Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
AHOJ LIDI,

JAK JE?

Cus deto az na tu rachotu :-(

Vloženo
ted se těším a nevím jak to vydržím  :smich:

neboj to zvladnes ;)

no co mě zbejvá že? :disgust::)-_-

Co auti uz jede ?

Vloženo

Olympus Mju 700 - ma s tim nekdo zkusenosti??

Vloženo
Olympus Mju 700 - ma s tim nekdo zkusenosti??

Olympus je good ale tusim ze nema stabilizator .. coz mi pride jako velikej zapor. Opravte me pokud se pletu.

Vloženo

je to moc naskodu, kdyz to nema ten stabilizator?? posledni muj fotacek ho taky nemel a videa se s tim aj dali natacet - celkem v pohode ;)

Vloženo
je to moc naskodu, kdyz to nema ten stabilizator?? posledni muj fotacek ho taky nemel a videa se s tim aj dali natacet - celkem v pohode ;)

no musis mit potom pevnou ruku a problem bude pri foceni vecer :(

Vloženo

Jo videa s tim natocis bez problemu ... spis de o to kdyz si zommnes fotku tak pokud nemas stativ tak to nebude ostre ... zkus se na to zeptat naseho odbornika na foceni ... jiste vis kdo dela v klubu ty krasny fotky s tim krasnym fotackem ...

Vloženo

takze ted me nekdo poradte nejaky fotacek s celkem fajn rozlysenim, stabilizatorem a atraktivnim desingem :)

Vloženo
Co auti uz jede ?

jo ted zase jede OK.....když jsem se vracel tak sem vzal trochu rychleji železniční přejezd a motor se vypnul...no su z teho pitča :D jestli někdě nějakej kontakt nebo kabel nebo ja už fakt nevím :)

Vloženo
takze ted me nekdo poradte nejaky fotacek s celkem fajn rozlysenim, stabilizatorem a atraktivnim desingem :)

Ja byt tebou skusim kouknout na weby kde se zabejvaj fotakama. Maj tam slusny recenze a pak i lidi k tomu pisou sve zkusennosti atp.

Jinak si ale myslim ze Olympus je super fotacek. Taky sem ho mival a nemuzu si stezovat ... az na to co sem uvedl vyse.

Vloženo

ja ti maximalne dopocim co mam ja...design super aspon dle meho...5mpxl 3xzoom

Vloženo
Co auti uz jede ?

jo ted zase jede OK.....když jsem se vracel tak sem vzal trochu rychleji železniční přejezd a motor se vypnul...no su z teho pitča :D jestli někdě nějakej kontakt nebo kabel nebo ja už fakt nevím :)

Hmmmm tak snad se to spravilo !!!

Vloženo

celkem podobny je Olympus 720 sw, ale nac me bude vodeodolny fotak do 3 metru hloubky, to neviiim, ale zas ma ten stabilizator...

Vloženo
Hmmmm tak snad se to spravilo !!!

no samo asi neé...chce to cele rozhodit a kouknout na to sání...když to ne jde to k jednomu elektro-motorářovi ;)

není čas..v planu to je na přiští týden ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...