Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ale měkký je jen proto ,aby to netlačilo ale pritlacit neni obcas od veci žena ,která si ho neumí postavit,si ho nezaslouží Pravdu dis mily synu! že je to tak ,pane kolego Jo, ja bych to podepsal a já ti na to dám razítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 sakra se nějak vylidnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ádi dasler nebyl na skladě,bo ty boty nejsou na piču to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak kačko,do společnosti,jenom ve značkové obuvi adidas by jsi tam nenasel?? : ádi dasler nebyl na skladě,bo ty boty nejsou na piču To uz spis na hovno, treba na psi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak ja to zase zalidnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak ja to zase zalidnim No zrovna my dva prostorove nejvyraznejsi tomu dame za usi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak ja to zase zalidnim jé já tě přehlídnul za tím stolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No zrovna my dva prostorove nejvyraznejsi tomu dame za usi no tak to kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak ja to zase zalidnim No zrovna my dva prostorove nejvyraznejsi tomu dame za usi jé ty jsi tady taky ,já tě neviděl za tím věšákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jáíro neodkládej práci,aby se ti nenakupila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak ja to zase zalidnim jé já tě přehlídnul za tím stolem hele mladiku bud si kup silnejsi bryle nebo sis mel vsimnout ze od rana sedim na baru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jáíro neodkládej práci,aby se ti nenakupila Tuhle bych odlozil hnedka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak ja to zase zalidnim jé já tě přehlídnul za tím stolem hele mladiku bud si kup silnejsi bryle nebo sis mel vsimnout ze od rana sedim na baru á já myslel,že tam k baru dal někdo sádrovýho trpaslíka já myslel,že si ho vemu na zahradu .....................tak plomin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 á já myslel,že tam k baru dal někdo sádrovýho trpaslíka já myslel,že si ho vemu na zahradu .....................tak plomin no na zahradu dame tebe jako strasidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 hehe, vy ste joudove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 hehe, vy ste joudove to jen jirka ja jsem uplne normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 á já myslel,že tam k baru dal někdo sádrovýho trpaslíka já myslel,že si ho vemu na zahradu .....................tak plomin no na zahradu dame tebe jako strasidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 no to se na to podivejte...on ze sebe dela cahouna a moc vyssi nez ja neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 no to se na to podivejte...on ze sebe dela cahouna a moc vyssi nez ja neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Pekne cisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Pekne cisty tak si vem příklad,specielně ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Pekne cisty to neznas co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 no to se na to podivejte...on ze sebe dela cahouna a moc vyssi nez ja neni to je ale pekna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 no to se na to podivejte...on ze sebe dela cahouna a moc vyssi nez ja neni to je ale pekna fotka mám jich víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky