HOSPODA č.4 - Stránka 13 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

Spidi napsal:
Jinak jestli to Honzi pamatuješ, tak ty Mi-24 tam s náma nebyly kvůli těm cinklejm rotorovejm listům z Ruska, tak se dávaly na rychlo UB-16 pod Mi-17... :huh:

no to si taky trošku vzpomínám jak nám to kluci od vrtulníků říkali, že jsou s tím nějaký problémy a že s tm v Rusii něco porobili

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak se musím přiznat dnes jsem poprvé po zimě luxoval autí...naposledy bylo luxovaný před zimou .... jsem to jinak nestíhal v pondělí jsem lehce opláchl a v neděli se chystám na vnitřek se to bude blejskat jak psí koule

Odkaz ke komentáři

Hensel napsal:
jinak se musím přiznat dnes jsem poprvé po zimě luxoval autí...naposledy bylo luxovaný před zimou .... jsem to jinak nestíhal v pondělí jsem lehce opláchl a v neděli se chystám na vnitřek se to bude blejskat jak psí koule

Já jsem tomu ještě taky moc nedal, ale až pořeším tu opravu, tak budu ladit. Navíc jsme s kámošem otevřeli obchod s autodíly a máme zastoupení autokosmetiky MAFRA - ceny lidové... ;)

Odkaz ke komentáři

Spidi napsal:
  Hensel napsal:

Já jsem tomu ještě taky moc nedal, ale až pořeším tu opravu, tak budu ladit. Navíc jsme s kámošem otevřeli obchod s autodíly a máme zastoupení autokosmetiky MAFRA - ceny lidové... ;)

kurňa ty seš podnikavej tak to asi něco pak nakoupím ;)

Odkaz ke komentáři

Spidi napsal:
  Hensel napsal:
kurňa ty seš podnikavej tak to asi něco pak nakoupím ;)

Njn, lowe só lowe... :D

Tak já myslím, že no problemo, v sezoně to bude 1A, vybereš si zboží a a já Ti ho dovezu na srazík... :specool:

-_--_--_- superky jinak pro dnešek se loučím měj se a zítra všechny pozdravuj...mluvil jsme s Vittem zítra pokud bude klid tak cinknu ;)

Odkaz ke komentáři

Spidi napsal:

po besídce se stavím Lubo -_--_--_- skóknót tu kosmetiku -_-;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...