Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ty voe já je při stěhování někam založil, ale ještě nemám vybaleno

jen co vybalím tak to spustíme....tys byl i v Bosně???...já fotil ve Kbelích tu MI17 co v Bosně spadla sice jen černobíle, ale mám jí ;)

Vloženo

ty woeeeee prej aby platil zákaz předjíždění pro kamiony pro 3levý pruh...no kurva tu jich je jak cyp... to mě zase nasralooooooooo

Vloženo

jen co vybalím tak to spustíme....tys byl i v Bosně???...já fotil ve Kbelích tu MI17 co v Bosně spadla sice jen černobíle, ale mám jí ;)

Myslíš nehodu z ledna 1998 ???

Vloženo
ty woeeeee prej aby platil zákaz předjíždění pro kamiony pro 3levý pruh...no kurva tu jich je jak cyp... to mě zase nasralooooooooo

Přesně, tři pruhy jsou jen z Jesenice do prahy a pár stoupacích pruhů... <_<

Vloženo

Myslíš nehodu z ledna 1998 ???

jj měla by to být ona , já končil na konci roku 96 a pak to zaslechl v TV

Vloženo

Tak to byla ze 171. praporu, to jsem tak akorát byl... :o

Tuším tehdy 3 mrtví... <_<

Vloženo

koukal jsem na ty fotky co jsem našel ...jsou to docela dobrý momentky..třeba jak jsme s klukama v přijímači dělali barový tanečnice..jj to byly časy jsme se tenkrát vyřádili a pak na letišti zítra se ponořím do dětskýho pokoje, kde je mámy nábytek s obýváku a najdu ty fotky, abych to sem mohl co nejdříve naházet.....snad je tam najdu dřív než se máti odstěhuje ;)

Vloženo
koukal jsem na ty fotky co jsem našel ...jsou to docela dobrý momentky..třeba jak jsme s klukama v přijímači dělali barový tanečnice..jj to byly časy jsme se tenkrát vyřádili a pak na letišti zítra se ponořím do dětskýho pokoje, kde je mámy nábytek s obýváku a najdu ty fotky, abych to sem mohl co nejdříve naházet.....snad je tam najdu dřív než se máti odstěhuje ;)

áááá,že by vzpomínky na kbely :smich:

Vloženo

Já jsem si moc srandy neužil, 24 hodin 2 sunky slepený páskou na koberce, 40 ostrejch a 20 trasírek + 1 v komoře...

Vloženo

Tak to byla ze 171. praporu, to jsem tak akorát byl... :o

Tuším tehdy 3 mrtví... <_<

to sis to docela užil s tím cestováním a jak to, že ses tam jako záklaďák dostal?? jj byla to tenkrát pro naše letectvo a misiji tragédie

Vloženo
Přesně, tři pruhy jsou jen z Jesenice do prahy a pár stoupacích pruhů... <_<

přesně tak...bych tomu teploušovi hned :aggressive::aggressive: debil

Ahoj Molly ;) Já to taky dřel jak sviňa a přes noc radši nechal v garage :)

Vloženo
tak jsem dnes zakleknul na mollynku a málem jsem se prodřel na základ :smich::smich: umyl jsem jí,tak počítám,že bude zejtra celej den pršet :(

Já mám taky naleštíno...

post-31-1144435004.jpg

Vloženo

Já jsem si moc srandy neužil, 24 hodin 2 sunky slepený páskou na koberce, 40 ostrejch a 20 trasírek + 1 v komoře...

já jediný co zažil byly letový akce na republikou jinak jsme se nikam nepodíval :(

Vloženo
tak jsem dnes zakleknul na mollynku a málem jsem se prodřel na základ :smich:  :smich: umyl jsem jí,tak počítám,že bude zejtra celej den pršet :(

Já mám taky naleštíno...

spidi opět jsi tlačil na hadr ;) někdy ti ukážu jak se to dělá šetrnějc

Vloženo
ahoj Peťane ;)

jj vzpomínky

někdy dáme řeč.dva roky ve kbelích se nedaj zapomenout :);)

jj dáme jak najdu ty fotky tak to sem chceme se spíďákem nahaázet jako vzpomínky na službu vlasti ;)

Vloženo
já jediný co zažil byly letový akce na republikou jinak jsme se nikam nepodíval :(

Já zažil pár ostrejch akcí, škola že s náma nebyly Mi-24 z 51. vrp ;)

Vloženo

Já zažil pár ostrejch akcí, škola že s náma nebyly Mi-24 z 51. vrp ;)

počkej takže to si byl normálně na misi, ale ne jako záklaďák, že? taky jsem s tím tenkrát laškoval, ale bylo mi to zakázáno :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...