Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Bre ranko mladezi ! Jen proletam a zdravim ;-)

Vloženo
Zdar jak svina bando  -_-

Honziku diky, ale ja dneska nemam, sem totiz Jaromir  ;)  Ale diky predem  -_-

To neděláš dobře s těma sirkama Jaromíre :D :D :D

Zdar jak sviňa -_--_-

No je fakt, ze mam radsi zapalovace :p

Vloženo
ááá princ Jaromír :D vítej synku :p:p

Nazdarek :D Takhle mi rikaj i kolegyne, a ja porad nevim, jak toho radne zneuzit, vsechny sou to zadany mrchy a takova tretina by stala za erekci teda B):p

Vloženo
Nazdarek :D Takhle mi rikaj i kolegyne, a ja porad nevim, jak toho radne zneuzit, vsechny sou to zadany mrchy a takova tretina by stala za erekci teda B):p

:smich::smich: to je princatko :smich:

Vloženo
ááá princ Jaromír :D  vítej synku :p  :p

a třeba i ejakulaci :smich::smich:

a toho prince jsem vymyslel první já :(:D

Vloženo
Nazdarek  :D  Takhle mi rikaj i kolegyne, a ja porad nevim, jak toho radne zneuzit, vsechny sou to zadany mrchy a takova tretina by stala za erekci teda  B)  :p

:smich::smich: to je princatko :smich:

:smich: no to je z tý pohádky,když děti nebudete papat,tak bude vypadat,jako princ Jaromír... :smich::smich:

Vloženo
:smich:  no to je z tý pohádky,když děti nebudete papat,tak bude vypadat,jako princ Jaromír... :smich:  :smich:

jj :smich::smich: ale koukam ze jaromir by spis krmil :p

no on je takový krmič :smich:

Vloženo
šmarjapano , člověk sem nakoukne a nestačí se divit co se totu děje za všelijaké zvrhlosti :o ::' ::':smich:

sodoma v komoře velebnosti,teda dábelnosti :smich: ....čágo Rádo -_-

Vloženo
šmarjapano , člověk sem nakoukne a nestačí se divit co se totu děje za všelijaké zvrhlosti :o ::' ::':smich:

proto je lepsi nechodit...tak ze cau :smich:

Vloženo
šmarjapano , člověk sem nakoukne a nestačí se divit co se totu děje za všelijaké zvrhlosti  :o  ::'  ::'  :smich:

proto je lepsi nechodit...tak ze cau :smich:

ty si matěj :smich:

Vloženo

Jo, souhlasim :smich:

Sejdo, Ty me ale jako holky tady tak nerajcujes ;):smich:

Vloženo
:smich:  no to je z tý pohádky,když děti nebudete papat,tak bude vypadat,jako princ Jaromír... :smich:  :smich:

jj :smich::smich: ale koukam ze jaromir by spis krmil :p

To vis, princatko na jare ;):smich:

Vloženo

Jo, souhlasim :smich:

Sejdo, Ty me ale jako holky tady tak nerajcujes ;):smich:

koukám s tebou to jaro cvičí pěkně :smich: ....pozor na harašení na pracovišti :D ........ale jak jsem slyšel,dle amer.presidenta orální sex není sex :o:o ,tak to zkus :p

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...