Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Dobré ráno čus bus, ráno tak pro tebe, u mě už tvrdý pracovní proces. Dlouho si tu nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Dobré ráno čus bus, ráno tak pro tebe, u mě už tvrdý pracovní proces. Dlouho si tu nebyl... Já se v pracovním procesu už hodinu probouzím. NEbyl protože jsem nějak nestíhal.Samá služebka nebo práce až až Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 kua ja uz nechci pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 kua ja uz nechci pracovat Já taky nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 kua ja uz nechci pracovat Já taky nee tak koncime co ty na to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hu a už jsem tu v pracovním procesu Zdar Peťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hu a už jsem tu v pracovním procesuZdar Peťo tomu sam neveris ze jses v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 bré dopoledne hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 bré dopoledne hoši cau jiri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jasně kašlem na to necháme se podporavat taky chvíli státem. Zdar Jiří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Zdar Jiří a Ráďo. Souhlas, ale bohužel nemám tolik dětí co naši tmavší spoluobčani takže by mě stát asi neuživil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Zdar Jiří a Ráďo.Souhlas, ale bohužel nemám tolik dětí co naši tmavší spoluobčani takže by mě stát asi neuživil serem na stat jedem za Krejcirem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Zdar Jiří a Ráďo.Souhlas, ale bohužel nemám tolik dětí co naši tmavší spoluobčani takže by mě stát asi neuživil Myslíš naší menšinu, která se brzy stane většinou? Jo jo vezmeme Antonova Okty a Garnyho a hurá na Sejšely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Zdar Jiří a Ráďo.Souhlas, ale bohužel nemám tolik dětí co naši tmavší spoluobčani takže by mě stát asi neuživil serem na stat jedem za Krejcirem Fajn, jedu s tebou. Zamluv letenky a jedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 bré dopoledne hoši Zdar Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Zdar Jiří a Ráďo.Souhlas, ale bohužel nemám tolik dětí co naši tmavší spoluobčani takže by mě stát asi neuživil serem na stat jedem za Krejcirem Fajn, jedu s tebou. Zamluv letenky a jedem OK dnes tam zavolam v patek domluvime podrobnosti a v pondeli letime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja ci takyyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja ci takyyyyy pozde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja ci takyyyyy pozde Kurva : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Zdar Jiří a Ráďo.Souhlas, ale bohužel nemám tolik dětí co naši tmavší spoluobčani takže by mě stát asi neuživil serem na stat jedem za Krejcirem Fajn, jedu s tebou. Zamluv letenky a jedem OK dnes tam zavolam v patek domluvime podrobnosti a v pondeli letime Jj, super nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jj, super nápad dobre pocitam s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja ci takyyyyy pozde Kurva : kurva se nerika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ještě přečíst týdenní odborný tisk a zas jít něco tvořit uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ještě přečíst týdenní odborný tisk a zas jít něco tvořit uff stejne nic netvoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky