Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no kdyby to bylo něco bílého,tak jsem to byl já  :p  :p  :D  :D

nene byla to černá rakev - leda že by jsi měl nový podnikatelský projekt - pohřební službu ;) ::':D:D

no to nemám :D ale tam už není kam spěchat ;)

Vloženo
Bre ranko mladezi !

nazdarek staresino ;)

Cau pane !

Vloženo

hojky Míšo :) tak jak zitra - sraz nam presunuli, ale nechci tvrdnout doma ;)

Vloženo
hojky Míšo :) tak jak zitra - sraz nam presunuli, ale nechci tvrdnout doma ;)

Jo > ? To ja ani nevim ze neco presouvali ... no ja sem pracovne v praze takze bych to do LBC stejne nemel sanci stihnout. Jenomze nemam vubec paru jak dlouho budu. Muzu byt hotovej v 15 hod a nebo taky vo pulnoci :-( :unsure:

Du mrknout na kdy je to presunuty

Vloženo
Dobré uchcané ránko -_--_--_-

Hooooj pane !

Vloženo

Za chvili sem z5 ... zas se neco posralo :-)

Vloženo
Dobré uchcané ránko  -_-  -_-  -_-

zdááár mulisáku methansytáku :p:D:D-_-

Zdáár Jiřiku ;) Koukám fičíš dneska na Iglau ;) já ve čtvrtek a doufam že nebudu muset dávat back zimáky :o:)-_--_--_-

Vloženo

ahojky badysku :) ve stredu mel byt srazik s fabkama v liberci a me se tam nechtelo samotne s oktou a pak sme se s mišou bavili, ze tam mozna skoknem a pak nekde pokecame, jenze presunuli to a tak mišu ted zkousim vytahnout na kafco aj bez fabek :D

Vloženo
ahojky badysku :) ve stredu mel byt srazik s fabkama v liberci a me se tam nechtelo samotne s oktou a pak sme se s mišou bavili, ze tam mozna skoknem a pak nekde pokecame, jenze presunuli to a tak mišu ted zkousim vytahnout na kafco aj bez fabek :D

Ahoj KAčkoo...achá to je fain, snad Vám ty fábky vyjdou at uděláte zastoupení těch nej aut ;)

Vloženo

pokud to budou mit pristi tyden, tak to se me tam uz nechce - to uz budu zapojena v pracovnim procesu :angry:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...