baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Ted sem narazil na netu na fotku Porsche vs bažant ve 250kmh moc pekny...rovnou naporcovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Docela mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 a jeste jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 dobre rano panove zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 dobre rano panove zdar Zdar soudruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 dobre rano panove zdar ahoj jiri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ...mě se cvičit nechce a z vyhřátého klobouku,už vůbec né ......zdar Rádo ,včera to nevyšlo,jel jsem pozdě z5 a měl jsem toho dost.... Zdar Jiří, no udělals velkou chybu, velikánskou chybu bo buchétky byly nachystány sem Ti je klidně moh šupnout do tlap a mohs uhánět dál ..... a mazej cvičit : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ja chci buchty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ...mě se cvičit nechce a z vyhřátého klobouku,už vůbec né ......zdar Rádo ,včera to nevyšlo,jel jsem pozdě z5 a měl jsem toho dost.... Zdar Jiří, no udělals velkou chybu, velikánskou chybu bo buchétky byly nachystány sem Ti je klidně moh šupnout do tlap a mohs uhánět dál ..... a mazej cvičit : to jsi hodný,ale vycházelo to ,že bych se stavil tak kolem 20.hodiny a to jsem nechtěl otravovat ,já jsem se nestavil,ani za kolegou v Brně a měl jsem ,to je ted za trest jet po D1 až do Ovy tři prdele uzávěr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 to jsi hodný,ale vycházelo to ,že bych se stavil tak kolem 20.hodiny a to jsem nechtěl otravovat ,já jsem se nestavil,ani za kolegou v Brně a měl jsem ,to je ted za trest jet po D1 až do Ovy tři prdele uzávěr ses moh vklidu stavit uplně v poho. Jináč D1 je děs , poslední dobou mi připadá, že se z ní spíš stává polňačka než dálnice. a ještě po ní ježděj paka který Ti bez okolku vjedou svou devadesátkou před káru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ja chci buchty si dojeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 to jsi hodný,ale vycházelo to ,že bych se stavil tak kolem 20.hodiny a to jsem nechtěl otravovat ,já jsem se nestavil,ani za kolegou v Brně a měl jsem ,to je ted za trest jet po D1 až do Ovy tři prdele uzávěr ses moh vklidu stavit uplně v poho. Jináč D1 je děs , poslední dobou mi připadá, že se z ní spíš stává polňačka než dálnice. a ještě po ní ježděj paka který Ti bez okolku vjedou svou devadesátkou před káru no je to o nervy,hlavně z5 a těch čůráků s kamionama co jsem potkal jeden do kopce 90 a druhej 92 a ještě ti to tam šoupne před čumákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ja chci buchty si dojeď ze bych si udelal vylet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 no je to o nervy,hlavně z5 a těch čůráků s kamionama co jsem potkal jeden do kopce 90 a druhej 92 a ještě ti to tam šoupne před čumákem jj to znam moc dobre...z bran do prahy tak 20x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! zdarec stariku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 no je to o nervy,hlavně z5 a těch čůráků s kamionama co jsem potkal jeden do kopce 90 a druhej 92 a ještě ti to tam šoupne před čumákem Ty jo ani nemluv sem jich teď taky potkal nepočítaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! zdarec stariku Cus bus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 no je to o nervy,hlavně z5 a těch čůráků s kamionama co jsem potkal jeden do kopce 90 a druhej 92 a ještě ti to tam šoupne před čumákem Ty jo ani nemluv sem jich teď taky poslal nepočítaně no ono na těch 800 km jich potkách nepočítaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ze bych si udelal vylet no to je na Tobě : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! zdar lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ze bych si udelal vylet no to je na Tobě : nech ho ,už zase kecá z hladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Cus bus :-) delas neco...ja jsem vcera byl v praci do pul desaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ze bych si udelal vylet no to je na Tobě : tak ja to jeste promyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ze bych si udelal vylet no to je na Tobě : nech ho ,už zase kecá z hladu drz hubu prcku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky