar jak svina bando Honziku diky, ale ja dneska nemam, sem totiz Jaromir Ale diky predem O maminu se neboj, to zvladne, asi se to blizi, a nebo je uz tak velkej, ze tlaci. Ale v tomhle stadiu uz by melo byt vse ok, byt to treba v 6. mesici, bylo by to horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 tak nelelkuj a změn ho on je brzda brzda pokroku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 cau jirino čus změn avatara,už teplo taky uz jsem na to koukal tak nelelkuj a změn ho nech me zit...casem to zmenim no vidíš,že to jde na mě šla pořád zima z něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Zdar jak svina bando Honziku diky, ale ja dneska nemam, sem totiz Jaromir Ale diky predem To neděláš dobře s těma sirkama Jaromíre :D Zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 dobré ráno .... dnes má svátek Kryssar tak Járo vše nej jinak pro mě dnes není moc dobré bo po včerejšku lítání po nemocnici s Lu mi volala v 01:30 a říkala, že jede do nemocnice že prej z ní teče krev ...jela s ní moje mamka, )protože jsem měl noční), pak mi za hodinu volala, že k porodu to není, ale že si jí tam musí nechat nejsem moc vyspalej a moc si přeju ať je všechno v pořádku Zdar jak svina bando Honziku diky, ale ja dneska nemam, sem totiz Jaromir Ale diky predem O maminu se neboj, to zvladne, asi se to blizi, a nebo je uz tak velkej, ze tlaci. Ale v tomhle stadiu uz by melo byt vse ok, byt to treba v 6. mesici, bylo by to horsi ááá princ Jaromír vítej synku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 no vidíš,že to jde na mě šla pořád zima z něj ne jestli me budete stvat tak to tam vratim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky