baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 neco o km ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já si myslím a chci věřit,že to byl původní motor to by to muselo lítat kolem zeměkoule,za 8 let co se vyrábí 120 000 km ročně uhhh no to je nářez to auti se nemohlo skoro zastavit Proc ? My tu mame sluzebni fabku co ma za rok 90tis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já mám taky hlad jak svina Ja uz ne ja se cpu pizzou a k tomu jusik :-) hmm dík za tipa, odpo zajdu na pizzu a pokec s johanikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Proc ? My tu mame sluzebni fabku co ma za rok 90tis ... známej ted koupil stilo stáří 11měsícu po nějakých obchodním zástupci a namotáno 98tkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já mám taky hlad jak svina Ja uz ne ja se cpu pizzou a k tomu jusik :-) hmm dík za tipa, odpo zajdu na pizzu a pokec s johanikem Neni zac :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu Moje slova !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 koukám dneska pizza den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Proc ? My tu mame sluzebni fabku co ma za rok 90tis ... no když to podělíš počtem dnů v roce, tak Ti vyjde nějakých 328km a tak teď si představ,že ve skutečnosti to auto každý den nejezdilo, tak bude mít tak průměr na den okolo 500km to je celkem mazec to je tak pendl Praha - Brno a zpět ještě s nějakýma pojížďkama to je celkem solidní nálož Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu Ja to vidim tak na sedmou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu no sice to zabalím o 3h později,ale o to víc mě čeká ještě sladší odpočinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu Moje slova !!! jak jinak...musim trosku posolichat auto protoze je pekne zadelany...a pak odpocinek kavicka siesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Proc ? My tu mame sluzebni fabku co ma za rok 90tis ... no když to podělíš počtem dnů v roce, tak Ti vyjde nějakých 328km a tak teď si představ,že ve skutečnosti to auto každý den nejezdilo, tak bude mít tak průměr na den okolo 500km to je celkem mazec to je tak pendl Praha - Brno a zpět ještě s nějakýma pojížďkama to je celkem solidní nálož No vetsinou je to jen do Praglu po Praglu a zpet ... obcas Plzen a Benesov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 koukám dneska pizza den jj uz to tak vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu Moje slova !!! jak jinak...musim trosku posolichat auto protoze je pekne zadelany...a pak odpocinek kavicka siesta Ty jo ze bych taky omyl ;-) Abych neprijel se zadelanym vozem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Proc ? My tu mame sluzebni fabku co ma za rok 90tis ... no když to podělíš počtem dnů v roce, tak Ti vyjde nějakých 328km a tak teď si představ,že ve skutečnosti to auto každý den nejezdilo, tak bude mít tak průměr na den okolo 500km to je celkem mazec to je tak pendl Praha - Brno a zpět ještě s nějakýma pojížďkama to je celkem solidní nálož ale musis brat ze ty auta jezdej porad...vymeni olej a jede zase dal...a jen dalnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Proc ? My tu mame sluzebni fabku co ma za rok 90tis ... no když to podělíš počtem dnů v roce, tak Ti vyjde nějakých 328km a tak teď si představ,že ve skutečnosti to auto každý den nejezdilo, tak bude mít tak průměr na den okolo 500km to je celkem mazec to je tak pendl Praha - Brno a zpět ještě s nějakýma pojížďkama to je celkem solidní nálož ale musis brat ze ty auta jezdej porad...vymeni olej a jede zase dal...a jen dalnice Presne tak !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu Moje slova !!! jak jinak...musim trosku posolichat auto protoze je pekne zadelany...a pak odpocinek kavicka siesta Ty jo ze bych taky omyl ;-) Abych neprijel se zadelanym vozem :-) ma bejt pekne tak to oplachnu...uz jsem to asi 2 tejdny necistil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu no sice to zabalím o 3h později,ale o to víc mě čeká ještě sladší odpočinek tak to jeste budu zavidet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 No vetsinou je to jen do Praglu po Praglu a zpet ... obcas Plzen a Benesov :-) sem myslel těch 120t, těch 90 to je jasný - njn služebáky auta najedou pěknej mazec, normální smrtelník toho tolik nemá šanci nalítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak jsem tam nahrnul pizzu a jdu odpocivat...a tak ve 3 to balim a jedu domu Moje slova !!! jak jinak...musim trosku posolichat auto protoze je pekne zadelany...a pak odpocinek kavicka siesta Ty jo ze bych taky omyl ;-) Abych neprijel se zadelanym vozem :-) ma bejt pekne tak to oplachnu...uz jsem to asi 2 tejdny necistil Hmmmm ja uvidim jak se mi bude chtit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Hmmmm ja uvidim jak se mi bude chtit ! me se taky nechce ale zase pak o vikendu vim ze to neudelam tak hold dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak to jeste budu zavidet... no tentokrát je i co závidět - což se fakt nestává často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak to jeste budu zavidet... no tentokrát je i co závidět - což se fakt nestává často tak co to je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak to jeste budu zavidet... no tentokrát je i co závidět - což se fakt nestává často tak co to je?? No ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky