Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 bré jitro hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 bré jitro hoši Bré ránko i Tobě Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 bré jitro hoši Bré ránko i Tobě Jiří ahojky Rádo jaká byla cesta domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ahojky Rádo jaká byla cesta domů No vyjížděl jsem před 4 ráno a za hodinu a padesát minut sem byl v Brně Cesta byla celkem na pohodu. Celkem zvláštní pocit vyjíždět za tmy od někud a přijíždět domů za východu slunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ahojky Rádo jaká byla cesta domů No vyjížděl jsem před 4 ráno a za hodinu a padesát minut sem byl v Brně Cesta byla celkem na pohodu. Celkem zvláštní pocit vyjíždět za tmy od někud a přijíždět domů za východu slunce. ve čtyři,to jste ještě někdě byli s Olinem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ve čtyři,to jste ještě někdě byli s Olinem?? No s Olinem sme nebyli ,ale kapku sme se chytli za jazyk : celkem sem se taky divil kolik bylo hodin - su děsně ukecaná tlama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ve čtyři,to jste ještě někdě byli s Olinem?? No s Olinem sme nebyli ,ale kapku sme se chytli za jazyk : celkem sem se taky divil kolik bylo hodin - su děsně ukecaná tlama tak to chápu ta sestava co zbyla,ta nemlčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobré rááááno Budějíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Vstavat a cvicit :smich: zdarec vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Vstavat a cvicit :smich: zdarec vsem zdar Kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 zdar Kachny nazdar prďolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 zdar Kachny nazdar prďolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak to chápu ta sestava co zbyla,ta nemlčí No to je taky pravda - celekm mě překvapila Peťa , když se lehce cinkne no ve finále sem byl tak šikovnej, že jsem v podstatě vstal v sobotu v 7 ráno a skutečně šel chrnět až v pondělí 0,30h , sem byl celkem country : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no achoj Míjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Vstavat a cvicit :smich: zdarec vsem A proooč vždyť je ráno. Jo a já už makám a za chvíly přiletí šéf a bude celej den vopruzovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no Achoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no no a malem si na me zapomnel, vid ahoooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no achoj Míjo Už se těším zase někam se s váma zdrcnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No to je taky pravda - celekm mě překvapila Peťa , když se lehce cinkne jj, peta ta je pak za divokou zenu kdyz ma naladu ale to my uz viiime dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak to chápu ta sestava co zbyla,ta nemlčí No to je taky pravda - celekm mě překvapila Peťa , když se lehce cinkne no ve finále sem byl tak šikovnej, že jsem v podstatě vstal v sobotu v 7 ráno a skutečně šel chrnět až v pondělí 0,30h , sem byl celkem country : no já myslím,že obě Petry to jsou díla no a D1 jsi měl pronajatou pro sebe,si myslím,že jsi se tam bál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Vstavat a cvicit :smich: zdarec vsem Ahojky no neblázni , zrovna sem posnídal , to by nemuselo dopadnout dobře a uznej bylo by to plýtvání materiálem a zvlášť takovou dobrou bábovkou : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 dobre rano dobré ráno a dobrou chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdarec Zlatíčka ( Sejis, Borg ) no a Kačík no no a malem si na me zapomnel, vid ahoooooj Na tebe to snad ani nejde a hlavně na tvoje sedlo v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky