Spidi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Tak OK domluveno v Mimoňi To by šlo, na 99% jedu... A to ještě nevíš, že na Tebe s Vittem dáváme trestní oznámení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 A teď si nejsem jistej jestly si děláš prdel nebo ne? A co jsem provedl, že budu souzen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 A teď si nejsem jistej jestly si děláš prdel nebo ne? A co jsem provedl, že budu souzen? Bo v úvodu tohoto fóra se píše: Obsah všech serverů SkodaHome.cz je chráněn autorským zákonem. Publikování nebo šíření jeho obsahu v jakékoliv podobě, bez písemného souhlasu autorů, je nezákonné. Což Ty nerespektuješ a PTiCa Tě udal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Konecne naka akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Konecne naka akce Polib mi prdel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Tak to je paráda. Ale autorský zákon znám dobře neboj. Server Skodahome si nemůže dělat žádné prává na příspěvky ostatních a autor příspěvku je ten kdo ho napsal a né server skodahome a nebo Viitorio a nebo ty a nebo snad Ptica takže vaše udání je co? irelevantní. Ale stejně si myslím že si děláš prdel protože něčeho tak ubohého by snad nebyl někdo shopen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Konecne naka akce Polib mi prdel.... Všichni ti uctivě líbáme prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Ale autorský zákon znám dobře neboj. Ale bojim, moc bojim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Konecne naka akce Polib mi prdel.... No zas co je moc, to je moc, i kdyz mas tak kvalitni naladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Nic čehoš jste autorem ty a nebo vittorio na mých stránkách není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Nic čehoš jste autorem ty a nebo vittorio na mých stránkách není. No jen blbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 tady to jede : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Nikomu jsem web nevykradl a nevím co vás štve. Nejsem žádná konkurence nemám Octavia club jen pomáhám ostatním s upravami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Konec debaty...!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Došli ti argumenty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Konec debaty...!!!!!! Zdar jak sviňa Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Nic čehoš jste autorem ty a nebo vittorio na mých stránkách není. No jen blbni... Například? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 By me zajimalo, proc maj nekteri clenove porad tendence rozdmychavat nejaky vasne, prijde mi to zbytecny kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 dobré ráno všem ..................hezká debata večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 By me zajimalo, proc maj nekteri clenove porad tendence rozdmychavat nejaky vasne, prijde mi to zbytecny kluci souhlasím s tebou Járo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar všem ve spolek.....kuwa včerejší majáles byl hukot...sem ještě ted rozmrdany jak papirovi čert...já bych spal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 dobry den panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar všem ve spolek.....kuwa včerejší majáles byl hukot...sem ještě ted rozmrdany jak papirovi čert...já bych spal Kde jsi byl na Majálesu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Kde jsi byl na Majálesu?? tady na VŠB Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Aha. Já že podobnou Octavii s klubovskou nálepkou jsem viděl stát před ČVUT v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky