Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Ona to stejne bude jeste naka banalita, hlavni problem byla ta lambda. Mozna svicky by to chtelo vymenit, nevim, mozna cidlo chladici kapaliny zase. Sejdo, TDi jedine kvuli spotrebe, mam rad svy ticho ;)

k tdi davaj zdarma spunty do usi voe

jaro hod to ze skaly ;)

Sem do toho dal ted dost penez, to uz to radsi rozprodam :t

kup si TDi :p:p:D

Ona to stejne bude jeste naka banalita, hlavni problem byla ta lambda. Mozna svicky by to chtelo vymenit, nevim, mozna cidlo chladici kapaliny zase. Sejdo, TDi jedine kvuli spotrebe, mam rad svy ticho ;)

vždyt jsi stejně hluchej jako Smetana a slepej jako Dvořák :smich::smich::smich:

Zdar jak sviňa ve spolek.

zdár Jířo :D-_-

• Autor

zdravime ;)

dobré dopoledne vespolek

Nazdárek, tak už sis připravil ten správnej lístek do urny? :D

2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi :p:smich:

• Autor
2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi :p:smich:

klidne muzes :p

Nazdárek, tak už sis připravil ten správnej lístek do urny? :D

jistě já se tím netajím ODS :)

tak ahoj Járo :( ....................kašpare :p:smich:

mám blízko k ODS ,dělal jsem jim krom jiného zdravot.asist.na mítinku :D

post-31-1149235747.jpg

2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi  :p  :smich:

klidne muzes :p

Chaaajzle ;)

2Sejda a Baui: pche, ja se asi odhlasim z klubu, tohle nemam zapotrebi  :p  :smich:

Uz mam konecne auto temer podle svejch predstav, takze si to mozna jeste rozmyslim :D

Uz mam konecne auto temer podle svejch predstav, takze si to mozna jeste rozmyslim :D

:smich::smich: ........vlk taky sliboval :smich:

Zdar kecálisti -_--_--_--_-

Zdar Satan.

není možná :o sám velký čert Lucius :p:D

ty woe sem se včera málem přeskočil :angry: projet kolem Brna :angry: fronta jako kráva,cestou z5

• Autor
jistě já se tím netajím ODS :)

ja taky ;)

• Autor
Chaaajzle ;)

a mazej uz te tu nechci videt

není možná :o sám velký čert Lucius :p  :D

ty woe sem se včera málem přeskočil :angry: projet kolem Brna :angry: fronta jako kráva,cestou z5

To víš měl jsem příjem zboží do kotle hlavně voliče ČSSD a KSČM ;) ::'-_--_--_--_-

není možná :o sám velký čert Lucius :p  :D

To víš měl jsem příjem zboží do kotle hlavně voliče ČSSD a KSČM ;) ::'-_--_--_--_-

jen blbni :D cesta z5 na piču,samá uzávěra :angry::angry: Hranice na Moravě a Nový Jičín,musíš mít nervy jako od jeřábu :disgust:

jen blbni :D cesta z5 na piču,samá uzávěra :angry::angry: Hranice na Moravě a Nový Jičín,musíš mít nervy jako od jeřábu :disgust:

jj totálně na pikaču to je, teď konečně začínaj opravovat ty pul roku starý výtluky ze zimy,a banda šulistů u nás odsouhlasila opravu té stoky které říkaj potok, tak budu mít doma veselo,asi tam okolo nich budu chodit s pořádným vobuškem a běda jak nebudou makat,tak je demokraticky zmydlím :disgust::ph34r:

Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ?

Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ?

U dělnický třídy.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.