Petr81 Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 DObrý den po obědě přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 DObrý den po obědě přeji Zdar Peťo no já se ještě cpu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdravi vsechyn vcetne trucujiciho vicepredsedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 bre odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdravi vsechyn vcetne trucujiciho vicepredsedy Zdarec vedení a Petře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdravi vsechyn vcetne trucujiciho vicepredsedy Odcházím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdravi vsechyn vcetne trucujiciho vicepredsedy zdravím všudemožně se potulujícího předsedu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Odcházím... nikam chlastat a kecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nikam chlastat a kecat tak tak moje slova, nedělé krůtu a jedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 DObrý den po obědě přeji Zdar Peťo no já se ještě cpu Zdar, já ještě ani nezačal, snad se taky dočkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdravi vsechyn vcetne trucujiciho vicepredsedy Odcházím... masakr spidaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Zdar, já ještě ani nezačal, snad se taky dočkám... Ne tebe snědí jíní : to víš hlad je sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Odcházím... nikam chlastat a kecat muzu si dat taky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdravi vsechyn vcetne trucujiciho vicepredsedy Odcházím... masakr spidaku sem nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 muzu si dat taky?? ne nebyls hodné, tak nic a kleknout do rohu na osmičky matičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 sem nepochopil ja jo ale to neres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 zdravi vsechyn vcetne trucujiciho vicepredsedy Odcházím... si hraj na herecku me uz je to jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 muzu si dat taky?? ne nebyls hodné, tak nic a kleknout do rohu na osmičky matičky ja jsem na tebe mluvil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 jak tak koukam tak se nam to tady nejak hada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Odcházím... nikam chlastat a kecat muzu si dat taky?? jistěé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Zdar, já ještě ani nezačal, snad se taky dočkám... Ne tebe snědí jíní : to víš hlad je sviňa sám najedený budu pro druhé výživnější porce : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 jistěé kuju pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 jak tak koukam tak se nam to tady nejak hada taky koukám sem si myslel, že jsem se registroval mezi správnou partu lidí a ono hovno hovno zlatá rybko to aby, než člověk napíše nějaký příspěvek, nejdřív zjišťoval, jestli se náhodou někoho nedotkne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ja jsem na tebe mluvil ne,ale seš neposedné skřítek tak co s Tebó, si představ že by ses nám ještě napil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 taky koukámsem si myslel, že jsem se registroval mezi správnou partu lidí a ono hovno hovno zlatá rybko to aby, než člověk napíše nějaký příspěvek, nejdřív zjišťoval, jestli se náhodou někoho nedotkne... a nemáš to jedno jestli Ti přiletí z prava nebo z leva? (joke) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky