Borg Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Ahoj fsem. Potrebuji poradit, zda nezna nekdo nejaky lepsi program na rozkodovani DVD nez je Shrink. Potrebuji vypalit necio z pujcovny a nevim uz jak na to? Diky No jestli chceš udělat jen kopii tak zkus Nero - to celkem taky zvládá dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Ahoj fsem. Potrebuji poradit, zda nezna nekdo nejaky lepsi program na rozkodovani DVD nez je Shrink. Potrebuji vypalit necio z pujcovny a nevim uz jak na to? Diky No jestli chceš udělat jen kopii tak zkus Nero - to celkem taky zvládá dost Jo diky za napad, ale je problem, ze nemam DL DVD, ktere stoji kilo a bojim se toho, ze by to neslo ani pres to NERO, jelikoz to nejde ani prevest napr. do mpg. Vubec obsah disku, tedy spise jen hlavni film nedostanu do compu, jen bonusy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Ahoj fsem. Potrebuji poradit, zda nezna nekdo nejaky lepsi program na rozkodovani DVD nez je Shrink. Potrebuji vypalit necio z pujcovny a nevim uz jak na to? Diky No jestli chceš udělat jen kopii tak zkus Nero - to celkem taky zvládá dost Jo diky za napad, ale je problem, ze nemam DL DVD, ktere stoji kilo a bojim se toho, ze by to neslo ani pres to NERO, jelikoz to nejde ani prevest napr. do mpg. Vubec obsah disku, tedy spise jen hlavni film nedostanu do compu, jen bonusy! Tak to zkus rozhazet na CD a púak převest z5 na DVD video to by nero mělo umět, teda záleží na tom jakou máš verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Ahoj fsem. Potrebuji poradit, zda nezna nekdo nejaky lepsi program na rozkodovani DVD nez je Shrink. Potrebuji vypalit necio z pujcovny a nevim uz jak na to? Diky No jestli chceš udělat jen kopii tak zkus Nero - to celkem taky zvládá dost Jo diky za napad, ale je problem, ze nemam DL DVD, ktere stoji kilo a bojim se toho, ze by to neslo ani pres to NERO, jelikoz to nejde ani prevest napr. do mpg. Vubec obsah disku, tedy spise jen hlavni film nedostanu do compu, jen bonusy! Tak to zkus rozhazet na CD a púak převest z5 na DVD video to by nero mělo umět, teda záleží na tom jakou máš verzi Rikam, ze je to zvlastnim zpusobem zakodovany ten hlavni film, nelze to zadnym zpusobem zkopirovat nz DVD disku na HDD. Ani pres jakykoli program umejici toto. Nero to umi taky, verze 7, ani pres to to nejde. Myslel jsem zda nekdo nevi, nezabyva se tim vice nez ja. Ja to znam pres DVD Shrink, ale neumi si s tim poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobré již úterní ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 No jo,klasika. Sejis,pak Kocht . Dobre jatro . Chtel jsem dat Semimu ty panacky a on mi brzo rano ujel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host DaveS Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Rikam, ze je to zvlastnim zpusobem zakodovany ten hlavni film, nelze to zadnym zpusobem zkopirovat nz DVD disku na HDD. Ani pres jakykoli program umejici toto. Nero to umi taky, verze 7, ani pres to to nejde. Myslel jsem zda nekdo nevi, nezabyva se tim vice nez ja. Ja to znam pres DVD Shrink, ale neumi si s tim poradit. . DVD Shrink neumi nove ochrany disku,a umet uz nikdy nebude... Jedinecny program na toto je DVD Fab..Ten zvladne vsechno. A Nero na tohle vubec neni,jak ti radil amater.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dobré ránko prdolové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 No jo,klasika. Sejis,pak Kocht . Dobre jatro . Chtel jsem dat Semimu ty panacky a on mi brzo rano ujel čágo Márty to neva tak jindy,třeba tento víkend v Chabrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dobré ráno všem i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dobré ránko prdolové čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dobré ránko prdolové zdááár budvajzrprdolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Bré ránko všem To DaveS: Ne každej nemá nic jinýho na práci než kopčit dvd chytráku,tak si toho amatera nech od cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Bré ránko všem To DaveS: Ne každej nemá nic jinýho na práci než kopčit dvd chytráku,tak si toho amatera nech od cesty čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Panejo to se to najednou slítlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 zdááár dˇablajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 zdááár dˇablajs Zdááár Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 zdááár dˇablajs Zdááár Jiříku jak bylo 3 dny volna ,jo ajedeš do Chaber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 zdááár dˇablajs Zdááár Jiříku jak bylo 3 dny volna ,jo ajedeš do Chaber Hlavně ty koukej přijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 zdááár dˇablajs Zdááár Jiříku jak bylo 3 dny volna ,jo ajedeš do Chaber Hlavně ty koukej přijet já se pokusím dělám vše aby to vyšlo jo a sháním třetího do trojky na nohejbal /dost dobrýho / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jak bylo 3 dny volna ,jo ajedeš do Chaber Tři dny volna byli gut v sobotu 105km na kole , včera pro změnu rande, bohužel do Chaber nepojedu, původně jsem chtěl,ale makám i v sobotu bych tam dorazil až někdy nejdřív ve 14h odpoledne a to celkem nemá smysl navíc po krk samý průsery zatím na 99% nejedu to 1% je na zázraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobre rano zdar Jerry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jak bylo 3 dny volna ,jo ajedeš do Chaber Tři dny volna byli gut v sobotu 105km na kole , včera pro změnu rande, bohužel do Chaber nepojedu, původně jsem chtěl,ale makám i v sobotu bych tam dorazil až někdy nejdřív ve 14h odpoledne a to celkem nemá smysl navíc po krk samý průsery zatím na 99% nejedu to 1% je na zázraky no to je škoda ,ale jak jsem četl,v podstatě to vše začíná až od 14.hod sobotu tak co ty na to neser prde a přijed,nebo ti rozhodím sandál to kolo to je hůůstý,to jsi jel tour de brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky