Sejis Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Rádo,už máš pro mě nějaké to starší kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ zdar pane ahoj jirko.jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 zdááár Rádo počasí zase na p.ču chčije a chčije a bude hur nestraš trpaslíku nemaluj borga na stěnu Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Rádo,už máš pro mě nějaké to starší kolo máš na mysli to dětský? Jiříku mrkni někam do anonce nebo tak něco , kdybych o někom od zákazníků věděl tak bych Ti řek,ale tohle se ke mě zas tak často nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 No nic mažu do hokny tak za pul hoďky jsem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 No nic mažu do hokny tak za pul hoďky jsem z5 V praci mas makat ne chatovat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Rádo,už máš pro mě nějaké to starší kolo máš na mysli to dětský? Jiříku mrkni někam do anonce nebo tak něco , kdybych o někom od zákazníků věděl tak bych Ti řek,ale tohle se ke mě zas tak často nedostane ok,to nespěchá,kdyby náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 NAZDAR PÁNOVÉ zdar pane ahoj jirko.jak je? ale jde to a co ty aještě k tomu dopoledne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 tak zatím se mějte.v noci jsem řešil zásadní problém a stejně jsem nenašel optimální řešení,ale za to jsem vůbec nespal.jdu si chvilku chrupnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 tak zatím se mějte.v noci jsem řešil zásadní problém a stejně jsem nenašel optimální řešení,ale za to jsem vůbec nespal.jdu si chvilku chrupnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 co to peto meles...to je nejake nesrozumitelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Dobre ranko jak to de? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Dobre ranko jak to de? De to ale dre to ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ty obchodaky asi znicim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 dneska je to sila tesi me jen fakt ze zejtra mam dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 (editace) Ja to na sefa zkousel dneska s tou dovolenou,ale nejak jsem nepochodil Editováno: 10. Duben 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ty obchodaky asi znicim To sou dementi uplne vsude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ja to na sefa zkousel dneska s tou dovolenou,ale nejak jsem nepochodil me uz ji dvakrat za sebou odmitli tak dneska sem do toho sel raznejsim stylem a povedlo se zejtra bude flakacka i kdyz slysel sem neco o tom ze se pojede na nakupy tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 To sou dementi uplne vsude :-) no bohuzel jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jinak me tesi ze pristi tyden budu v praci jen pul dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jinak me tesi ze pristi tyden budu v praci jen pul dne ale v pondeli mame volno vsichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jinak me tesi ze pristi tyden budu v praci jen pul dne ale v pondeli mame volno vsichni tak to je jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ja volno asi nemam :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ja volno asi nemam :-( jakto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky