Borg Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 bre rano panove Zdar Jířo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tak jsem se všichni hezky pozdravili ............tak co njů pánofé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Dobre rano, kdopak dneska vari kavicku, jednu bych si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 bre rano panove Zdar Jířo zdarek radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tak jsem se všichni hezky pozdravili ............tak co njů pánofé Zdar Jiříku new - zas mám pos*aný auto ty okřídlený kurvy bych střílel jináááč pohoda k snídani bábovička a čajík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tak jsem se všichni hezky pozdravili ............tak co njů pánofé Zdar Jiříku new - zas mám pos*aný auto ty okřídlený kurvy bych střílel jináááč pohoda k snídani bábovička a čajík zdááár Rádo ,to já celý týden řeším 4 vysraný auta a už toho mám plný zuby ....týden jako korálek....... člověče,vy snad ty bábovky děláte na kšeft ......já ti tam pošlu auto a budeme je v Praze prodávat,bude to lepší než vozit naše milé pojištěnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 člověče,vy snad ty bábovky děláte na kšeft ......já ti tam pošlu auto a budeme je v Praze prodávat,bude to lepší než vozit naše milé pojištěnce Dobré ranko. Jiříku, až pojedeš pro ty bábovky dej, prosím, vědět. Taky bych si objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 člověče,vy snad ty bábovky děláte na kšeft ......já ti tam pošlu auto a budeme je v Praze prodávat,bude to lepší než vozit naše milé pojištěnce Dobré ranko. Jiříku, až pojedeš pro ty bábovky dej, prosím, vědět. Taky bych si objednal čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 člověče,vy snad ty bábovky děláte na kšeft ......já ti tam pošlu auto a budeme je v Praze prodávat,bude to lepší než vozit naše milé pojištěnce Dobré ranko. Jiříku, až pojedeš pro ty bábovky dej, prosím, vědět. Taky bych si objednal no vidíš,jak se rozjíždí kšeft zařídím si pekárnu s brněnskými specialitami a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 ja chci taky babovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 člověče,vy snad ty bábovky děláte na kšeft ......já ti tam pošlu auto a budeme je v Praze prodávat,bude to lepší než vozit naše milé pojištěnce Dobré ranko. Jiříku, až pojedeš pro ty bábovky dej, prosím, vědět. Taky bych si objednal Bando jedna nezbedná : na kšeft je neděláme, ale máti dycky vyhrožuje že už péct nebude a pak toho je dycky skoro na celej tejden : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 koukam ze moc nepece...naposled jen pro celej sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Bando jedna nezbedná : na kšeft je neděláme, ale máti dycky vyhrožuje že už péct nebude a pak toho je dycky skoro na celej tejden : Naše babička taky vždycky vyhrožuje a skutek utek. Naštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 člověče,vy snad ty bábovky děláte na kšeft ......já ti tam pošlu auto a budeme je v Praze prodávat,bude to lepší než vozit naše milé pojištěnce Dobré ranko. Jiříku, až pojedeš pro ty bábovky dej, prosím, vědět. Taky bych si objednal Bando jedna nezbedná : na kšeft je neděláme, ale máti dycky vyhrožuje že už péct nebude a pak toho je dycky skoro na celej tejden : Rádo mysli obchodně pobočka v Praze /Brněnské speciality / a jsme v balíku podiv těch hladovej vlčáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tak něco pro fanoušky Porsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tak něco pro fanoušky Porsche A dopr .... dobré předpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tak něco pro fanoušky Porsche Krásné autíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tak něco pro fanoušky Porsche A dopr .... dobré předpoledne dobré přímo poledne .......ahoj kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 tak něco pro fanoušky Porsche Krásné autíčko taky bych se svezl teda líznul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 dobré přímo poledne .......ahoj kamaráde Ahoj Jiřiku jak včera proběhla ostrava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaza Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Nazdárek, dotaz- kde najdu servis garnyho a martinars?Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 dobré přímo poledne .......ahoj kamaráde Ahoj Jiřiku jak včera proběhla ostrava? né včera,ale předevčírem no tak jsme se spolu viděli .............jinak cesta,chcalo a chcalo ,tam i zpět ,tentokrát mi to trvalo déle 2h 50 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Nazdárek,dotaz- kde najdu servis garnyho a martinars?Díky za info Hoj, Folmavska ulice v Reporyjich, uplne na konci u lese, trosku tankodrom, budes tam muset asi dost opatrne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Nazdárek,dotaz- kde najdu servis garnyho a martinars?Díky za info zdar P5 Řeporyje ul.Folmavská v levo na konci ulice,je slepá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky