Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

AHOJ LIDI,

JAK JE?

• Autor
AHOJ LIDI,

JAK JE?

moooc prace :angry:

AHOJ LIDI,

JAK JE?

Cus deto az na tu rachotu :-(

• Autor
ted se těším a nevím jak to vydržím :smich:

neboj to zvladnes ;)

NO JA MAM CELKEM VOLNO, ALE PRACE JE NA SPADNUTI ... PAK SE ZASE POSERU

ted se těším a nevím jak to vydržím  :smich:

neboj to zvladnes ;)

no co mě zbejvá že? :disgust::)-_-

AHOJ LIDI,

JAK JE?

Zdarec pane ;)

Mohlo by bý líp - chce se mi spát a mám moc práce :( . Už se těším na příští pondělí :D

ted se těším a nevím jak to vydržím  :smich:

neboj to zvladnes ;)

no co mě zbejvá že? :disgust::)-_-

Co auti uz jede ?

Olympus Mju 700 - ma s tim nekdo zkusenosti??

Olympus Mju 700 - ma s tim nekdo zkusenosti??

Olympus je good ale tusim ze nema stabilizator .. coz mi pride jako velikej zapor. Opravte me pokud se pletu.

AHOJ LIDI,

JAK JE?

zdar Dimitrare :p:D-_-

je to moc naskodu, kdyz to nema ten stabilizator?? posledni muj fotacek ho taky nemel a videa se s tim aj dali natacet - celkem v pohode ;)

• Autor
je to moc naskodu, kdyz to nema ten stabilizator?? posledni muj fotacek ho taky nemel a videa se s tim aj dali natacet - celkem v pohode ;)

no musis mit potom pevnou ruku a problem bude pri foceni vecer :(

Jo videa s tim natocis bez problemu ... spis de o to kdyz si zommnes fotku tak pokud nemas stativ tak to nebude ostre ... zkus se na to zeptat naseho odbornika na foceni ... jiste vis kdo dela v klubu ty krasny fotky s tim krasnym fotackem ...

takze ted me nekdo poradte nejaky fotacek s celkem fajn rozlysenim, stabilizatorem a atraktivnim desingem :)

Co auti uz jede ?

jo ted zase jede OK.....když jsem se vracel tak sem vzal trochu rychleji železniční přejezd a motor se vypnul...no su z teho pitča :D jestli někdě nějakej kontakt nebo kabel nebo ja už fakt nevím :)

takze ted me nekdo poradte nejaky fotacek s celkem fajn rozlysenim, stabilizatorem a atraktivnim desingem :)

Ja byt tebou skusim kouknout na weby kde se zabejvaj fotakama. Maj tam slusny recenze a pak i lidi k tomu pisou sve zkusennosti atp.

Jinak si ale myslim ze Olympus je super fotacek. Taky sem ho mival a nemuzu si stezovat ... az na to co sem uvedl vyse.

• Autor

ja ti maximalne dopocim co mam ja...design super aspon dle meho...5mpxl 3xzoom

Co auti uz jede ?

jo ted zase jede OK.....když jsem se vracel tak sem vzal trochu rychleji železniční přejezd a motor se vypnul...no su z teho pitča :D jestli někdě nějakej kontakt nebo kabel nebo ja už fakt nevím :)

Hmmmm tak snad se to spravilo !!!

celkem podobny je Olympus 720 sw, ale nac me bude vodeodolny fotak do 3 metru hloubky, to neviiim, ale zas ma ten stabilizator...

Hmmmm tak snad se to spravilo !!!

no samo asi neé...chce to cele rozhodit a kouknout na to sání...když to ne jde to k jednomu elektro-motorářovi ;)

není čas..v planu to je na přiští týden ;)

• Autor

ja mam tohle a jsem spokojenej

Canon

AHOJ LIDI,

JAK JE?

Zdarec pane ;)

Mohlo by bý líp - chce se mi spát a mám moc práce :( . Už se těším na příští pondělí :D

CO MAS PRISTI PONDELI??

AHOJ LIDI,

JAK JE?

zdar Dimitrare :p:D-_-

NAZDAR JIRI,

KDYZ UZ PISES ME JMENO, TAK HO ALESPON NEKOMOL :p

JAK ZIJES PANE?

taky vymejšlím zakoupení new fotáčku...neco maleho,šikovného...no je teho 3řitě :D:huh:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.