Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no kdyby to bylo něco bílého,tak jsem to byl já nene byla to černá rakev - leda že by jsi měl nový podnikatelský projekt - pohřební službu : no to nemám ale tam už není kam spěchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Bre ranko mladezi ! nazdarek staresino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Bre ranko mladezi ! nazdarek staresino Cau pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dobre ranko Ahoj Kaciiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 hojky Míšo tak jak zitra - sraz nam presunuli, ale nechci tvrdnout doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré uchcané ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 hojky Míšo tak jak zitra - sraz nam presunuli, ale nechci tvrdnout doma Jo > ? To ja ani nevim ze neco presouvali ... no ja sem pracovne v praze takze bych to do LBC stejne nemel sanci stihnout. Jenomze nemam vubec paru jak dlouho budu. Muzu byt hotovej v 15 hod a nebo taky vo pulnoci :-( Du mrknout na kdy je to presunuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré uchcané ránko Hooooj pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Hooooj pane ! Čao Michale Co zase podnikáte za sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré uchcané ránko zdááár mulisáku methansytáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Cau pane ! tak jak to jde v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Za chvili sem z5 ... zas se neco posralo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré uchcané ránko zdááár mulisáku methansytáku Zdáár Jiřiku Koukám fičíš dneska na Iglau já ve čtvrtek a doufam že nebudu muset dávat back zimáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Za chvili sem z5 ... zas se neco posralo :-) tady taky...kua me sem ty problemy posilas ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no to nemám ale tam už není kam spěchat to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ahojky badysku ve stredu mel byt srazik s fabkama v liberci a me se tam nechtelo samotne s oktou a pak sme se s mišou bavili, ze tam mozna skoknem a pak nekde pokecame, jenze presunuli to a tak mišu ted zkousim vytahnout na kafco aj bez fabek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Hooooj pane ! Čao Michale Co zase podnikáte za sraz? zdarec ty kurvo stara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 zdarec ty kurvo stara Ahoj Jiřiku kamaráde....můžeš mluvit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ahoj Jiřiku kamaráde....můžeš mluvit? muzu jestli mi jako rozumis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ahojky badysku ve stredu mel byt srazik s fabkama v liberci a me se tam nechtelo samotne s oktou a pak sme se s mišou bavili, ze tam mozna skoknem a pak nekde pokecame, jenze presunuli to a tak mišu ted zkousim vytahnout na kafco aj bez fabek Ahoj KAčkoo...achá to je fain, snad Vám ty fábky vyjdou at uděláte zastoupení těch nej aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 muzu jestli mi jako rozumis rozumím,rozumím ...hele volal mě Peltar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 pokud to budou mit pristi tyden, tak to se me tam uz nechce - to uz budu zapojena v pracovnim procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 muzu jestli mi jako rozumis rozumím,rozumím ...hele volal mě Peltar a co chtel ten čurák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a co chtel ten čurák? nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky