Miha77 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Dobré a ničím nerušené ránko už je narušený Já myslím že tím že jsem se ukázal co Hele něco jsi potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Dobré a ničím nerušené ránko už je narušený Já myslím že tím že jsem se ukázal co Hele něco jsi potřeboval A i B je správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Dobré a ničím nerušené ránko už je narušený Já myslím že tím že jsem se ukázal co Hele něco jsi potřeboval A i B je správně Neser Lidičky nechce se někomu dělat i za mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 tak dobre rano preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 tak dobre rano preji bré ránko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Dobré a ničím nerušené ránko už je narušený Já myslím že tím že jsem se ukázal co Hele něco jsi potřeboval A i B je správně Neser Lidičky nechce se někomu dělat i za mne jááááá bych to bral za tebe však víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 tak dobre rano preji i tobě trpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Bré ránko, ta Praha zase vypadá a co teprv odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Bré ránko, ta Praha zase vypadá a co teprv odpoledne. Co se ti nelíbí, tady na pražský je to uplně prázdný , jen ted letí záchranka Jo sory je to v ČB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 jedu pá zatím ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 tak dobre rano preji i tobě trpe klidecek jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 pěkný den všem a nikomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 pěkný den všem a nikomu ahoj peto proč nejedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 pošlu ti sz.vydrž chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 proc peta nejede jinak ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 proc peta nejede jinak ahoj čest praci soudruhu bauere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 cest praci soudruhu bauere no nazdarek semi...jj bohuzel jeste rachota...uz bych radsi jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 cest praci soudruhu bauere no nazdarek semi...jj bohuzel jeste rachota...uz bych radsi jel no ja su take v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no ja su take v praci no doufam ze tak mezi 3-4 vypadnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 cest praci soudruhu bauere no nazdarek semi...jj bohuzel jeste rachota...uz bych radsi jel čau jirko.mě to teprve čeká.jdu na odpolední mrzí mě že nejedu s vámi,ale není nálada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no ja su take v praci no doufam ze tak mezi 3-4 vypadnu ja tak nějak taky posuuvam hodiny očima a nezrychlim je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 koukám,že semi zaujal post velitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 čau jirko.mě to teprve čeká.jdu na odpolední mrzí mě že nejedu s vámi,ale není nálada tak jestli jedinej duvod je nalada tak to fakt nechapu...tam si ji prave jedes zlepsit ale je to na tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 ja tak nějak taky posuuvam hodiny očima a nezrychlim je no nejak to neleze mrcha jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 koukám,že semi zaujal post velitele ako to mysliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky