Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dobré ránko kucí, tady nepřší a ani nesněží  ;)

jedeš hade jeden , zmiňovat se o sněhu ::';) Zdar -_--_--_-

No já jsem včera tady zdravil štědrý večer tak proč né dneska sníh. Jestli to červenec a Srpen neskazí tak bude letos pěkná zima :smich:

Vloženo
cau radku tady je to stejne ;)

Zdar Jířo , aspoň si nemáme co závidět ::' , akorát mě sejří to vlezlý počasí, je to humáč <_<

jj je to hnus ja jsem si dokonce vcera trochu topil v aute...no hnus :(

Vloženo

Zdar Jířo , aspoň si nemáme co závidět ::' , akorát mě sejří to vlezlý počasí, je to humáč <_<

Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima :angry:

Vloženo
Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima :angry:

je to hnus...je cerven a venku 10stupnu...hnus fialovej :(

Vloženo
Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima  :angry:

Se mate my mame jen 4,5st :-(

Vloženo
No já jsem včera tady zdravil štědrý večer tak proč né dneska sníh. Jestli to červenec a Srpen neskazí tak bude letos pěkná zima :smich:

Kua už aby ten červen to chtěl pořádně pokazit <_<:disgust:

Vloženo
No já jsem včera tady zdravil štědrý večer tak proč né dneska sníh.  Jestli to červenec a Srpen neskazí tak bude letos pěkná zima  :smich:

Kua už aby ten červen to chtěl pořádně pokazit <_<:disgust:

Souhlas !

Vloženo
Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima  :angry:

taky pekny :(

Vloženo

taky pekny :(

Jj fakt hnus !

Vloženo

Tady je už 11,5°C,ale taky nic moc

No joooo ... protekceeee :angry:

Vloženo
Jj fakt hnus !

ja uz chci teplo :(:(

No to nejsi sam ... hele co ta akcicka u Tebe na chate ? Bude nekdy neco ? Ted by to byla idealka v tomhle pocasku ... :D Vsichni by museli poradne pit nebo by zmrzli :-)

Vloženo
No to nejsi sam ... hele co ta akcicka u Tebe na chate ? Bude nekdy neco ? Ted by to byla idealka v tomhle pocasku ... :D Vsichni by museli poradne pit nebo by zmrzli :-)

:smich::smich::smich::smich:

Vloženo
Ze bych zasel na svarak ?  -_-

bych se aji vožral kua ::'

A ja zas ohral s nejakou peknou princeznou pod perinou :-) -_-

Vloženo

no neco je v jednani ale uvidime ;)

Vloženo

Ja sem vcera topil taky, pac sem mel tenkej svetrik a jarni bundu a jinak nic, a vecer bylo +7C, taxem zmrz jak nemec u Stalingradu ;)

Vloženo
Zdar panove -_--_-

taxem vam nadsen, auto jezdi, brzdi, ma krasnej cumec (i kdyz zatim trochu do modra :( ), no labuzho ;)

Bre ranko mladezniku !!! -_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...