Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 a to je foto z vepřova že? Jj, přesně tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak to je cool... Pak si řekni jak to budeš chtít... 1) Jen disky 2) Disky + moje pneu 3) Disky + fungl nové pneu varianta 2 bude jasná volba at to hned přebuchame a fičíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 varianta 2 bude jasná volba at to hned přebuchame a fičíme KW Inox Line Variante 2 - to je zase moje volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 woe spidaku ve mě zatlo....ve čt sem obul auto do new Pirelli P6 a ty ted toto :D uffff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 KW Inox Line Variante 2 - to je zase moje volba... to je podvozek libové něco sem četl že snad pro KW a Weitec děla tlumiče ALCO či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 woe spidaku ve mě zatlo....ve čt sem obul auto do new Pirelli P6 a ty ted toto :D uffff Nasadíš velecenu při odprodeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Nasadíš velecenu při odprodeji... jj tzv za odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 koukám že seš duhová víla Lubo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 jj tzv za odvoz Jen blbni, kolega z práce si tady v Německu koupil za pár Eurošů Octu v kombíku a měla sedmnáctky s límcama a on říká: čéče nevíš o "normálních" origo kolech na oktávku ? Klidně to vyměním za tyhle veliký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 jj tzv za odvoz Jen blbni, kolega z práce si tady v Německu koupil za pár Eurošů Octu v kombíku a měla sedmnáctky s límcama a on říká: čéče nevíš o "normálních" origo kolech na oktávku ? Klidně to vyměním za tyhle veliký... no ty kráso, ale sou takové případy no....hod mu tam zimaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 koukám že seš duhová víla Lubo :) Už ne, dal jsem si tam koktu, focené v neděli v Brně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Už ne, dal jsem si tam koktu, focené v neděli v Brně... si tu zed vzal schválně sprejem at si nemusíš dávat do podpisu city co? hezká fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 no ty kráso, ale sou takové případy no....hod mu tam zimaky Jj, jsou takoví, chce ty co máš Ty (P38) a nabízí výměnou ty Borbety, nebo prodá za 4.000,- Kč i s pneu. Tak jsem hned volal kámošovi a provedeme exchange... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Jj, jsou takoví, chce ty co máš Ty (P38) a nabízí výměnou ty Borbety, nebo prodá za 4.000,- Kč i s pneu. Tak jsem hned volal kámošovi a provedeme exchange... u nás se tomu řika jediné..... "taky chuj" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Čágo Carlosi co ty ses potuloval min. tyden po OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 si tu zed vzal schválně sprejem at si nemusíš dávat do podpisu city co? hezká fotka To byl záměr... Díkec za pochvalu, focené z nadjezdu... Ale kokta už vypadá docela obstojně, hlavně díky sedmnáctkám, pozvozku a hlavně těm dolakovanejm pičovinkám (kliky atd.) Dokonce byla ve vepřově posuzovaná v tuningcupu, ale přijeli tam právě takový špeky, jako to krejčovo embo nebo felda z 4D tuningu a bylo po prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Ahoj Borqi,...no skelná tkanina jakoby...foto nebude zkusím cinknout známému co dělaj bazény aha jo na laminát, jo tááák tak to je jiná,poptám se Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Ale kokta už vypadá docela obstojně, hlavně díky sedmnáctkám, pozvozku a hlavně těm dolakovanejm pičovinkám (kliky atd.)Dokonce byla ve vepřově posuzovaná v tuningcupu, ale přijeli tam právě takový špeky, jako to krejčovo embo nebo felda z 4D tuningu a bylo po prdeli... mno pěkně a ty už si to shodil k zemi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ten chudak nesebere uz nic No Tebe budu muset dát do papiňáku,aby z Tebe ještě vůbec něco zbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 mno pěkně a ty už si to shodil k zemi? Jj, 40 mm dolů a hnedle mám problém. Ty RS kola jsou 7x17" ET 38 a málo to leze ven z podběhů, aby to vypadalo grandiózně a podle mých představ, tak by to potřebovalo dopředu 10 mm a dozadu 15 mm podložky, ož ještě možná letos zrealizuju, ale na příští rok to budou 8x18" ET 35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 si to zaslouzi narvu Tě do mikrovlnky a nechám Tě tam prasknout : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Jj, 40 mm dolů a hnedle mám problém. Ty RS kola jsou 7x17" ET 38 a málo to leze ven z podběhů, aby to vypadalo grandiózně a podle mých představ, tak by to potřebovalo dopředu 10 mm a dozadu 15 mm podložky, ož ještě možná letos zrealizuju, ale na příští rok to budou 8x18" ET 35 wow pěkně a na čem to tedka sedí už na tom KW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Jj, 40 mm dolů a hnedle mám problém. Ty RS kola jsou 7x17" ET 38 a málo to leze ven z podběhů, aby to vypadalo grandiózně a podle mých představ, tak by to potřebovalo dopředu 10 mm a dozadu 15 mm podložky, ož ještě možná letos zrealizuju, ale na příští rok to budou 8x18" ET 35 Zdar jak sviňa Lubo, nahoď nějaké větší foto pls, ať vidím jako to vypadá těch -40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nahoď nějaké větší foto pls, ať vidím jako to vypadá těch -40 jj k tomu se připojuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 wow pěkně a na čem to tedka sedí už na tom KW? Ne ne, prozatím tlumiče RS a pružiny Eibach Pro Kit, takže zatím žádná bouřka, ty RS tlumiče jsou sice tužší, ale při přejíždění větších příčných nerovností, třeba tramvajových kolejích, chodí až do dorazů a proto chci ten KW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky