Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 a já bych chtěl toto jako relikvií No tak si ji ted dovezes po cervenci z nemecka :-) to už si jí nametu na lopatku a nebo tuhle,ale to je v základu 110 000 euro Fuj Mercedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 a já bych chtěl toto jako relikvií No tak si ji ted dovezes po cervenci z nemecka :-) to už si jí nametu na lopatku a nebo tuhle,ale to je v základu 110 000 euro Fuj Mercedes to nemyslíš vážně,že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 jiri tak to je masakr s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 jiri tak to je masakr s nějak jsem nepochopil Mercedes omlouvám se ,ale to jsem ještě od nikoho neslyšel,že by se z MB poblil .....to sorry...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 a já bych chtěl toto jako relikvií No tak si ji ted dovezes po cervenci z nemecka :-) to už si jí nametu na lopatku a nebo tuhle,ale to je v základu 110 000 euro Fuj Mercedes to nemyslíš vážně,že Ja to myslel naprosto vazne ... me se MB nelibi zadnej !!! Proste hnus ! Sorry jen muj osobni nazor ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 a já bych chtěl toto jako relikvií No tak si ji ted dovezes po cervenci z nemecka :-) to už si jí nametu na lopatku a nebo tuhle,ale to je v základu 110 000 euro Fuj Mercedes to nemyslíš vážně,že Ja to myslel naprosto vazne ... me se MB nelibi zadnej !!! Proste hnus ! Sorry jen muj osobni nazor ;-) to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou /můj názor / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou /můj názor / Ja myslim, ze ten smailik beres moc doslovne. Me se MB nelibi, pres rok sem jezdil v ted uz starsim S Class 500 a proste MB je u me od te doby proste hnus auto, ktery bych nechtel ani zadarmo. Mozna to byl spatnej kousek, ale sral se az hruza a to auto mi proste nesedlo. Tim netvrdim, ze nove rady treba jsou spatny, ale proste sem si na to sahl a uz bych to nechtel. Radsi bavoracka nebo audinku, pripadne lexuse. Tot vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Flakaci ja uz tu 2 hodiny sem :-) dobře Ti tak potřebuješ to jak prase drbání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Flakaci ja uz tu 2 hodiny sem :-) dobře Ti tak potřebuješ to jak prase drbání To mas recht ... ale ted uz mam strasnej hlad mel bych si zajit na hamu papu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou /můj názor / Ja myslim, ze ten smailik beres moc doslovne. Me se MB nelibi, pres rok sem jezdil v ted uz starsim S Class 500 a proste MB je u me od te doby proste hnus auto, ktery bych nechtel ani zadarmo. Mozna to byl spatnej kousek, ale sral se az hruza a to auto mi proste nesedlo. Tim netvrdim, ze nove rady treba jsou spatny, ale proste sem si na to sahl a uz bych to nechtel. Radsi bavoracka nebo audinku, pripadne lexuse. Tot vse. no vidíš,to už je lepší,asi nebyl smajlík to pravé ořechové já bych zase třeba po zkušenost nechtěl BMW,některé typy se mi vůbec nelíbí,některé jsou krásné,proto na ně nebliju,prostě to není šálek mé kávy,ale každého co jeho jest... a ještě MB,až vydrží třeba Okta to co můj první MB /720 000 km/ tak smeknu klobouk,samo,že né všechny typy mě oslovují,ale je to elegance atechnická dokonalost.............faktem je,že MB skončil kvalitou výdrže u typu 124,to ti řekne každý co má zkušenosti letité s MB,ale co je dnes dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou /můj názor / Ja myslim, ze ten smailik beres moc doslovne. Me se MB nelibi, pres rok sem jezdil v ted uz starsim S Class 500 a proste MB je u me od te doby proste hnus auto, ktery bych nechtel ani zadarmo. Mozna to byl spatnej kousek, ale sral se az hruza a to auto mi proste nesedlo. Tim netvrdim, ze nove rady treba jsou spatny, ale proste sem si na to sahl a uz bych to nechtel. Radsi bavoracka nebo audinku, pripadne lexuse. Tot vse. no vidíš,to už je lepší,asi nebyl smajlík to pravé ořechové já bych zase třeba po zkušenost nechtěl BMW,některé typy se mi vůbec nelíbí,některé jsou krásné,proto na ně nebliju,prostě to není šálek mé kávy,ale každého co jeho jest... a ještě MB,až vydrží třeba Okta to co můj první MB /720 000 km/ tak smeknu klobouk,samo,že né všechny typy mě oslovují,ale je to elegance atechnická dokonalost.............faktem je,že MB skončil kvalitou výdrže u typu 124,to ti řekne každý co má zkušenosti letité s MB,ale co je dnes dokonalé Myslim ze jsou octavie co vydrzeli vic nez 720tis :-) ... A jsou jiste i MB co vydrzeli vic jak 720tis :-) .. Ja se ale octavie nezastavam :-) Jen proste presne jak si rekl nekomu se libi to a nekomu ono a MB ma krevni skupina neni no :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 JEZIS JA MAM HLAD !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nekdo se daval foto octy ktera mela pred 900tkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou /můj názor / Ja myslim, ze ten smailik beres moc doslovne. Me se MB nelibi, pres rok sem jezdil v ted uz starsim S Class 500 a proste MB je u me od te doby proste hnus auto, ktery bych nechtel ani zadarmo. Mozna to byl spatnej kousek, ale sral se az hruza a to auto mi proste nesedlo. Tim netvrdim, ze nove rady treba jsou spatny, ale proste sem si na to sahl a uz bych to nechtel. Radsi bavoracka nebo audinku, pripadne lexuse. Tot vse. no vidíš,to už je lepší,asi nebyl smajlík to pravé ořechové já bych zase třeba po zkušenost nechtěl BMW,některé typy se mi vůbec nelíbí,některé jsou krásné,proto na ně nebliju,prostě to není šálek mé kávy,ale každého co jeho jest... a ještě MB,až vydrží třeba Okta to co můj první MB /720 000 km/ tak smeknu klobouk,samo,že né všechny typy mě oslovují,ale je to elegance atechnická dokonalost.............faktem je,že MB skončil kvalitou výdrže u typu 124,to ti řekne každý co má zkušenosti letité s MB,ale co je dnes dokonalé Myslim ze jsou octavie co vydrzeli vic nez 720tis :-) ... A jsou jiste i MB co vydrzeli vic jak 720tis :-) .. Ja se ale octavie nezastavam :-) Jen proste presne jak si rekl nekomu se libi to a nekomu ono a MB ma krevni skupina neni no :-/ ano tím jsi měl začít ané na na ně blít dost,už necháme MB stranou já je prostě miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nekdo se daval foto octy ktera mela pred 900tkm možná,ale né po 20 letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nekdo se daval foto octy ktera mela pred 900tkm možná,ale né po 20 letech mnohem driv to je jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nekdo se daval foto octy ktera mela pred 900tkm možná,ale né po 20 letech mnohem driv to je jasny já si myslím a chci věřit,že to byl původní motor to by to muselo lítat kolem zeměkoule,za 8 let co se vyrábí 120 000 km ročně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nekdo se daval foto octy ktera mela pred 900tkm možná,ale né po 20 letech mnohem driv to je jasny já si myslím a chci věřit,že to byl původní motor to by to muselo lítat kolem zeměkoule,za 8 let co se vyrábí 120 000 km ročně 120 rocne neni pro spoustu lidi problem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 ano tím jsi měl začít ané na na ně blít dost,už necháme MB stranou já je prostě miluju Mě se jeden čas MB nelíbil vůbec,ale poslední dobou dělaj opravdu velmi zajímavý a elegantní kousky, sice si kapku pošramotily pověst problémy s elektronikou,ale to se povedlo i jiným jejich konkurentům, loni na uatosalonu sem je prohlížel hodně z blízky a jako dal bych si říct ikdyž designově mě víc sedí bavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 designově mě víc sedí bavo I me , i me !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já mám taky hlad jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já mám taky hlad jak svina Ja uz ne ja se cpu pizzou a k tomu jusik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nekdo se daval foto octy ktera mela pred 900tkm možná,ale né po 20 letech mnohem driv to je jasny já si myslím a chci věřit,že to byl původní motor to by to muselo lítat kolem zeměkoule,za 8 let co se vyrábí 120 000 km ročně jako sluzebak kterej lita porad po dalnici naprosto v pohode...jen co jsme shaneli auto tak jsem narazil na 2 takove...za dva roky pres 300t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nekdo se daval foto octy ktera mela pred 900tkm možná,ale né po 20 letech Zdar jak svina Kamos mel klasiku Medveda nekdy rocnik '85. Mela pres meloun a jezdila jak fik, paradni svezeni. Tatik jezdil rok a pul E300 nebo co to bylo, a to byl mazec, interier se celej rozpadal, jizdni vlastnosti slusny, ale nic zazracnyho, design desnej, no proste slabota. Ty novejsi uz zase vypadaj k svetu, ale kvalitativne to na starsi MB asi mit nebude, tihle nemci na to asi serou. BMW a Audi mi v soucanosti prijdou o generaci dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já si myslím a chci věřit,že to byl původní motor to by to muselo lítat kolem zeměkoule,za 8 let co se vyrábí 120 000 km ročně uhhh no to je nářez to auti se nemohlo skoro zastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky