baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Nazdar Jeníku ja to cetl jako Jeseníku To chce polední pauzu neco takoveho by to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Nazdar Jeníku ja to cetl jako Jeseníku To chce polední pauzu Tak tak razim na oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ja jsem treba dnes vytvoril to ze jsem zaspal njn typickej fluktuant a flákač : zas někde chlastals co? a byls zas na plech : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zdar lidičky Zdar Jene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ja jsem treba dnes vytvoril to ze jsem zaspal njn typickej fluktuant a flákač : zas někde chlastals co? a byls zas na plech : prave ze vubec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takhle na ty duchody fakt nebude co bys dělal v důchodě, ještě by ses nudil a vymejšlel kraviny - nic zbytečnost val makat : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 prave ze vubec ne právě že jo a absolutní, bys měl ty prachy spíš nosit tam než chtít ještě výplatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takhle na ty duchody fakt nebude co bys dělal v důchodě, ještě by ses nudil a vymejšlel kraviny - nic zbytečnost val makat : makam jako sroub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak jak to tu šlape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak jak to tu šlape? ale jo jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak jak to tu šlape? no víš jak Honzi, baui furt chce omakávat kolegyni,ale má krátký ruce a tak se mu to nedaří, nevěnuje se vlastní práci My ostatní dřeme jak vo život : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no víš jak Honzi, baui furt chce omakávat kolegyni,ale má krátký ruce a tak se mu to nedaří, nevěnuje se vlastní práciMy ostatní dřeme jak vo život : tak pozor aby ses nepredrel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak pozor aby ses nepredrel od toho mi pomůže nějaká slyčná zákaznice, se zas dneska nějak množej : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 od toho mi pomůže nějaká slyčná zákaznice, se zas dneska nějak množej : jasne rado...tak si vycisti okulare...bo to jsou tlusty panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 njn dyk von je holt starý prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 njn dyk von je holt starý prase drz drzku jeseníku...nic takoveho nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hele jse tu samej hekr potřebuju sehnat mp3 reklamu jak dělá Kraus vyvolenýho a jak tam huláká do zámku Honza ....tak se trošku posnažte já to n ikde nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 njn dyk von je holt starý prase drz drzku jeseníku...nic takoveho nejsem dyť já vím si dělám prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hele jse tu samej hekr potřebuju sehnat mp3 reklamu jak dělá Kraus vyvolenýho a jak tam huláká do zámku Honza ....tak se trošku posnažte já to n ikde nenašel zkusim ze jsi to ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 njn dyk von je holt starý prase máš recht Jene , je a velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hele jse tu samej hekr potřebuju sehnat mp3 reklamu jak dělá Kraus vyvolenýho a jak tam huláká do zámku Honza ....tak se trošku posnažte já to n ikde nenašel zkusim ze jsi to ty díky musím jí tzass pracovat dyýtak pls na mailík jo díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jasne rado...tak si vycisti okulare...bo to jsou tlusty panove na rozdíl od Tebe se neorientuji v práci po hmatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 díky musím jí tzass pracovat dyýtak pls na mailík jo díky pro tebe vse honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 na rozdíl od Tebe se neorientuji v práci po hmatu jasne ale po cuchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Paroubek se omlouvá není možný to snad bude i chleba levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky