baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 tady je to zase samej mladeznik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 A ja zas ohral s nejakou peknou princeznou pod perinou :-) no to je taky dobrá léčba na tu zimu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 A ja zas ohral s nejakou peknou princeznou pod perinou :-) no to je taky dobrá léčba na tu zimu : jedna z nejlepsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 A ja zas ohral s nejakou peknou princeznou pod perinou :-) no to je taky dobrá léčba na tu zimu : jedna z nejlepsich jj souhlas a dokonce nejefektivnější : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 jj souhlas a dokonce nejefektivnější : tak pod to bych se take podepsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 A ja zas ohral s nejakou peknou princeznou pod perinou :-) no to je taky dobrá léčba na tu zimu : jedna z nejlepsich jj souhlas a dokonce nejefektivnější : A proto sme v praci a nic nebude ... zahrejem se praci :-) Asi si du dat s kolegy Quaka po LANu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 A proto sme v praci a nic nebude ... zahrejem se praci :-) Asi si du dat s kolegy Quaka po LANu :-) at zije efektivnost prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 A proto sme v praci a nic nebude ... zahrejem se praci :-) Asi si du dat s kolegy Quaka po LANu :-) at zije efektivnost prace To vis ... musim lidi nejak probrat z toho zimniho spanku, par levelu quaka a hned je pak vyssi prcovni nasazeni ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 A proto sme v praci a nic nebude ... zahrejem se praci :-) Asi si du dat s kolegy Quaka po LANu :-) Ty jo tak takhle se flákat lumpe styď se No nic mažu do worku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 A proto sme v praci a nic nebude ... zahrejem se praci :-) Asi si du dat s kolegy Quaka po LANu :-) Ty jo tak takhle se flákat lumpe styď se No nic mažu do worku Stydim se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 To vis ... musim lidi nejak probrat z toho zimniho spanku, par levelu quaka a hned je pak vyssi prcovni nasazeni ! tak se stav pak tady...dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 nazdar pánové.. tak jak to jde....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 nazdar pánové.. tak jak to jde....? moc nic...jak to jde tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 nazdar pánové.. tak jak to jde....? Zdurz pane Sem max spokojen Jen jeste prejedu lakyru. Cucel sem na to tedka rano, jedna strana vypada ok, ale druha je tezce modra. Vypada to divne, a kdyz to umeju, bude to jeste horsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Stydim se ! To je dobře : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Stydim se ! To je dobře : on keca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 nazdar pánové.. tak jak to jde....? Zdurz pane Sem max spokojen Jen jeste prejedu lakyru. Cucel sem na to tedka rano, jedna strana vypada ok, ale druha je tezce modra. Vypada to divne, a kdyz to umeju, bude to jeste horsi... jo taky si myslím, že ta pravá strana je horší..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 dobré dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 on keca no to je mi jasný, že je z něj kecal z prodaný nevěsty : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 on keca no to je mi jasný, že je z něj kecal z prodaný nevěsty : ono je to jeste horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 nazdar pánové.. tak jak to jde....? Zdurz pane Sem max spokojen Jen jeste prejedu lakyru. Cucel sem na to tedka rano, jedna strana vypada ok, ale druha je tezce modra. Vypada to divne, a kdyz to umeju, bude to jeste horsi... jo taky si myslím, že ta pravá strana je horší..... Jojo, presne tak, asi to bral zleva a vpravo uz byl hodne vozralej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 ono je to jeste horsi no to je mi jasný,ale nechtěl sem to napsat jak říkajíc na plnou hubu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobrý před oběděm, jsem jenom na skok, než mě kolegové a "kamarádi" v práci zase vykopou od PC Tak povídejte, co nového kromě toho, že zase chč..e jak sv...a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobrý před oběděm, jsem jenom na skok, než mě kolegové a "kamarádi" v práci zase vykopou od PC Tak povídejte, co nového kromě toho, že zase chč..e jak sv...a Zdar lumpe, tady svítí slunce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobrý před oběděm, jsem jenom na skok, než mě kolegové a "kamarádi" v práci zase vykopou od PC Tak povídejte, co nového kromě toho, že zase chč..e jak sv...a Zdar lumpe, tady svítí slunce Lucifere neprovokuj a zatop, je mi kosa... Bodejť by u vás nesvítilo, když ten chcanec sem přišel od Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky