Palo Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Jéé kikinka, ahoj šmudlíku achoooj Pavliku ty kluku ušatá Tak co ty šmudlo, ještě stále TIR ???? jasně pořád a zas a znovu A jde to? Jak jinak, porád zlobíš? jo zatím to jde horší to bude až bude bodovej system a já nikdy nezlobil já to ani neumím Aha, tak to jse si tě asi s někým spletl Neboj, ono to s tím bodováním nebude až tak horké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Aha, tak to jse si tě asi s někým spletl Neboj, ono to s tím bodováním nebude až tak horké já se nebojím policie čr, ale těch přiblblejch měšťáku ale TEBE bych si pozlobil Rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Aha, tak to jse si tě asi s někým spletl Neboj, ono to s tím bodováním nebude až tak horké já se nebojím policie čr, ale těch přiblblejch měšťáku ale TEBE bych si pozlobil Rád Chceš mi uázat kolečko nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Aha, tak to jse si tě asi s někým spletl Neboj, ono to s tím bodováním nebude až tak horké já se nebojím policie čr, ale těch přiblblejch měšťáku ale TEBE bych si pozlobil Rád Chceš mi uázat kolečko nebo co? no to záleží jaký by jsi chtěl vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Aha, tak to jse si tě asi s někým spletl Neboj, ono to s tím bodováním nebude až tak horké já se nebojím policie čr, ale těch přiblblejch měšťáku ale TEBE bych si pozlobil Rád Chceš mi uázat kolečko nebo co? no to záleží jaký by jsi chtěl vidět ccssss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Aha, tak to jse si tě asi s někým spletl Neboj, ono to s tím bodováním nebude až tak horké já se nebojím policie čr, ale těch přiblblejch měšťáku ale TEBE bych si pozlobil Rád Chceš mi uázat kolečko nebo co? no to záleží jaký by jsi chtěl vidět ccssss jo mě to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no nic Pavliku musím jít jdu si hají a večer letím papa a dávej na sebe pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no nic Pavliku musím jít jdu si hají a večer letím papa a dávej na sebe pozor čauky kiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 A propo zdravím cácorku a posílám jí hudlana na tu její pavučinu, však ona bude vědět kam to je a pro koho : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 A propo zdravím cácorku a posílám jí hudlana na tu její pavučinu, však ona bude vědět kam to je a pro koho : bacha abych nebyla cerna vdova a pak te nezbastila nemej peci, o tu pavucinu a jdi uz odpocivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 A propo zdravím cácorku a posílám jí hudlana na tu její pavučinu, však ona bude vědět kam to je a pro koho : bacha abych nebyla cerna vdova a pak te nezbastila nemej peci, o tu pavucinu a jdi uz odpocivat hale ty vdovo a já nerad když je někde něco zaroslého : jinak achoj Kotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 nazdar medvede kdo mluvil o tom, ze je to zarostle?? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 nazdar medvede kdo mluvil o tom, ze je to zarostle?? : no jestli není tak to chci a mooooc : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no jestli není tak to chci a mooooc : ale ja ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no jestli není tak to chci a mooooc : ale ja ne ale to mi mrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ale to mi mrzí Ja se lekla ze ti mrzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ale to mi mrzí Ja se lekla ze ti mrzne bys rozehřála snad nééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 bys rozehřála snad nééé to by se me ale muselo chtit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 bys rozehřála snad nééé to by se me ale muselo chtit jsi sobec lakomá : : : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jsi sobec lakomá : : : : ne, to se ti jen zda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jsi sobec lakomá : : : : ne, to se ti jen zda mě pěkně trápíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 mě pěkně trápíš ne ne, to si delas sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 mě pěkně trápíš ne ne, to si delas sam ne ještě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ne ještě ne to prijde : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky