Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ja jsem treba dnes vytvoril to ze jsem zaspal :p

njn typickej fluktuant a flákač ::' zas někde chlastals co? a byls zas na plech ::':p

Vloženo
ja jsem treba dnes vytvoril to ze jsem zaspal :p

njn typickej fluktuant a flákač ::' zas někde chlastals co? a byls zas na plech ::':p

prave ze vubec ne ;)

Vloženo
takhle na ty duchody fakt nebude :smich:

co bys dělal v důchodě, ještě by ses nudil a vymejšlel kraviny - nic zbytečnost val makat ::':smich::smich::smich:

Vloženo
takhle na ty duchody fakt nebude  :smich:

co bys dělal v důchodě, ještě by ses nudil a vymejšlel kraviny - nic zbytečnost val makat ::':smich::smich::smich:

makam jako sroub ;)

Vloženo
tak jak to tu šlape?

no víš jak Honzi, baui furt chce omakávat kolegyni,ale má krátký ruce a tak se mu to nedaří, nevěnuje se vlastní práci

My ostatní dřeme jak vo život -_--_--_--_--_- ::'

Vloženo
no víš jak Honzi, baui furt chce omakávat kolegyni,ale má krátký ruce a tak se mu to nedaří, nevěnuje se vlastní práci

My ostatní dřeme jak vo život -_--_--_--_--_- ::'

tak pozor aby ses nepredrel :smich:

Vloženo
od toho mi pomůže nějaká slyčná zákaznice, se zas dneska nějak množej ::':p:smich::smich:

jasne rado...tak si vycisti okulare...bo to jsou tlusty panove :t

Vloženo

hele jse tu samej hekr potřebuju sehnat mp3 reklamu jak dělá Kraus vyvolenýho a jak tam huláká do zámku Honza :smich:....tak se trošku posnažte já to n ikde nenašel :(

Vloženo
hele jse tu samej hekr potřebuju sehnat mp3 reklamu jak dělá Kraus vyvolenýho a jak tam huláká do zámku Honza :smich:....tak se trošku posnažte já to n ikde nenašel :(

zkusim ze jsi to ty ;)

Vloženo

zkusim ze jsi to ty ;)

díky musím jí tzass pracovat dyýtak pls na mailík jo díky ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...