Petr81 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no to je škoda,já ,že by jsi tam mohl hrát třeba na valchu Tak to nevím, to by se to rychle rozpadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jůůů značky, Spidi co by ta sranda stála? Jestli seš člen OC, tak 240,- Kč kus, pokud ne, tak 1.240,- Kč za kus... Sice od včerejška ale jsem. A myslíš že máš takovej font aby si tam narval Fugenbunt? tak si dej nápis lepidlo Sem uvažoval že bych to změnil protože s váma je to těžký. to je nápad,vždyt si zlomí člověk jazyk,než to přehláskuje Z toho udělám Fuge nebo Fugíno. bingo Bude to jako jméno a přímení pan Fuge Bunt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no to je škoda,já ,že by jsi tam mohl hrát třeba na valchu Tak to nevím, to by se to rychle rozpadlo .... tak já nevím,pak už mě napadá,jenom hřeben a nebo prkýnko od hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Dobré Odpoledne, je tu vubec někdoooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Honem lidi k televizi začíná hokej hrajem s Rusákama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 A kurva už ho tam máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 aaa oveckin uz je tam sype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 zatím 1:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 gooooool 2 :1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Hurááááá je to domááááááá chachá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Hurááááá je to domááááááá chachá Ale byli to nervy jako kráááva... ale je to tam... ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Ale byli to nervy jako kráááva... ale je to tam... ufff kde? jaký nervy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 hokej borgu hrali jsme s ruskem - po dramatickem konci kdy srovnalo rusko na 3:3 jsme v prodlouzeni dali co?? no gooool a postupujeme do semifinale -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Ale byli to nervy jako kráááva... ale je to tam... ufff kde? jaký nervy? chokééééj Borgu chokéééj. Jinak zdravim diabolica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 chokééééj Borgu chokéééj. Jinak zdravim diabolica. Vás též zdravím hokej? co to je za nemoc? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 chokééééj Borgu chokéééj. Jinak zdravim diabolica. Vás též zdravím hokej? co to je za nemoc? : To je hra něco jako když vaříš lidi v kotli, akorát u vás se to neprovozuje máte tam moc teplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Hurááááá je to domááááááá chachá Ale byli to nervy jako kráááva... ale je to tam... ufff jojo nervy netipoval jsem vítězství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Hurááááá je to domááááááá chachá Ale byli to nervy jako kráááva... ale je to tam... ufff jojo nervy netipoval jsem vítězství Cau Jiriku, čoveče ja tomu taky nevěřil, ale potom co jsme ubránili tu přesilocku 5 na 3 sem tomu veril, ovšem minutu do konce a oni srovnaj sem myslel že mě klepne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 bre ranicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Bré ránko všem uááááá zíííív : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 bre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! nazdar staříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky