Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nazdar nazdar zdar zdar jak je ? Co ta řadička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdravím všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdravim Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ahoj Ivanko, tak jak se mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdravím všechny achoj malá paní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jasny, Praha Jizni mesto, 6. patro panelaku ..... a v 7,8,9 patro večer spí lidé u stropu No hlavne maj zakazanej otevrenej ohen .......no a co se stane.....ví bůch...výbuch... Dyz to pujde smerem nahoru, tak je to , hlavne kdyz mi nebude chcat do postele By clovek nerek, co metan dokaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdravím všechny achoj malá paní Ivanko, mela bys trochu povyrust, aby jsi zapadla mezi nas "velke" dámy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No jo Bady, ted nezbejva nic jinyho, nez ji umejt vodou provedeno No vidis, a proto piju cajicek, ten tak nelepi a tlumi vetry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jinak Petre s tou klimou...... Mne ta klima ani nespina a na besidce mi Cosby odsrouboval tu krytku,kudy se to tlakuje,je to u chladice a pod tim je takova jakoby kulicka,tak tu mi trochu stlacil dolu(funguje to jako ventilek) a ani prd z toho neuteklo,takze tak jsme poznali,ze je sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdravím všechny achoj malá paní ahooooj velký muži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Peťo řadička bude, sice říkal něco o 300,- ale i tak je to solidní cena. Jinak já ji tam dal a vypadá skvělě. Rámeček jde vyměnit, ale ještě musím o něco málo zkrátit tyč řadící páky, jelikož ten pytel je kratší. Za to, jak parádně padne do ruky, to udělám. Jinak ti to klidně předvedu. Jestli budeš mít dnes odpoledne čas, tak se stavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ahoj Ivanko, tak jak se mame? ahoj Kačíííííííí už rostůůůůůůůůůůůůů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jinak Petre s tou klimou......Mne ta klima ani nespina a na besidce mi Cosby odsrouboval tu krytku,kudy se to tlakuje,je to u chladice a pod tim je takova jakoby kulicka,tak tu mi trochu stlacil dolu(funguje to jako ventilek) a ani prd z toho neuteklo,takze tak jsme poznali,ze je sucho Čau Kochtíku. Nemáš náplň v klimě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nazdar nazdar Achoj Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdravím všechny achoj malá paní Ivanko, mela bys trochu povyrust, aby jsi zapadla mezi nas "velke" dámy A jéje vypadlo mi písmenko, mělo to být mladá paní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ahoj Kačíííííííí už rostůůůůůůůůůůůůů no myslm, ze s petrem maximalne tak do zeme viz nase prochazka a kecy na tom poli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Mažu workovat,ale určitě vás tu parkrat zkontroluju. přinď kontrolovat ty workoalkoholíku já Ti dám workouše Ty světélkující lumpe : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nazdar nazdar Achoj Dimi Ahoj Ivanko, jak se vede?? Co Petr?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jinak Petre s tou klimou......Mne ta klima ani nespina a na besidce mi Cosby odsrouboval tu krytku,kudy se to tlakuje,je to u chladice a pod tim je takova jakoby kulicka,tak tu mi trochu stlacil dolu(funguje to jako ventilek) a ani prd z toho neuteklo,takze tak jsme poznali,ze je sucho Čau Kochtíku. Nemáš náplň v klimě?? No bohuzel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 zdravim Dimi Ahoj Kačorko, jak je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 A jéje vypadlo mi písmenko, mělo to být mladá paní ono nejen ze ti vypadlo ale aj k presmycce pismen doslo Petulko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Mažu workovat,ale určitě vás tu parkrat zkontroluju. přinď kontrolovat ty workoalkoholíku já Ti dám workouše Ty světélkující lumpe : ty chlastas v praci jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ahoj Kačorko, jak je?? celkem dobre jak u tebe a co terka, jak ta se ma?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ty chlastas v praci jo no jasně na plech a ještě k tomu řídím Jířo přestaň hulit to svinstvo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jinak Petre s tou klimou......Mne ta klima ani nespina a na besidce mi Cosby odsrouboval tu krytku,kudy se to tlakuje,je to u chladice a pod tim je takova jakoby kulicka,tak tu mi trochu stlacil dolu(funguje to jako ventilek) a ani prd z toho neuteklo,takze tak jsme poznali,ze je sucho Čau Kochtíku. Nemáš náplň v klimě?? No bohuzel ne Tak naplnit, šup šup ... vedra se blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky