Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 hu a tady nikdo není : Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 nikoliv No vida... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 A heleme, mrtvoly se probouzejí : Zdarec Spidi a Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Ahoj v hospodě.. dal bych si jednu plzen na pana spídáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 To se nám to brno slejzá :D zdarec i do práglu tak co ten fokané dýzl gárny?jede jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Ahoj v hospodě.. dal bych si jednu plzen na pana spídáka... Jak je libo pane šéf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Ahoj v hospodě.. dal bych si jednu plzen na pana spídáka... Zdar Garny, i já bych snesl jeden či dva škopíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 gárny zatuh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 gárny zatuh Zjevně... Včera byly RS kolečka v servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 ale copak?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 gárny zatuh jedna plzeň a je Kojak asi je ňák moc upracovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 gárny zatuh nezatuh.. jen jsem ještě pokukoval jinde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Včera byly RS kolečka v servisu... japato ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 ale copak?.... Byly takový jakýsi matný, špinavý, tak se koupaly v pěně, pak se leštili leštící pastou a nakonec se voskovaly tvrdým voskem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 ale copak?.... a není Kojak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 ale copak?.... Byly takový jakýsi matný, špinavý, tak se koupaly v pěně, pak se leštili leštící pastou a nakonec se voskovaly tvrdým voskem... a tak... udržba... já myslel jinej problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Byly takový jakýsi matný, špinavý, tak se koupaly v pěně, pak se leštili leštící pastou a nakonec se voskovaly tvrdým voskem... to je lásky u tebe vždy 1A péče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 a není Kojak Nedávno jsem u nás fotil drobného zemědělce - rolníka, co vypadá jako Garny po 159 pivech a 379 letech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 a tak... udržba... já myslel jinej problém.... Vše v pohodě, ale asi je koncem roku zdědí BadyS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 cha cha.. tak to pěkně koluje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 a tak... udržba... já myslel jinej problém.... Vše v pohodě, ale asi je koncem roku zdědí BadyS... tak děkujMe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 a není Kojak Nedávno jsem u nás fotil drobného zemědělce - rolníka, co vypadá jako Garny po 159 pivech a 379 letech... No tak se pochlub, jaký máš kamarády : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Zdar ve spolek koukám 23:00 uhodila a všichni se slejzaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 cha cha.. tak to pěkně koluje.... Njn, panáček naznal, že sedmnáctky jsou velký, ale osmnáctky jsou větší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky