Borg Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 tak bych navrhl spolecne se na to vysrat...a sejit se na pul cesty mezi brnem a prahou na To není špatnej nápad : ja si taky myslim no jestli dneska neusnu v hokně, tak to bude zázrak - nějak de na mě spaní : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 no jestli dneska neusnu v hokně, tak to bude zázrak - nějak de na mě spaní : si dej sirky do oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ahoj klucíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ahoj klucíííí ahoj kluku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Bre rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 si dej sirky do oci ty bych zlomil, ikdybych tam měl celou krabičku : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ahoj klucíííí ahoj kluku Čus chlape, tak Německo se blíží, jak ty naše borce odhaduješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 U novejsich ORS je cerna stropnice a plasty okolo, nevite jestli se davali i cerna stropni madla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 u me dnes taky...po dlouhy dobe zase blba prace dnes no o tom mi povídej , taky mě čeká pěknej hnus tak bych navrhl spolecne se na to vysrat...a sejit se na pul cesty mezi brnem a prahou na já vás beru za slovo,mě tam potkáte 100% jedu do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 já vás beru za slovo,mě tam potkáte 100% jedu do Ostravy No a to říkáš jen tak : se zastav Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 si dej sirky do oci ty bych zlomil, ikdybych tam měl celou krabičku : tak tomu neverim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ahoj klucíííí ahoj kluku Čus chlape, tak Německo se blíží, jak ty naše borce odhaduješ? postup ze skupiny...dal se uvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 já vás beru za slovo,mě tam potkáte 100% jedu do Ostravy No a to říkáš jen tak : se zastav Jiří přemýšlím o tom,že se zastavím,vždyt mi v Brně jezdí sanitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 já vás beru za slovo,mě tam potkáte 100% jedu do Ostravy tak nas tam bude aspon vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 já vás beru za slovo,mě tam potkáte 100% jedu do Ostravy tak nas tam bude aspon vic ja na 101% a co vy pánofé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 já vás beru za slovo,mě tam potkáte 100% jedu do Ostravy tak nas tam bude aspon vic ja na 101% a co vy pánofé ja sice jako navrh...ale asi to nevyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ahoj klucíííí ahoj kluku Čus chlape, tak Německo se blíží, jak ty naše borce odhaduješ? postup ze skupiny...dal se uvidi Sem optimista vidim to na finale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Sem optimista vidim to na finale to ne to bych byl nasranej ze jsem ty listky na finale prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Sem optimista vidim to na finale to ne to bych byl nasranej ze jsem ty listky na finale prodal dobře si udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 přemýšlím o tom,že se zastavím,vždyt mi v Brně jezdí sanitka No tak neváhej exit 201 a já Tě buď vyzvednu a nebo navedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Sem optimista vidim to na finale to ne to bych byl nasranej ze jsem ty listky na finale prodal dobře si udělal ja si taky myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 přemýšlím o tom,že se zastavím,vždyt mi v Brně jezdí sanitka No tak neváhej exit 201 a já Tě buď vyzvednu a nebo navedu číslo mám,podle toho jak bude čas,ozvu se ..................si nenechám ujít koláčky a bábovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Sem optimista vidim to na finale to ne to bych byl nasranej ze jsem ty listky na finale prodal dobře si udělal ja si taky myslim Clovek nikdy nevi, prej nas berou jako cerneho kone, dneska jsem poslouchal E2 a tam cetli z casaku "Zena Dnes" nebo tak nak, z clanku dne- "Jak prezit MS ve fotbale" docela sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 U novejsich ORS je cerna stropnice a plasty okolo, nevite jestli se davali i cerna stropni madla? Nikdo nevi? Ma nekdo z OC clenu novejsi ORS? ...myslim Ludvicek ma 2003/4 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Clovek nikdy nevi, prej nas berou jako cerneho kone, dneska jsem poslouchal E2 a tam cetli z casaku "Zena Dnes" nebo tak nak, z clanku dne- "Jak prezit MS ve fotbale" docela sranda. jj to jsem taky slysel...jinak ja sice optimista jsem a pral bych jim to ale na finale nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky