Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 co povídáš...ja už dlouho nebyl :p tak to jsem se nepatrne spletla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak to jsem se nepatrne spletla určitě si myslela Bauráčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ja se du v nedeli podivat na Blackmore's Night do Lucerny to je na mne moc klidne, ale jinac preji tedy pak pekny poslech a podivanou Diky, sem docela zvedavej, uz sem to 2x prosvih, tak doufam, ze jeste budou lupeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 určitě si myslela Bauráčka to bych si nedovolila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 určitě si myslela Bauráčka to bych si nedovolila on pije jak duha...ani já mu nestačím...aspoň mě to říkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Diky, sem docela zvedavej, uz sem to 2x prosvih, tak doufam, ze jeste budou lupeny neni zac mno ale s tema listakama by jsi si mel pospisit, at to neprosvihnes aj po treti : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 on pije jak duha...ani já mu nestačím...aspoň mě to říkal on toho taky hodne napovida chce to dukaz a ne jen povidacky : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 on pije jak duha...ani já mu nestačím...aspoň mě to říkal on toho taky hodne napovida chce to dukaz a ne jen povidacky : ještě že je na obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ještě že je na obědě mno, aby mu tam nezaskocilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ještě že je na obědě mno, aby mu tam nezaskocilo chudák musí z vás škytat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 mno, aby mu tam nezaskocilo držme mu palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 chudák musí z vás škytat on to skytani urcite zapije necim lahodnym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 chudák musí z vás škytat gůůůt to víš tolik lidi na něj myslí....bude škytat jak slepice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 gůůůt to víš tolik lidi na něj myslí....bude škytat jak slepice no to ale pak nesmi jak slepice kvokat - to by tu z neho vypadlo jen ko ko ko ko dááák : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Diky, sem docela zvedavej, uz sem to 2x prosvih, tak doufam, ze jeste budou lupeny neni zac mno ale s tema listakama by jsi si mel pospisit, at to neprosvihnes aj po treti : No premyslim nad tim, akorat je to v Lucerne a cena 695-895, coz je na Lucernu dost moc hodne Asi to radsi dneska koupim, taky zalezi na tom, co Martin s Petrem v servise, sme se domlouvali uz pred nakou dobou, ale Petr to prej ma naky rozhraboseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Diky, sem docela zvedavej, uz sem to 2x prosvih, tak doufam, ze jeste budou lupeny neni zac mno ale s tema listakama by jsi si mel pospisit, at to neprosvihnes aj po treti : No premyslim nad tim, akorat je to v Lucerne a cena 695-895, coz je na Lucernu dost moc hodne Asi to radsi dneska koupim, taky zalezi na tom, co Martin s Petrem v servise, sme se domlouvali uz pred nakou dobou, ale Petr to prej ma naky rozhraboseny že bych se za ty peníze nevysral na ně .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ty me pripominas dobu, kdy jsem nechala zajisteni listku na kabaty kamosem... mel na to dva mesice a listky sehnal hodinu pred zacatkem... faktem je, ze kdyby to byla madonna v te lucerne, tak listky nejsou uz hodne dopredu, ale takhle mozna jeste nejaka sance je a s klukama se domluvis - staci zvednout telefoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Diky, sem docela zvedavej, uz sem to 2x prosvih, tak doufam, ze jeste budou lupeny neni zac mno ale s tema listakama by jsi si mel pospisit, at to neprosvihnes aj po treti : No premyslim nad tim, akorat je to v Lucerne a cena 695-895, coz je na Lucernu dost moc hodne Asi to radsi dneska koupim, taky zalezi na tom, co Martin s Petrem v servise, sme se domlouvali uz pred nakou dobou, ale Petr to prej ma naky rozhraboseny pokud to máš rád tak neváhej já dal na Tiesta 500,- a + cesta OV-Pragl a nelituju vůůůbec...v listopadu sem tam zase jak na koňu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 parkoviště u Borga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 parkoviště u Borga Work-alkoholic tam ještě nedorazil? :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Tak jsem si pošmáknul a výborným obídku a už jsem zase tu a budu trávit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 drzky hnusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Hmm, taxem prave mluvil s klukama, jak to teda bude. Mno, sme sice mesic domluveny a dneska sem to tam mel davat, ale pry to nejde. Takze budu mit minimalne 3 tydny doma tlumice, napravu, audio a stredovej tunel, skvely Tak trochu sem s tim ehm pocital no. Takze to pak bude i s faceliftem. Ale prehodit tlumice a opravit vyfuk to asi bude chtit jinde, ach jo, mam nejak po nalade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 parkoviště u Borga Work-alkoholic tam ještě nedorazil? :D :D právě ,že tam furt stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 určitě si myslela Bauráčka klidecek panacku jo...takovej alkas jako snad nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky