Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a to je foto z vepřova že?

Jj, přesně tam... :specool:

Tak to je cool... :specool:

Pak si řekni jak to budeš chtít...

1) Jen disky

2) Disky + moje pneu

3) Disky + fungl nové pneu

varianta 2 bude jasná volba at to hned přebuchame a fičíme ;)-_--_--_--_-

varianta 2 bude jasná volba at to hned přebuchame a fičíme ;)-_--_--_--_-

KW Inox Line Variante 2 - to je zase moje volba... ;)

woe spidaku ve mě zatlo....ve čt sem obul auto do new Pirelli P6 a ty ted toto :D :D :D uffff

KW Inox Line Variante 2 - to je zase moje volba... ;)

to je podvozek :t libové :specool: něco sem četl že snad pro KW a Weitec děla tlumiče ALCO či co :huh:

woe spidaku ve mě zatlo....ve čt sem obul auto do new Pirelli P6 a ty ted toto :D :D :D uffff

Nasadíš velecenu při odprodeji... :smich:

Nasadíš velecenu při odprodeji... :smich:

jj tzv za odvoz :D

koukám že seš duhová víla Lubo :) :)

Jen blbni, kolega z práce si tady v Německu koupil za pár Eurošů Octu v kombíku a měla sedmnáctky s límcama a on říká: čéče nevíš o "normálních" origo kolech na oktávku ? Klidně to vyměním za tyhle veliký... ;)

Jen blbni, kolega z práce si tady v Německu koupil za pár Eurošů Octu v kombíku a měla sedmnáctky s límcama a on říká: čéče nevíš o "normálních" origo kolech na oktávku ? Klidně to vyměním za tyhle veliký... ;)

:doh no ty kráso, ale sou takové případy no....hod mu tam zimaky :smich:

koukám že seš duhová víla Lubo :) :)

Už ne, dal jsem si tam koktu, focené v neděli v Brně... ;):):smich:

Už ne, dal jsem si tam koktu, focené v neděli v Brně... ;):):smich:

si tu zed vzal schválně sprejem at si nemusíš dávat do podpisu city co? :smich::smich:-_--_--_- hezká fotka

:doh no ty kráso, ale sou takové případy no....hod mu tam zimaky :smich:

Jj, jsou takoví, chce ty co máš Ty (P38) a nabízí výměnou ty Borbety, nebo prodá za 4.000,- Kč i s pneu. Tak jsem hned volal kámošovi a provedeme exchange... ;)

Jj, jsou takoví, chce ty co máš Ty (P38) a nabízí výměnou ty Borbety, nebo prodá za 4.000,- Kč i s pneu. Tak jsem hned volal kámošovi a provedeme exchange... ;)

u nás se tomu řika jediné..... "taky chuj" :D :D :D

Čágo Carlosi co ty ses potuloval min. tyden po OV :D

si tu zed vzal schválně sprejem at si nemusíš dávat do podpisu city co? :smich::smich:-_--_--_- hezká fotka

To byl záměr... :smich:

Díkec za pochvalu, focené z nadjezdu...

Ale kokta už vypadá docela obstojně, hlavně díky sedmnáctkám, pozvozku a hlavně těm dolakovanejm pičovinkám (kliky atd.)

Dokonce byla ve vepřově posuzovaná v tuningcupu, ale přijeli tam právě takový špeky, jako to krejčovo embo nebo felda z 4D tuningu a bylo po prdeli... :huh:

Ahoj Borqi,...no skelná tkanina jakoby...

foto nebude :(

zkusím cinknout známému co dělaj bazény :)

aha jo na laminát, jo tááák tak to je jiná,poptám se Ti ;)

Ale kokta už vypadá docela obstojně, hlavně díky sedmnáctkám, pozvozku a hlavně těm dolakovanejm pičovinkám (kliky atd.)

Dokonce byla ve vepřově posuzovaná v tuningcupu, ale přijeli tam právě takový špeky, jako to krejčovo embo nebo felda z 4D tuningu a bylo po prdeli... :huh:

mno pěkně ;) a ty už si to shodil k zemi?

ten chudak nesebere uz nic ;)

No Tebe budu muset dát do papiňáku,aby z Tebe ještě vůbec něco zbylo :ph34r:

mno pěkně ;) a ty už si to shodil k zemi?

Jj, 40 mm dolů a hnedle mám problém. Ty RS kola jsou 7x17" ET 38 a málo to leze ven z podběhů, aby to vypadalo grandiózně a podle mých představ, tak by to potřebovalo dopředu 10 mm a dozadu 15 mm podložky, ož ještě možná letos zrealizuju, ale na příští rok to budou 8x18" ET 35 ;)

si to zaslouzi :p:smich:

narvu Tě do mikrovlnky a nechám Tě tam prasknout ::'

Jj, 40 mm dolů a hnedle mám problém. Ty RS kola jsou 7x17" ET 38 a málo to leze ven z podběhů, aby to vypadalo grandiózně a podle mých představ, tak by to potřebovalo dopředu 10 mm a dozadu 15 mm podložky, ož ještě možná letos zrealizuju, ale na příští rok to budou 8x18" ET 35 ;)

wow pěkně a na čem to tedka sedí už na tom KW?

Zdar jak sviňa Lubo, nahoď nějaké větší foto pls, ať vidím jako to vypadá těch -40 -_--_--_--_-

nahoď nějaké větší foto pls, ať vidím jako to vypadá těch -40 -_--_--_--_-

jj k tomu se připojuju :D

wow pěkně a na čem to tedka sedí už na tom KW?

Ne ne, prozatím tlumiče RS a pružiny Eibach Pro Kit, takže zatím žádná bouřka, ty RS tlumiče jsou sice tužší, ale při přejíždění větších příčných nerovností, třeba tramvajových kolejích, chodí až do dorazů a proto chci ten KW...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.