Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Bauií, kolik měli stát cca ty červený ručičky? Tady je někdo nabízí za 500kč.??! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 copak ja myslim ze by to bylo jasny ale nemas nahodou nejaky ilustracni fotos abych juknul na ten skvost Jaký ilustrační fotos ? Co to meleš ? Jdi se prosímtě neprodleně nasnídat, bo meleš z hladu... Tady mám jednu ilustrační fotos, Pavel Dolejška z Maxi Pervers předvedl v sobotu ráno luxusní příjezd na srazík na snowboardu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no vzdyt si rikal ze mas ten nemeckej font Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 A na mě myslíš taky? Zdar Pepánku, no vyhotov si taky návrh a já ho zrealizuju... Návrh je jednuduchý - bílý podklad a černými písmeny Petr81, stejně jako má Káča andílka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 myslíš jako ta skupina Bacily Bohužel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Návrh je jednuduchý - bílý podklad a černými písmeny Petr81, stejně jako má Káča andílka Znamenám si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no vzdyt si rikal ze mas ten nemeckej font No to mám, chceš tam vyrazil MALEJ JIRKA BAURÁKŮ Z NERATOVIC ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no vzdyt si rikal ze mas ten nemeckej font No to mám, chceš tam vyrazil MALEJ JIRKA BAURÁKŮ Z NERATOVIC ??? zas tak dlouhy ne...ja bych radsi neco kratsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Jestli seš člen OC, tak 240,- Kč kus, pokud ne, tak 1.240,- Kč za kus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Návrh je jednuduchý - bílý podklad a černými písmeny Petr81, stejně jako má Káča andílka Znamenám si... Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 zas tak dlouhy ne...ja bych radsi neco kratsiho Takže škrtám to MALEJ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Jestli seš člen OC, tak 240,- Kč kus, pokud ne, tak 1.240,- Kč za kus... Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? To zvládnu i normálním CZ fontem, ale bez toho otazníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? To zvládnu i normálním CZ fontem, ale bez toho otazníku... škoda ten by tam byl tak hezkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no ja myslim spidi ze kdyz skrtnes malej tak i tak toho bude docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Jestli seš člen OC, tak 240,- Kč kus, pokud ne, tak 1.240,- Kč za kus... Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? tak si dej nápis lepidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no ja myslim spidi ze kdyz skrtnes malej tak i tak toho bude docela dost Nebuď měkej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Jestli seš člen OC, tak 240,- Kč kus, pokud ne, tak 1.240,- Kč za kus... Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? tak si dej nápis lepidlo Sem uvažoval že bych to změnil protože s váma je to těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Jestli seš člen OC, tak 240,- Kč kus, pokud ne, tak 1.240,- Kč za kus... Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? tak si dej nápis lepidlo Sem uvažoval že bych to změnil protože s váma je to těžký. to je nápad,vždyt si zlomí člověk jazyk,než to přehláskuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Sem uvažoval že bych to změnil protože s váma je to těžký. Si dé třeba Furiant nebo Fucker, mě je to fuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 myslíš jako ta skupina Bacily Bohužel ne no to je škoda,já ,že by jsi tam mohl hrát třeba na valchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no ja myslim spidi ze kdyz skrtnes malej tak i tak toho bude docela dost Nebuď měkej... nevim asi klasiku bych tam dal ale to bych mel dve sady stejny coz moc nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Jestli seš člen OC, tak 240,- Kč kus, pokud ne, tak 1.240,- Kč za kus... Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? tak si dej nápis lepidlo Sem uvažoval že bych to změnil protože s váma je to těžký. to je nápad,vždyt si zlomí člověk jazyk,než to přehláskuje Z toho udělám Fuge nebo Fugíno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Jestli seš člen OC, tak 240,- Kč kus, pokud ne, tak 1.240,- Kč za kus... Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? tak si dej nápis lepidlo Sem uvažoval že bych to změnil protože s váma je to těžký. to je nápad,vždyt si zlomí člověk jazyk,než to přehláskuje Z toho udělám Fuge nebo Fugíno. bingo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky