Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

a já bych chtěl toto jako relikvií  :p  :t

No tak si ji ted dovezes po cervenci z nemecka :-)

to už si jí nametu na lopatku ;):D

a nebo tuhle,ale to je v základu 110 000 euro :huh::huh:

Fuj Mercedes :wacko::ble

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:o:o to nemyslíš vážně,že ;)

Ja to myslel naprosto vazne ... me se MB nelibi zadnej !!! Proste hnus ! Sorry jen muj osobni nazor ;-)

Odkaz ke komentáři

:o:o to nemyslíš vážně,že ;)

Ja to myslel naprosto vazne ... me se MB nelibi zadnej !!! Proste hnus ! Sorry jen muj osobni nazor ;-)

to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ :( ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou ;) /můj názor /

Odkaz ke komentáři

to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ :( ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou ;) /můj názor /

Ja myslim, ze ten smailik beres moc doslovne. Me se MB nelibi, pres rok sem jezdil v ted uz starsim S Class 500 a proste MB je u me od te doby proste hnus auto, ktery bych nechtel ani zadarmo. Mozna to byl spatnej kousek, ale sral se az hruza a to auto mi proste nesedlo. Tim netvrdim, ze nove rady treba jsou spatny, ale proste sem si na to sahl a uz bych to nechtel. Radsi bavoracka nebo audinku, pripadne lexuse. Tot vse. :)

Odkaz ke komentáři

Flakaci ja uz tu 2 hodiny sem :-)

dobře Ti tak potřebuješ to jak prase drbání :p:p;)

To mas recht ... ale ted uz mam strasnej hlad mel bych si zajit na hamu papu :-)

Odkaz ke komentáři

to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ :( ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou  ;) /můj názor /

Ja myslim, ze ten smailik beres moc doslovne. Me se MB nelibi, pres rok sem jezdil v ted uz starsim S Class 500 a proste MB je u me od te doby proste hnus auto, ktery bych nechtel ani zadarmo. Mozna to byl spatnej kousek, ale sral se az hruza a to auto mi proste nesedlo. Tim netvrdim, ze nove rady treba jsou spatny, ale proste sem si na to sahl a uz bych to nechtel. Radsi bavoracka nebo audinku, pripadne lexuse. Tot vse. :)

no vidíš,to už je lepší,asi nebyl smajlík to pravé ořechové ;) já bych zase třeba po zkušenost nechtěl BMW,některé typy se mi vůbec nelíbí,některé jsou krásné,proto na ně nebliju,prostě to není šálek mé kávy,ale každého co jeho jest...

a ještě MB,až vydrží třeba Okta to co můj první MB /720 000 km/ tak smeknu klobouk,samo,že né všechny typy mě oslovují,ale je to elegance atechnická dokonalost.............faktem je,že MB skončil kvalitou výdrže u typu 124,to ti řekne každý co má zkušenosti letité s MB,ale co je dnes dokonalé :unsure:;):unsure:;):D

Odkaz ke komentáři

to ,že se ti nelíbí jakýko-li typ Mercedesu,proč né,ale nezlob se na mě,poblít se z něj to je fakt síla........ :( ........já považuji MB za konstrukčně jednu z nejlepších značek na světě již hodně dlouho,snad právě proto mám 3 Mercedesy a jsem MB clubu a proto nebliju na žádnou jinou značku at takovou či makovou  ;) /můj názor /

no vidíš,to už je lepší,asi nebyl smajlík to pravé ořechové ;) já bych zase třeba po zkušenost nechtěl BMW,některé typy se mi vůbec nelíbí,některé jsou krásné,proto na ně nebliju,prostě to není šálek mé kávy,ale každého co jeho jest...

a ještě MB,až vydrží třeba Okta to co můj první MB /720 000 km/ tak smeknu klobouk,samo,že né všechny typy mě oslovují,ale je to elegance atechnická dokonalost.............faktem je,že MB skončil kvalitou výdrže u typu 124,to ti řekne každý co má zkušenosti letité s MB,ale co je dnes dokonalé :unsure:;):unsure:;):D

Myslim ze jsou octavie co vydrzeli vic nez 720tis :-) ... A jsou jiste i MB co vydrzeli vic jak 720tis :-) .. Ja se ale octavie nezastavam :-) Jen proste presne jak si rekl nekomu se libi to a nekomu ono a MB ma krevni skupina neni no :-/

Odkaz ke komentáři

Myslim ze jsou octavie co vydrzeli vic nez 720tis :-) ... A jsou jiste i MB co vydrzeli vic jak 720tis :-) .. Ja se ale octavie nezastavam :-) Jen proste presne jak si rekl nekomu se libi to a nekomu ono a MB ma krevni skupina neni no :-/

ano tím jsi měl začít :D ané na na ně blít :D

dost,už necháme MB stranou :p:D:p

já je prostě miluju :wub::wub:

post-31-1149845370.gif

Odkaz ke komentáři

nekdo se daval foto octy ktera mela pred 900tkm :o

možná,ale né po 20 letech ;):D

mnohem driv to je jasny

já si myslím ;):) a chci věřit,že to byl původní motor ;) to by to muselo lítat kolem zeměkoule,za 8 let co se vyrábí 120 000 km ročně :unsure:;);)

Odkaz ke komentáři

mnohem driv to je jasny

já si myslím ;):) a chci věřit,že to byl původní motor ;) to by to muselo lítat kolem zeměkoule,za 8 let co se vyrábí 120 000 km ročně :unsure:;);)

120 rocne neni pro spoustu lidi problem !

Odkaz ke komentáři

ano tím jsi měl začít :D ané na na ně blít :D

dost,už necháme MB stranou :p:D:p

já je prostě miluju :wub::wub:

Mě se jeden čas MB nelíbil vůbec,ale poslední dobou dělaj opravdu velmi zajímavý a elegantní kousky, sice si kapku pošramotily pověst problémy s elektronikou,ale to se povedlo i jiným jejich konkurentům, loni na uatosalonu sem je prohlížel hodně z blízky a jako dal bych si říct ;) ikdyž designově mě víc sedí bavo :)

Odkaz ke komentáři

mnohem driv to je jasny

jako sluzebak kterej lita porad po dalnici naprosto v pohode...jen co jsme shaneli auto tak jsem narazil na 2 takove...za dva roky pres 300t ;)

Odkaz ke komentáři

Zdar jak svina -_-

Kamos mel klasiku Medveda nekdy rocnik '85. Mela pres meloun a jezdila jak fik, paradni svezeni. Tatik jezdil rok a pul E300 nebo co to bylo, a to byl mazec, interier se celej rozpadal, jizdni vlastnosti slusny, ale nic zazracnyho, design desnej, no proste slabota. Ty novejsi uz zase vypadaj k svetu, ale kvalitativne to na starsi MB asi mit nebude, tihle nemci na to asi serou. BMW a Audi mi v soucanosti prijdou o generaci dal...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...