baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 hu tak jsem opět tu cagor rado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Zdravíčko přátelé Já včera čistil vnitřek a venek mě čeká ještě dnes protože jsem usoudil, že během cesty do Prahy a zpátky by se to mohlo ušpinit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no ja bych to taky nejradsi delal dnes ale bohuzel neni cas...nez pojedu tak to mozna otru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no ja bych to taky nejradsi delal dnes ale bohuzel neni cas...nez pojedu tak to mozna otru Já si kvůli tomu zařídil konec pracovní doby v 13.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Hmm taky sem si rikal ze bych octavecku umyl, kdyz uz jedu na ten tuning sraz ale nak neni cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Si vem priklad ze mne, vis co usetrim casu? btw zdar jak svina chudak auto Ja vim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no ja bych to taky nejradsi delal dnes ale bohuzel neni cas...nez pojedu tak to mozna otru Já si kvůli tomu zařídil konec pracovní doby v 13.00 to ja bohuzel nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Hmm taky sem si rikal ze bych octavecku umyl, kdyz uz jedu na ten tuning sraz ale nak neni cas. no tim se moc nechlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no ja bych to taky nejradsi delal dnes ale bohuzel neni cas...nez pojedu tak to mozna otru Já si kvůli tomu zařídil konec pracovní doby v 13.00 to ja bohuzel nemuzu Já normálně taky ne, ale dnes se to povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no tim se moc nechlub Ja fim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Sme na tom podobne. Mit barak, tak to meju furt, ale s panelakem a sem tam chatou je to horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 No já se trochu snažil mejt, ale u mě stejně neni co ukazovat jen, pěkný škrábance.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no ja bych to taky nejradsi delal dnes ale bohuzel neni cas...nez pojedu tak to mozna otru Já si kvůli tomu zařídil konec pracovní doby v 13.00 to ja bohuzel nemuzu Já normálně taky ne, ale dnes se to povedlo jj tak nakonec vypadnu ve 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 já mizím šéf přijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 já mizím šéf přijel tak mazej a pred sestou v benatkach na gondole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 já mizím šéf přijel a jééééééd na chvilku z jihlavy a za chvilku padám do plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 já mizím šéf přijel a jééééééd na chvilku z jihlavy a za chvilku padám do plzně aspon bude klíííd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 já mizím šéf přijel a jééééééd na chvilku z jihlavy a za chvilku padám do plzně aspon bude klíííd cháááájzlé ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 cháááájzlé ........... no co mluvim pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 hu tak jsem opět tu cagor rado zdar Jiří, sotva sem vlezu zas po mě v hokně někdo něco chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 hu tak jsem opět tu cagor rado zdar Jiří, sotva sem vlezu zas po mě v hokně někdo něco chce zakon schvalnosti funguje ze vsech zakonu nejlip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 No hned po fyzikalnich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 No hned po fyzikalnich zase meles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 No hned po fyzikalnich No ony Murphyho zákony někdy předčí i ty fyzikální : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 No ony Murphyho zákony někdy předčí i ty fyzikální : pravda pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky