O.v.i. Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 klííííd, jsem si přede dveřma zul gumáky super...a jeste mame novej stojan na vidle tomu říkám služby, ještě by to chtělo nějaký noviny pod prdel, jsem trochu upad do hnoje a umyl sis ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 (editace) klííííd, jsem si přede dveřma zul gumáky a já pořád proč je tu najednou takové smrad asi se bude muset dát před dveře ještě lavorek se savem Editováno: 7. Duben 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tomu říkám služby, ještě by to chtělo nějaký noviny pod prdel, jsem trochu upad do hnoje sis nevsim toho stosu rudyho prava voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 a já pořád proč je tu najednou takové smrad asi se bude muset dát před dveře ještě lavorek se savem jako prvni na svete nainstalujeme detektor hnoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 sis nevsim toho stosu rudyho prava voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ááá nová hospůdka, ale ten vrchní je pořád divnej, asi ho vyhodíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 sis nevsim toho stosu rudyho prava voe to je radosti co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ááá nová hospůdka, ale ten vrchní je pořád divnej, asi ho vyhodíme a nejses nahodou divnej ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 aaa tady to voni cistotou ... hned si jednu zapalim, aby to bylo jako v poradny putice ... mimochodem ... dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 aaa tady to voni cistotou ... hned si jednu zapalim, aby to bylo jako v poradny putice ... mimochodem ... dobre rano nehul voe...tady se kouri pred hospou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 to je radosti co no jasně , taková kultovní tiskovina pod prdel : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tady se huli u holinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no jasně , taková kultovní tiskovina pod prdel : jak jinac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tady se huli u holinek přesně tak aspoň máte dvojnásobnej požitek z toho smradu : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tady se huli u holinek to zni rozumne.... ty vole prej kultovni tiskovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ty vole prej kultovni tiskovina no jasně a navíc ještě historická , prostě old style : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no jasně a navíc ještě historická , prostě old style : takovej cult style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Dobré ranko, koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat Ale tady asi udělíme vyjímku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Dobré ranko,koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat Ale tady asi udělíme vyjímku tak tuhle hospodu vyskrtni ze seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jezis ja mam hlad - hod mi sem neco k snidani vlastne uy k svacine... treba utopence a jeste jednu plznicku nez pojedu makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Dobré ranko,koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat Ale tady asi udělíme vyjímku Zdar lumpe, tak tu hygienu drž dál od hospy : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jezis ja mam hlad - hod mi sem neco k snidani vlastne uy k svacine... treba utopence a jeste jednu plznicku nez pojedu makat mas to tam a uz neprud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Dobré ranko,koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat Ale tady asi udělíme vyjímku tak tuhle hospodu vyskrtni ze seznamu Pokud je zřízena ve Středních Čechách tak je už vyškrtlá Hele kde bylo to DVD co jsi včera říkal s těmi cyklostezkama? Nebo už jsi mi ho vypálil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Dobré ranko,koukám nová hospoda na zničení. Akorát bacha na to kouření - hygiena to má kontrolovat a já v týdnu vysvětloval lidem jak to mají kontrolovat Ale tady asi udělíme vyjímku Zdar lumpe, tak tu hygienu drž dál od hospy : Zdar pane Už to řešíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Pokud je zřízena ve Středních Čechách tak je už vyškrtlá Hele kde bylo to DVD co jsi včera říkal s těmi cyklostezkama? Nebo už jsi mi ho vypálil? bylo v casopise computer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky