garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 tak jsem dneska poprvé vyrazil s podvozkem.. jen teda kolem baráku... a hned jsem drcnul do nápravnice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 No tak se pochlub, jaký máš kamarády : Dyž já bych nerad, aby se Garny urazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 tak jsem dneska poprvé vyrazil s podvozkem.. jen teda kolem baráku... a hned jsem drcnul do nápravnice.... Taky u vas je to tankodrom se nesmíš divit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 tak jsem dneska poprvé vyrazil s podvozkem.. jen teda kolem baráku... a hned jsem drcnul do nápravnice.... ty seš kluk šikovnej teda neškrtáš řitou po zemi náhodou? pak by to bylo moc u země gárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 No tak se pochlub, jaký máš kamarády : Dyž já bych nerad, aby se Garny urazil... taky si někdy připadám jak drobný rolník.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 tak jsem dneska poprvé vyrazil s podvozkem.. jen teda kolem baráku... a hned jsem drcnul do nápravnice.... Já už to taky testuju, su teď 40 mm pod normálem a zkouším jednu brutální trasu po silnici III. třídy, včera pomalu, dnes rychlej. Docela to jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Njn, panáček naznal, že sedmnáctky jsou velký, ale osmnáctky jsou větší... nj co nachčiješ proti větru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 taky si někdy připadám jak drobný rolník.... Tak mrkej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 taky si někdy připadám jak drobný rolník.... Tak mrkej... chlapec vcelku chlupaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 taky si někdy připadám jak drobný rolník.... Tak mrkej... cha.. jsem si to hned uložil a dám si to jako logo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 tak jsem dneska poprvé vyrazil s podvozkem.. jen teda kolem baráku... a hned jsem drcnul do nápravnice.... Já už to taky testuju, su teď 40 mm pod normálem a zkouším jednu brutální trasu po silnici III. třídy, včera pomalu, dnes rychlej. Docela to jde... no hlavně že to nebyla vana oleje.. tu jsem dával v čera novou.... no jsem debil.. byla tam taková strouha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 cha.. jsem si to hned uložil a dám si to jako logo.... Jo, jaxme se bavili v Mimoni o tom táhle řazení, tak stálo opravdu krásných 127,- Kč Akorát se mu tam moc nechtělo, na ty kloubky, ale nakonec si dalo říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 jdu do hajan... tak dobrou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 cha.. jsem si to hned uložil a dám si to jako logo.... Jo, jaxme se bavili v Mimoni o tom táhle řazení, tak stálo opravdu krásných 127,- Kč Akorát se mu tam moc nechtělo, na ty kloubky, ale nakonec si dalo říct... jo jo... jedna sikovná rána něčím dlouhým.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 jdu do hajan... tak dobrou..... Tak tam pozdravuj, dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 jdu do hajan... tak dobrou..... Se měj a at se dari... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 jdu do hajan... tak dobrou..... Dobrouu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 No a my asi popojedem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 No a my asi popojedem... no baže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Dnes kupodivu ne čeháčko, ale Staropameň - pré že más na to buňky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Dnes kupodivu ne čeháčko, ale Staropameň - pré že más na to buňky? ten se stáči momentálně 200m odemně....jeden kamion za druhým njn Ostravar patří pod Pražské pivovary ale tož dáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Kurnik, mě furt imponuje ten interiér z R32, chtěl bych ho nasypat do kokty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Kurnik, mě furt imponuje ten interiér z R32, chtěl bych ho nasypat do kokty... sedačky co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 sedačky co jasná věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 sedačky co jasná věc... a dopr..... to je nádhera...fungláče ....slint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky