Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 To je fakt, obchoďák + IFR stojí 150.000,- Kč a body tam nemaj... no za chvilku se to vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ty voe já je při stěhování někam založil, ale ještě nemám vybaleno jen co vybalím tak to spustíme....tys byl i v Bosně???...já fotil ve Kbelích tu MI17 co v Bosně spadla sice jen černobíle, ale mám jí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ty woeeeee prej aby platil zákaz předjíždění pro kamiony pro 3levý pruh...no kurva tu jich je jak cyp... to mě zase nasralooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ty voe já je při stěhování někam založil, ale ještě nemám vybalenojen co vybalím tak to spustíme....tys byl i v Bosně???...já fotil ve Kbelích tu MI17 co v Bosně spadla sice jen černobíle, ale mám jí Myslíš nehodu z ledna 1998 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ty woeeeee prej aby platil zákaz předjíždění pro kamiony pro 3levý pruh...no kurva tu jich je jak cyp... to mě zase nasralooooooooo Přesně, tři pruhy jsou jen z Jesenice do prahy a pár stoupacích pruhů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ty voe já je při stěhování někam založil, ale ještě nemám vybalenojen co vybalím tak to spustíme....tys byl i v Bosně???...já fotil ve Kbelích tu MI17 co v Bosně spadla sice jen černobíle, ale mám jí Myslíš nehodu z ledna 1998 ??? jj měla by to být ona , já končil na konci roku 96 a pak to zaslechl v TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 zdar všem a pěknej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jj měla by to být ona , já končil na konci roku 96 a pak to zaslechl v TV Tak to byla ze 171. praporu, to jsem tak akorát byl... Tuším tehdy 3 mrtví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 koukal jsem na ty fotky co jsem našel ...jsou to docela dobrý momentky..třeba jak jsme s klukama v přijímači dělali barový tanečnice..jj to byly časy jsme se tenkrát vyřádili a pak na letišti zítra se ponořím do dětskýho pokoje, kde je mámy nábytek s obýváku a najdu ty fotky, abych to sem mohl co nejdříve naházet.....snad je tam najdu dřív než se máti odstěhuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak jsem dnes zakleknul na mollynku a málem jsem se prodřel na základ umyl jsem jí,tak počítám,že bude zejtra celej den pršet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 koukal jsem na ty fotky co jsem našel ...jsou to docela dobrý momentky..třeba jak jsme s klukama v přijímači dělali barový tanečnice..jj to byly časy jsme se tenkrát vyřádili a pak na letišti zítra se ponořím do dětskýho pokoje, kde je mámy nábytek s obýváku a najdu ty fotky, abych to sem mohl co nejdříve naházet.....snad je tam najdu dřív než se máti odstěhuje áááá,že by vzpomínky na kbely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 koukal jsem na ty fotky co jsem našel ...jsou to docela dobrý momentky..třeba jak jsme s klukama v přijímači dělali barový tanečnice..jj to byly časy jsme se tenkrát vyřádili a pak na letišti zítra se ponořím do dětskýho pokoje, kde je mámy nábytek s obýváku a najdu ty fotky, abych to sem mohl co nejdříve naházet.....snad je tam najdu dřív než se máti odstěhuje Já jsem si moc srandy neužil, 24 hodin 2 sunky slepený páskou na koberce, 40 ostrejch a 20 trasírek + 1 v komoře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jj měla by to být ona , já končil na konci roku 96 a pak to zaslechl v TV Tak to byla ze 171. praporu, to jsem tak akorát byl... Tuším tehdy 3 mrtví... to sis to docela užil s tím cestováním a jak to, že ses tam jako záklaďák dostal?? jj byla to tenkrát pro naše letectvo a misiji tragédie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ahoj Peťane jj vzpomínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Přesně, tři pruhy jsou jen z Jesenice do prahy a pár stoupacích pruhů... přesně tak...bych tomu teploušovi hned debil Ahoj Molly Já to taky dřel jak sviňa a přes noc radši nechal v garage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jdu jí uložit do garáže a přikrejt,aby do rána nenastydla.tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak jsem dnes zakleknul na mollynku a málem jsem se prodřel na základ umyl jsem jí,tak počítám,že bude zejtra celej den pršet Já mám taky naleštíno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 koukal jsem na ty fotky co jsem našel ...jsou to docela dobrý momentky..třeba jak jsme s klukama v přijímači dělali barový tanečnice..jj to byly časy jsme se tenkrát vyřádili a pak na letišti zítra se ponořím do dětskýho pokoje, kde je mámy nábytek s obýváku a najdu ty fotky, abych to sem mohl co nejdříve naházet.....snad je tam najdu dřív než se máti odstěhuje Já jsem si moc srandy neužil, 24 hodin 2 sunky slepený páskou na koberce, 40 ostrejch a 20 trasírek + 1 v komoře... já jediný co zažil byly letový akce na republikou jinak jsme se nikam nepodíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ahoj Peťane jj vzpomínky někdy dáme řeč.dva roky ve kbelích se nedaj zapomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Lubíku a jak bude probíhat óprava? opět LaK světla a nebo new face? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak jsem dnes zakleknul na mollynku a málem jsem se prodřel na základ umyl jsem jí,tak počítám,že bude zejtra celej den pršet Já mám taky naleštíno... spidi opět jsi tlačil na hadr někdy ti ukážu jak se to dělá šetrnějc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ahoj Peťane jj vzpomínky někdy dáme řeč.dva roky ve kbelích se nedaj zapomenout jj dáme jak najdu ty fotky tak to sem chceme se spíďákem nahaázet jako vzpomínky na službu vlasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 já jediný co zažil byly letový akce na republikou jinak jsme se nikam nepodíval Já zažil pár ostrejch akcí, škola že s náma nebyly Mi-24 z 51. vrp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 spidi opět jsi tlačil na hadr někdy ti ukážu jak se to dělá šetrnějc Jj, nějak se mi to zdulo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 já jediný co zažil byly letový akce na republikou jinak jsme se nikam nepodíval Já zažil pár ostrejch akcí, škola že s náma nebyly Mi-24 z 51. vrp počkej takže to si byl normálně na misi, ale ne jako záklaďák, že? taky jsem s tím tenkrát laškoval, ale bylo mi to zakázáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky