BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 titanic se potapi, barka de ke dnu jestli mi rozumis ale dyt já ti rozumím vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré ranko přátelé V Praze i v Boleslavi je pěkně hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Sem z5 ... lidi sou fakt dementi .... copak Cece kdybys videl slysel tak bys zabil ... Telefonat : Nam to tady nejak nefunguje ... nic nejde co vam nejde ? No nefunguje mi vubec nic aha ... ok... co to udela kdyz zapnete pocitac ? ja nemam pocitac , ja mam notebook ehmm .. no tak co to udela kdyz zapnete notebook no pusti se mi a co vam teda nefunguje ? no nejde mi posta aha pouzivate microsoft outlook nebo outlook express ? hmmm .. pise to microsoft outlook Ok takze pouzivate ostrej outlook neee microsoft outlook OK MICROSOFT Outlook Fajn co Vam v nem nefunguje No nejde mi posta ok kdyz pustite ten outlook, co vam to napise co v nem nefunguje no nejde mi posta to chapu ale co to hodi za hlasku nebo error ? zadnou to neni mozne neco to napsat musi hmmmm, no nejde to OK chapu ze to nejde ale potrebuju vedet co to pise za chybu aha spatne uzivatelske jmeno nebo heslo ... atd ... proste KILL EM ALL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 koukám blbnete na kvadrát si pust ivanka a budes taky jooo Čtvrtníček no to je kundovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré ranko přátelé V Praze i v Boleslavi je pěkně hnusně Ahoj pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ale dyt já ti rozumím vole ten curak z toho blesku...a vam se jako ten fotbal libil pane hornik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré ranko přátelé V Praze i v Boleslavi je pěkně hnusně no to jsi nám neřekl nic novýho zdar Péto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré ranko přátelé V Praze i v Boleslavi je pěkně hnusně Zdar jak sviňa Peťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 cao Petane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Cece kdybys videl slysel tak bys zabil ... Telefonat :Nam to tady nejak nefunguje ... nic nejde co vam nejde ? No nefunguje mi vubec nic aha ... ok... co to udela kdyz zapnete pocitac ? ja nemam pocitac , ja mam notebook ehmm .. no tak co to udela kdyz zapnete notebook no pusti se mi a co vam teda nefunguje ? no nejde mi posta aha pouzivate microsoft outlook nebo outlook express ? hmmm .. pise to microsoft outlook Ok takze pouzivate ostrej outlook neee microsoft outlook OK MICROSOFT Outlook Fajn co Vam v nem nefunguje No nejde mi posta ok kdyz pustite ten outlook, co vam to napise co v nem nefunguje no nejde mi posta to chapu ale co to hodi za hlasku nebo error ? zadnou to neni mozne neco to napsat musi hmmmm, no nejde to OK chapu ze to nejde ale potrebuju vedet co to pise za chybu aha spatne uzivatelske jmeno nebo heslo ... atd ... proste KILL EM ALL to znááááám tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 jooo Čtvrtníček no to je kundovina je to bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré ranko přátelé V Praze i v Boleslavi je pěkně hnusně no to jsi nám neřekl nic novýho zdar Péto No sem si myslel aby jste to taky věděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobré ranko přátelé V Praze i v Boleslavi je pěkně hnusně Ahoj Péto... no ještě že nám ten víkend vyšel tak libově ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ahoj Péto... no ještě že nám ten víkend vyšel tak libově ;) tak vikend nemel chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 to znááááám tohle No a todle kdyz mam resit misto toho abych delal neco rozumneho ... na to nemam silu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ten curak z toho blesku...a vam se jako ten fotbal libil pane hornik no to mě teda řekni...vo co kumu jde!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ahoj Péto... no ještě že nám ten víkend vyšel tak libově ;) tak vikend nemel chybu No tak to kazdopadne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Mažu směr hokna,tak zatím čusík bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No a todle kdyz mam resit misto toho abych delal neco rozumneho ... na to nemam silu !!! je to silenost...obcas fakt narez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Mažu směr hokna,tak zatím čusík bando Mej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ahoj Péto... no ještě že nám ten víkend vyšel tak libově ;) tak vikend nemel chybu No tak to kazdopadne !!! Jj, naprostej souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ten curak z toho blesku...a vam se jako ten fotbal libil pane hornik no to mě teda řekni...vo co kumu jde!!! hlavne potrebujem nacvicit ten los...at mame cas se rozkoukat na place Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No tak to kazdopadne !!! a rek bych ze jeste bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Mažu směr hokna,tak zatím čusík bando zdarek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No tak to kazdopadne !!! a rek bych ze jeste bude ted se těším a nevím jak to vydržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky