Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ? tak to ti nepovím,neb nebyl slušný ............počkáme jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ? U dělnický třídy. U nemakacenku, vyzirku a komousu, ktery ztratili volebni listky KSCM. Ja taky ODS, i kdyz taky nejsou svaty, ale proste doprava! Zvlastni je, ze sem na netu videl desitky anket, a vsude mela ODS pres 60%. Myslim, ze v Praze pujdou pres 40%. A nas obvod je taky basta pravice Jen muj tatik nejak trha partu, jitrocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Chaaajzle a mazej uz te tu nechci videt Tak ja du Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Chaaajzle a mazej uz te tu nechci videt Tak ja du ..doufám,že pro tu formulku ...čekám na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ? No kochtíku, taky nevím ale tady u nás jich bude volit poměrně dost,hlavně ty paka ze Zetoru a jiných podobných podníků bo nikdo jinej zdravě uvažující by do takovýho mamlasa nenarval prachy daňových poplatníků, kde maj totální výmaz hlavy. A psak zas*aní důchodci když to nevolí komáry tak právě socany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak to bych se z toho po.....I moje babicky voli ODS,tak proc jiny babky voli KSCSSD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak to bych se z toho po.....I moje babicky voli ODS,tak proc jiny babky voli KSCSSD? už jsem jednou psal nebyl bych slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Dobré ráno darebáci.... : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Dobré ráno darebáci.... : zdar poflakující se nedobrý elemente : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Dobré ráno darebáci.... : was ist das tarebási .... bré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 už jsem jednou psal nebyl bych slušný pravdu díš Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 už jsem jednou psal nebyl bych slušný pravdu díš Jiříku jojo.jenom bych opakoval to co ty a krysařík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No Otec je taky pro socany a agituje i v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No Otec je taky pro socany a agituje i v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No Otec je taky pro socany a agituje i v práci... No to víš, dělnická třída jak říkám. Maj rádi svůj klid ještě rovnou daň a sociální nejistoty. I když by mu to mohlo bejt jedno za měsíc de do důchodu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Du žrát sou vdolečky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No Otec je taky pro socany a agituje i v práci... No to víš, dělnická třída jak říkám. Maj rádi svůj klid ještě rovnou daň a sociální nejistoty. I když by mu to mohlo bejt jedno za měsíc de do důchodu.. raději už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Du žrát sou vdolečky... Brou huť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Du žrát sou vdolečky... tak si nech čvachtat .....já mám hlad jako polskej zájezd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No Otec je taky pro socany a agituje i v práci... Ze mu nedaj do drzky I kdyz ja tu taky rozesilal kde co, a vubec neni poznat, koho budu volit I tu tajnou zpravu sem rozeslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak uz jsem zase tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak uz jsem zase tady to je radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak uz jsem zase tady to je radosti to je v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No Otec je taky pro socany a agituje i v práci... Ze mu nedaj do drzky I kdyz ja tu taky rozesilal kde co, a vubec neni poznat, koho budu volit I tu tajnou zpravu sem rozeslal Tam se volej socani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 volby všude, kam se člověk podívá....velebnosti, to je hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky