Sejis Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 borg uz tam davno je...ted tam bude jeste dimi dimi jen blbni - abych tě veprotáhl za uši klíčovou dirkou to by něměl být takový problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 topré ránko počásko a k tomu volňásek v práci tomu říkám nádherné pondělí zdár Frankíno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 to by něměl být takový problém taky si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 topré ránko počásko a k tomu volňásek v práci tomu říkám nádherné pondělí počasí je fajn,ale ten volňásek jsi měl mít v sobotu nebo v neděli : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jen blbni - abych tě neprotáhl za uši klíčovou dirkou tak to nemam strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 tak to nemam strach jako že nemáš strach že se odřeš, tak to jooo neboj dám pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jako že nemáš strach že se odřeš, tak to jooo neboj dám pozor z toho ze bych vubec prolezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 topré ránko počásko a k tomu volňásek v práci tomu říkám nádherné pondělí počasí je fajn,ale ten volňásek jsi měl mít v sobotu nebo v neděli : no mi ani nemluv radši, jsem byl vzteklej jak sviňa, když sem včera projížděl ty fotky. ve čtrvtek před a v pondělí po volno a o víkendu v rachotě ale už je to pryč, vrátit to nejde tak chuj stím, snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 z toho ze bych vubec prolezl neboj bez obav ,před Tebou je i krejčovská jehla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 neboj bez obav ,před Tebou je i krejčovská jehla ty si nejakej chytrej ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 no mi ani nemluv radši, jsem byl vzteklej jak sviňa, když sem včera projížděl ty fotky. ve čtrvtek před a v pondělí po volno a o víkendu v rachotě ale už je to pryč, vrátit to nejde tak chuj stím, snad příště njn hold nebyla správná konstelace hnězd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ty si nejakej chytrej ne no samochvála z huby smrdí, ale když to říkáš děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 no samochvála z huby smrdí, ale když to říkáš děkuji ty si zase nepochopil ze to nebylo konstatovani panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ty si zase nepochopil ze to nebylo konstatovani panacku tak se nestyď já vím že Ti to jde špatně pochválit někoho jinýho, kromě sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ zdarec panacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ty si zase nepochopil ze to nebylo konstatovani panacku tak se nestyď já vím že Ti to jde špatně pochválit někoho jinýho, kromě sebe zase meles blbosti...cosbyho jsem chvalil porad...uzasne tancuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ Zdar Peťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ zdarec panacku TO SE POZNÁ SLUŠNÉ VYCHOVÁNÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 zase meles blbosti...cosbyho jsem chvalil porad...uzasne tancuje no fááákt na to sem zapoměl akorát Ivanka z toho není moc nadšená : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ zdarec panacku TO SE POZNÁ SLUŠNÉ VYCHOVÁNÍ vidis radku tohle si precti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ Zdar Peťo I TOBĚ.Koukal jsem,že jsi to nemohl vydržet a vyrazil alespoň na pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 no fááákt na to sem zapoměl akorát Ivanka z toho není moc nadšená : no tak vidis ze i chvalim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 I TOBĚ.Koukal jsem,že jsi to nemohl vydržet a vyrazil alespoň na pokec Njn hold mezi dobrejma lidma je fajn a chtělo se mi kapku provětrat auti , tak se spojil příjemné s ještě příjemnějším a užitečným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 I TOBĚ.Koukal jsem,že jsi to nemohl vydržet a vyrazil alespoň na pokec Njn hold mezi dobrejma lidma je fajn a chtělo se mi kapku provětrat auti , tak se spojil příjemné s ještě příjemnějším a užitečným koukal jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky