Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Kurva : kurva se nerika Bohumile, Bohumile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 stejne nic netvoris naštěstí u mě je to vidět že tvořím,ale Ty furt akorát blbě kecáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Kurva : kurva se nerika Bohumile, Bohumile presne tak...on si mysli ze je to sranda ale on se plete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 stejne nic netvoris naštěstí u mě je to vidět že tvořím,ale Ty furt akorát blbě kecáš ja jsem treba dnes vytvoril to ze jsem zaspal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 stejne nic netvoris naštěstí u mě je to vidět že tvořím,ale Ty furt akorát blbě kecáš ja jsem treba dnes vytvoril to ze jsem zaspal Já tvořím, že dělám, že dělám a zatím mi to tu žerou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Já tvořím, že dělám, že dělám a zatím mi to tu žerou ja bych rad delal ze delam...ale uz delsi dobu jenom delam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Já tvořím, že dělám, že dělám a zatím mi to tu žerou ja bych rad delal ze delam...ale uz delsi dobu jenom delam No já dnes fakt ne, protože jsem večer protáhl dlouho do noci a jsem zničen. Jinak poslední dobou taky blbnu jak divý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja ci takyyyyy pozde Kurva : kurva se nerika Jenze ja nejsem Booooza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No já dnes fakt ne, protože jsem večer protáhl dlouho do noci a jsem zničen. Jinak poslední dobou taky blbnu jak divý me povidej tenhle tejden fakt prace ze nevim co driv ale spat nejdu driv jak v 1 rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja ci takyyyyy pozde Kurva : kurva se nerika Jenze ja nejsem Booooza ty ses krysa o to je to horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja ci takyyyyy pozde Kurva : kurva se nerika Jenze ja nejsem Booooza ty ses krysa o to je to horsi Tos posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tos posral byl jsem na wc ale musim te ujistit ze je vse v naprostem poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takhle na ty duchody fakt nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zdar lidičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tos posral byl jsem na wc ale musim te ujistit ze je vse v naprostem poradku Tak ja pudu taky, aspon bude v tyhle firme poprve duvod rict mi, ze delam hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Důchody? Kde žiješ z práce rovnou na hřbitov a doplazíš se tam navíc ještě sám a hrob si taky budeš muset vykopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Zdar Hansi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zdar lidičky Nazdurek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takhle na ty duchody fakt nebude co to je duchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tos posral byl jsem na wc ale musim te ujistit ze je vse v naprostem poradku Tak ja pudu taky, aspon bude v tyhle firme poprve duvod rict mi, ze delam hovno to ti rikaji porad vzdyt to slysim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zdar lidičky Nazdar Jeníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takhle na ty duchody fakt nebude co to je duchod Toho se nedožijem, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takhle na ty duchody fakt nebude co to je duchod Toho se nedožijem, neboj ja si taky myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zdar lidičky Nazdar Jeníku ja to cetl jako Jeseníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Nazdar Jeníku ja to cetl jako Jeseníku To chce polední pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky