Dimi-Dimi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar cau prcku Jak se vede skřete?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jak se vede skřete?? moc prace ale jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 škoda že mi ta Mimouň nevychází no to je...co ti k tomu mam rict víš jak mě to s*re Jíří, bohužel to co sem si najivně myslel že už bude vyřešený, tak ještě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar bud pozdraven chlapče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 dobré ránko vespolek a co kafíčko by nebylo Nazdárek kočko . Co nového Jo kdo si dá teda to kafí achoj Míro no konečně si někdo všiml díky za kafčo pozdravuj přítelkyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar bud pozdraven chlapče Zdravim te pane, jak je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar bud pozdraven chlapče Zdravim te pane, jak je?? jde to,ale zítra to bude podstatně lepší i když sobota bude pracovní,chooodně práse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 víš jak mě to s*re Jíří, bohužel to co sem si najivně myslel že už bude vyřešený, tak ještě není verim...me by taky stvalo kdybych nemohl...ale jestli se neda tak se proste hold neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ahoj dano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar bud pozdraven chlapče Zdravim te pane, jak je?? jde to,ale zítra to bude podstatně lepší i když sobota bude pracovní,chooodně práse no ja mam moooc práce, abych mohl jet na Mimoň ... chtěl jsem rozleštit auto a samozřejmě to nestihnu, jelikož místo zítřejšího volna budu zařezávat v práci ... kurva už mě to štve ... tři víkendy po sobě jsem makal a teď by chtěli znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 dobré ránko vespolek a co kafíčko by nebylo Nazdárek kočko . Co nového Jo kdo si dá teda to kafí achoj Míro no konečně si někdo všiml díky za kafčo pozdravuj přítelkyni Jo děkuji, budu co se do ní vejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 verim...me by taky stvalo kdybych nemohl...ale jestli se neda tak se proste hold neda zas*aný dlužníky bych střílel. a na bankovní úředníky patří velkej bič a malej dvůr - už to mohlo bejt vyřízený , takhle přijdu minimálně o celej květen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 dobré ránko vespolek a co kafíčko by nebylo Nazdárek kočko . Co nového Jo kdo si dá teda to kafí achoj Míro no konečně si někdo všiml díky za kafčo pozdravuj přítelkyni Jo děkuji, budu co se do ní vejde o tom nepochybuji kdy se ukážete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ahoj dano ahoj jiřiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 dobré ránko vespolek a co kafíčko by nebylo Nazdárek kočko . Co nového Jo kdo si dá teda to kafí achoj Míro no konečně si někdo všiml díky za kafčo pozdravuj přítelkyni Jo děkuji, budu co se do ní vejde a jednou za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 zas*aný dlužníky bych střílel. a na bankovní úředníky patří velkej bič a malej dvůr - už to mohlo bejt vyřízený , takhle přijdu minimálně o celej květen no jo no k tomu neni co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ahoj dano ahoj jiřiku jak se vede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar bud pozdraven chlapče Zdravim te pane, jak je?? jde to,ale zítra to bude podstatně lepší i když sobota bude pracovní,chooodně práse no ja mam moooc práce, abych mohl jet na Mimoň ... chtěl jsem rozleštit auto a samozřejmě to nestihnu, jelikož místo zítřejšího volna budu zařezávat v práci ... kurva už mě to štve ... tři víkendy po sobě jsem makal a teď by chtěli znovu to já víkendy už neřeším,to bych se musel zbláznit,to víš nonstop provoz je záhul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ahoj dano ahoj jiřiku jak se vede?? pracovně,papíry,papíry pojištovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 pracovně,papíry,papíry pojištovny hmm tak ze nic moc...tady mam neco podobnyho sice ne pojistovny ale ted bohuzel same papiry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 to já víkendy už neřeším,to bych se musel zbláznit,to víš nonstop provoz je záhul NO TADY JE PROBLÉM V TOM, ŽE DÍLNA JEDE NONSTOP, ALE KONSTRUKCE NE ... SPÍŠ KONSTRUKCE BY NEMĚLA JET NONSTOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 to já víkendy už neřeším,to bych se musel zbláznit,to víš nonstop provoz je záhul NO TADY JE PROBLÉM V TOM, ŽE DÍLNA JEDE NONSTOP, ALE KONSTRUKCE NE ... SPÍŠ KONSTRUKCE BY NEMĚLA JET NONSTOP tak jedte všichni nonstop a je po problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 to já víkendy už neřeším,to bych se musel zbláznit,to víš nonstop provoz je záhul NO TADY JE PROBLÉM V TOM, ŽE DÍLNA JEDE NONSTOP, ALE KONSTRUKCE NE ... SPÍŠ KONSTRUKCE BY NEMĚLA JET NONSTOP tak jedte všichni nonstop a je po problému komiku ... mě stačí, že místo osmi hodin do toho čumím každý den 10 - 12 ... oči jako králík a mozek nechápe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 pracovně,papíry,papíry pojištovny hmm tak ze nic moc...tady mam neco podobnyho sice ne pojistovny ale ted bohuzel same papiry se posereme jednou z toho papírování .......a ještě šéfa za zády ale za chvílku jede do Neratovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 pracovně,papíry,papíry pojištovny hmm tak ze nic moc...tady mam neco podobnyho sice ne pojistovny ale ted bohuzel same papiry se posereme jednou z toho papírování .......a ještě šéfa za zády ale za chvílku jede do Neratovic ............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky