Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ave  -_-  -_-

áve caesare :D:p-_-

I ty Brute :)B)-_-

já ti dám Bruta,až ti bude ochcávka malá :D:D:D

No, tak s Brutem radsi precejenom opatrne, to sem trosku neodhadnul ;)

:smich::smich::smich:

Vloženo
dotaz,moje spolužačka se jmenovala Simona Wertheimová /houpačky kolotoče atd/ :D  :D ,máš s tím taky něco společného  ;)  :D

Nenene...to ani náhodou... nemám..

to je docela škoda ;) jim to sypalo dost dobře,mají dnes krom jiného cukrárnu na Václaváku ;)

jsem se jenom zeptal,neb to není až tak frekventované jméno :)

Vloženo
dotaz,moje spolužačka se jmenovala Simona Wertheimová /houpačky kolotoče atd/ :D  :D ,máš s tím taky něco společného  ;)  :D

to je docela škoda ;) jim to sypalo dost dobře,mají dnes krom jiného cukrárnu na Václaváku ;)

Za zeptání nic nedáš... :D

Vloženo

Za zeptání nic nedáš... :D

...no to je pravda ;):D ............zaplat pán bůh,když né nikdo jiný... :D:D

Vloženo

Joomla! je dobrý systém taky jsem o něm přemýšlel, ale pak jsem si to udělal sám protože je to můj koníček. Ale na klub je to ideální, že si tam může každý upravovat svůj profil a měnit atd..

Vloženo
Joomla! je dobrý systém taky jsem o něm přemýšlel, ale pak jsem si to udělal sám protože je to můj koníček. Ale na klub je to ideální, že si tam může každý upravovat svůj profil a měnit atd..

víme víme

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...