Dimi-Dimi Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 AHOJ LIDI, JAK JE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 AHOJ LIDI,JAK JE? moooc prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 AHOJ LIDI,JAK JE? Cus deto az na tu rachotu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ted se těším a nevím jak to vydržím neboj to zvladnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 NO JA MAM CELKEM VOLNO, ALE PRACE JE NA SPADNUTI ... PAK SE ZASE POSERU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ted se těším a nevím jak to vydržím neboj to zvladnes no co mě zbejvá že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 AHOJ LIDI,JAK JE? Zdarec pane Mohlo by bý líp - chce se mi spát a mám moc práce . Už se těším na příští pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ted se těším a nevím jak to vydržím neboj to zvladnes no co mě zbejvá že? Co auti uz jede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Olympus Mju 700 - ma s tim nekdo zkusenosti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Olympus Mju 700 - ma s tim nekdo zkusenosti?? Olympus je good ale tusim ze nema stabilizator .. coz mi pride jako velikej zapor. Opravte me pokud se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 AHOJ LIDI,JAK JE? zdar Dimitrare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 je to moc naskodu, kdyz to nema ten stabilizator?? posledni muj fotacek ho taky nemel a videa se s tim aj dali natacet - celkem v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 je to moc naskodu, kdyz to nema ten stabilizator?? posledni muj fotacek ho taky nemel a videa se s tim aj dali natacet - celkem v pohode no musis mit potom pevnou ruku a problem bude pri foceni vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 je to moc naskodu, kdyz to nema ten stabilizator?? posledni muj fotacek ho taky nemel a videa se s tim aj dali natacet - celkem v pohode Jo videa s tim natocis bez problemu ... spis de o to kdyz si zommnes fotku tak pokud nemas stativ tak to nebude ostre ... zkus se na to zeptat naseho odbornika na foceni ... jiste vis kdo dela v klubu ty krasny fotky s tim krasnym fotackem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 takze ted me nekdo poradte nejaky fotacek s celkem fajn rozlysenim, stabilizatorem a atraktivnim desingem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Co auti uz jede ? jo ted zase jede OK.....když jsem se vracel tak sem vzal trochu rychleji železniční přejezd a motor se vypnul...no su z teho pitča jestli někdě nějakej kontakt nebo kabel nebo ja už fakt nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 takze ted me nekdo poradte nejaky fotacek s celkem fajn rozlysenim, stabilizatorem a atraktivnim desingem Ja byt tebou skusim kouknout na weby kde se zabejvaj fotakama. Maj tam slusny recenze a pak i lidi k tomu pisou sve zkusennosti atp. Jinak si ale myslim ze Olympus je super fotacek. Taky sem ho mival a nemuzu si stezovat ... az na to co sem uvedl vyse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 takze ted me nekdo poradte nejaky fotacek s celkem fajn rozlysenim, stabilizatorem a atraktivnim desingem ja ti maximalne dopocim co mam ja...design super aspon dle meho...5mpxl 3xzoom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Co auti uz jede ? jo ted zase jede OK.....když jsem se vracel tak sem vzal trochu rychleji železniční přejezd a motor se vypnul...no su z teho pitča jestli někdě nějakej kontakt nebo kabel nebo ja už fakt nevím Hmmmm tak snad se to spravilo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 celkem podobny je Olympus 720 sw, ale nac me bude vodeodolny fotak do 3 metru hloubky, to neviiim, ale zas ma ten stabilizator... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Hmmmm tak snad se to spravilo !!! no samo asi neé...chce to cele rozhodit a kouknout na to sání...když to ne jde to k jednomu elektro-motorářovi není čas..v planu to je na přiští týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ja mam tohle a jsem spokojenej Canon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 AHOJ LIDI,JAK JE? Zdarec pane Mohlo by bý líp - chce se mi spát a mám moc práce . Už se těším na příští pondělí CO MAS PRISTI PONDELI?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 AHOJ LIDI,JAK JE? zdar Dimitrare NAZDAR JIRI, KDYZ UZ PISES ME JMENO, TAK HO ALESPON NEKOMOL JAK ZIJES PANE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 taky vymejšlím zakoupení new fotáčku...neco maleho,šikovného...no je teho 3řitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky