Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Trosku formuli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 A jeste jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 A do tretice : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 a nakonec : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 A pak tu mam par kousku co by mozna mohli nasim oktavam konkurovat : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 (editace) Nějak jsem se neurval, moc poviností. A já stejně ten alkohol moc nemusím Editováno: 9. Duben 2006, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Aaach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 a koncim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Nějak jsem se neurval, moc poviností.A já stejně ten alkohol moc nemusím Skoda nooo ... ale o alkac tam preci vuuuubec neslo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 a koncim :-) Michale, to tam neměli McLaren????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Nějak jsem se neurval, moc poviností.A já stejně ten alkohol moc nemusím tak tam nejedes kvuli alkoholu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 a koncim :-) Michale, to tam neměli McLaren????? Neee cece nebyl tam .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 a koncim :-) Michale, to tam neměli McLaren????? Neee cece nebyl tam .. Pak to stálo za velkou p..u. Kde není McLaren, tak to není ono To je moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 a koncim :-) Michale, to tam neměli McLaren????? Neee cece nebyl tam .. Pak to stálo za velkou p..u. Kde není McLaren, tak to není ono To je moje A ja myslel ze : 1,9TDi, 81kW a jmenuje se Líza a já ji miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 a koncim :-) Michale, to tam neměli McLaren????? Neee cece nebyl tam .. Pak to stálo za velkou p..u. Kde není McLaren, tak to není ono To je moje A ja myslel ze : 1,9TDi, 81kW a jmenuje se Líza a já ji miluju Líza je ještě úplně výš než nejvýš, ale McLaren to je láska na kterou nemám a asi nikdy mít nebudu, rozumíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 a koncim :-) Michale, to tam neměli McLaren????? Neee cece nebyl tam .. Pak to stálo za velkou p..u. Kde není McLaren, tak to není ono To je moje A ja myslel ze : 1,9TDi, 81kW a jmenuje se Líza a já ji miluju Líza je ještě úplně výš než nejvýš, ale McLaren to je láska na kterou nemám a asi nikdy mít nebudu, rozumíš? No takovou lasku co by kdo chtel ma asi kazdy z nas ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 TV Dohráno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak zatím čauky pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 TV Dohráno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak zatím čauky pánové Mej se !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 ahoj vsem fotecky z lipska talky na webu clubu dneska nove www.octaviaclub.cz a sekce fotogaleri a nsledne akce z roku 06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 ahoj vsemfotecky z lipska talky na webu clubu dneska nove www.octaviaclub.cz a sekce fotogaleri a nsledne akce z roku 06 Se tě někdo na něco ptal nebo co??? Mluv a piš jen pokud jseš tázán, jasnýýýýý??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 to ne ja sem prezident ja si muzu delat co chcu :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 to ne ja sem prezident ja si muzu delat co chcu :p OK, vysvětlím ti to až se potkáme, něco jako právo silnějšího, jestli ti to něco říká Už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 ale to ja znam to vysvetlovani, to bylo jak minule...zase budes brecet ze sem te zbil :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky