Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
klííííd, jsem si přede dveřma zul gumáky  :D

super...a jeste mame novej stojan na vidle ;)

tomu říkám služby, ještě by to chtělo nějaký noviny pod prdel, jsem trochu upad do hnoje :D:smich:

:smich: a umyl sis ruce? -_-

Vloženo (editace)

klííííd, jsem si přede dveřma zul gumáky  :D

a já pořád proč je tu najednou takové smrad :smich::smich::smich: asi se bude muset dát před dveře ještě lavorek se savem :smich:

Editováno: , autor: Borg
Vloženo
tomu říkám služby, ještě by to chtělo nějaký noviny pod prdel, jsem trochu upad do hnoje :D:smich:

sis nevsim toho stosu rudyho prava voe :D:D

Vloženo
a já pořád proč je tu najednou takové smrad :smich::smich::smich: asi se bude muset dát před dveře ještě lavorek se savem :smich:

jako prvni na svete nainstalujeme detektor hnoje :D:D

Vloženo
aaa tady to voni cistotou ... hned si jednu zapalim, aby to bylo jako v poradny putice ... mimochodem ... dobre rano

nehul voe...tady se kouri pred hospou ;)

Vloženo

Dobré ranko,

koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat ;)

Ale tady asi udělíme vyjímku :D

Vloženo
Dobré ranko,

koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat ;)

tak tuhle hospodu vyskrtni ze seznamu ;)

Vloženo
Dobré ranko,

Zdar lumpe, tak tu hygienu drž dál od hospy -_--_--_- ::'

Vloženo
jezis ja mam hlad - hod mi sem neco k snidani vlastne uy k svacine... treba utopence a jeste jednu plznicku nez pojedu makat -_-

mas to tam a uz neprud :D:D

Vloženo
Dobré ranko,

koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat  ;)

Ale tady asi udělíme vyjímku  :D

tak tuhle hospodu vyskrtni ze seznamu ;)

Pokud je zřízena ve Středních Čechách tak je už vyškrtlá :D

Hele kde bylo to DVD co jsi včera říkal s těmi cyklostezkama? Nebo už jsi mi ho vypálil?

Vloženo
Dobré ranko,

koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat  ;)

Ale tady asi udělíme vyjímku  :D

Zdar lumpe, tak tu hygienu drž dál od hospy -_--_--_- ::'

Zdar pane -_- Už to řešíme ;)

Vloženo
Pokud je zřízena ve Středních Čechách tak je už vyškrtlá :D

Hele kde bylo to DVD co jsi včera říkal s těmi cyklostezkama? Nebo už jsi mi ho vypálil?

bylo v casopise computer ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...