baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak to jeste budu zavidet... no tentokrát je i co závidět - což se fakt nestává často tak co to je?? No ? dela tajemnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak to jeste budu zavidet... no tentokrát je i co závidět - což se fakt nestává často tak co to je?? No ? dela tajemnyho Hraje kina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Sel bych domu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Hraje kina tak to ale nemuzeme nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 JA CHCI DOMUUUUUUUUU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 JA CHCI DOMUUUUUUUUU ja kua taky...jestli to takhle pujde dal tak to za hodinu balim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 JA CHCI DOMUUUUUUUUU ja kua taky...jestli to takhle pujde dal tak to za hodinu balim Asi to taky zkusim zabalit dneska brzo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 JA CHCI DOMUUUUUUUUU ja kua taky...jestli to takhle pujde dal tak to za hodinu balim Asi to taky zkusim zabalit dneska brzo ;-) kdyz me asi tak varianta driv jak ve 3 neprojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 JA CHCI DOMUUUUUUUUU ja kua taky...jestli to takhle pujde dal tak to za hodinu balim Asi to taky zkusim zabalit dneska brzo ;-) kdyz me asi tak varianta driv jak ve 3 neprojde Me bude muset pac jinak tu asi zhebnu ... stejne nemam co delat tak co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Me bude muset pac jinak tu asi zhebnu ... stejne nemam co delat tak co :-) no to ja prave taky nemam co delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Me bude muset pac jinak tu asi zhebnu ... stejne nemam co delat tak co :-) no to ja prave taky nemam co delat Bych si mohl vzit firemni auto a jet ho omejt ;-) ... ale to asi neni dobrej duvod proc jit o 3 hod driv domu co /?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já si myslím a chci věřit,že to byl původní motor to by to muselo lítat kolem zeměkoule,za 8 let co se vyrábí 120 000 km ročně uhhh no to je nářez to auti se nemohlo skoro zastavit no právě asi tak to bylo myšlený ........mě sanity najíždějí ročně každá taky cca 70-90 ooo km,ale asi nevydrží 8 let tohle tempo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Me bude muset pac jinak tu asi zhebnu ... stejne nemam co delat tak co :-) no to ja prave taky nemam co delat Bych si mohl vzit firemni auto a jet ho omejt ;-) ... ale to asi neni dobrej duvod proc jit o 3 hod driv domu co /?? no nic moc...ja bych tu mel bejt do 3 ale tak za hodku mu reknu ze si potrebuju neco zaridit a pojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 no právě asi tak to bylo myšlený ........mě sanity najíždějí ročně každá taky cca 70-90 ooo km,ale asi nevydrží 8 let tohle tempo přesně to sem měl na mysli, to je zátěž jak sviňa a dvojnásobná na našich silnicích při jejich stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak co to je?? to víš že jo já Ti to řeknu a budeš to chtít taky : prostě si jen budu užívat a užívat a užívat - totální vypnutí žádnej stres starosti to zůstane v popelnici před vratama po tomto týdnu to bude zasloužený odpočinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 tak co to je?? to víš že jo já Ti to řeknu a budeš to chtít taky : prostě si jen budu užívat a užívat a užívat - totální vypnutí žádnej stres starosti to zůstane v popelnici před vratama po tomto týdnu to bude zasloužený odpočinek No jen pokracuj kdyz uz si se tak pekne rozpovidal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 No jen pokracuj kdyz uz si se tak pekne rozpovidal :-) nic takového ještě bys z toho neusnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 No jen pokracuj kdyz uz si se tak pekne rozpovidal :-) nic takového ještě bys z toho neusnul Tak toho bych se v tudle chvili nebal ... polozim hlavu na stul a usnu i tady ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 nenech se premlouvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 no právě asi tak to bylo myšlený ........mě sanity najíždějí ročně každá taky cca 70-90 ooo km,ale asi nevydrží 8 let tohle tempo přesně to sem měl na mysli, to je zátěž jak sviňa a dvojnásobná na našich silnicích při jejich stavu já myslím,že my dva si rozumíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 No jen pokracuj kdyz uz si se tak pekne rozpovidal :-) nic takového ještě bys z toho neusnul Tak toho bych se v tudle chvili nebal ... polozim hlavu na stul a usnu i tady ! jo tak s tim problem taky nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 no právě asi tak to bylo myšlený ........mě sanity najíždějí ročně každá taky cca 70-90 ooo km,ale asi nevydrží 8 let tohle tempo přesně to sem měl na mysli, to je zátěž jak sviňa a dvojnásobná na našich silnicích při jejich stavu já myslím,že my dva si rozumíme ty vole vy jste chytry jak radiozurnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já myslím,že my dva si rozumíme michale ja uz asi vim co bude delat radek a jirka...uzivat,uzivat a uzivat .................................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 no právě asi tak to bylo myšlený ........mě sanity najíždějí ročně každá taky cca 70-90 ooo km,ale asi nevydrží 8 let tohle tempo přesně to sem měl na mysli, to je zátěž jak sviňa a dvojnásobná na našich silnicích při jejich stavu já myslím,že my dva si rozumíme ty vole vy jste chytry jak radiozurnal a ty jak rádio Jerevan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 já myslím,že my dva si rozumíme michale ja uz asi vim co bude delat radek a jirka...uzivat,uzivat a uzivat .................................. Rááádo von vodhalil ........to je průser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky