Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak to jsem rád,že jsi si konečně odpočinul a něčem spočinul to já strávil celý víkend na výstavě s bufama celkem to šlo No už sem potřeboval aspoň trochu vypnout, bylo toho všeho poslední dobou tak nějak až moc S bufikama jste na té výstavě i soutěžili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Dobré ránko prdi, tak zase po delší době jsem tu. no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 dobre rano zdar Jerry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak to jsem rád,že jsi si konečně odpočinul a něčem spočinul to já strávil celý víkend na výstavě s bufama celkem to šlo No už sem potřeboval aspoň trochu vypnout, bylo toho všeho poslední dobou tak nějak až moc S bufikama jste na té výstavě i soutěžili? jasně ,že soutěžili měl jsem tam všechny čtyři dvě první místa a jedno čtvrté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Dobré ránko prdi, tak zase po delší době jsem tu. zdar flákaču , kde ses poflakoval máš tu hromadu áček : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jasně ,že soutěžili měl jsem tam všechny čtyři dvě první místa a jedno čtvrté To je velmi pěkný výsledek, gratulace všem čtyřem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 dobre rano zdáár trpíčku no uz jsem si myslel ze to nebude...ale tak ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 dobre rano zdar Jerry ahoj radku...tak co odpocatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to borg: no jasný že ačka naskakujou když se na mne valí samý sračky a jsem tu sám. to Sejis: já ti dám no nazdar si to s tebou vyřídím v plasech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdarec miho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdar všem ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdar všem ve spolek ahoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdarec miho nazdárek pane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdar všem ve spolek Hoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no uz jsem si myslel ze to nebude...ale tak ahoj ale jo, až na ten večerní úžeh to celkem vše klaplo hlavně že sem se zbavil aspoň na chvíli každodenního stresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to borg: no jasný že ačka naskakujou když se na mne valí samý sračky a jsem tu sám.to Sejis: já ti dám no nazdar si to s tebou vyřídím v plasech jo tak ten pocit znám až moc dobře, proto sem si si na tenhle víkend prostě naplánoval nic zásadního nedělat a vypnout a pořádně si odpočinout a celkem se to povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 A jedno dobre rano z mesta oceli a uhli. NO,DOLY UZ JSOU VSECHNY ZAVRENY A POLDOVKA JEDE NA CTVRT PLYNU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to borg: no jasný že ačka naskakujou když se na mne valí samý sračky a jsem tu sám.to Sejis: já ti dám no nazdar si to s tebou vyřídím v plasech jo tak ten pocit znám až moc dobře, proto sem si si na tenhle víkend prostě naplánoval nic zásadního nedělat a vypnout a pořádně si odpočinout a celkem se to povedlo. Já taky skoro relaxoval. v sobotu jsem musel nechat utratit 13 let starýho psa a pak celej den ležel pod autem až do večera a v neděli jsem si sednul na kolo a dal cca60 km a spálil si ruce a hubu tak to je dost dobrej relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 A jedno dobre rano z mesta oceli a uhli. NO,DOLY UZ JSOU VSECHNY ZAVRENY A POLDOVKA JEDE NA CTVRT PLYNU. Zdarec kochtíku jo a to lego co máš za 1/2 ceny chci taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no uz jsem si myslel ze to nebude...ale tak ahoj ale jo, až na ten večerní úžeh to celkem vše klaplo hlavně že sem se zbavil aspoň na chvíli každodenního stresu. tak to je v poradku...je pravda ze uz zacina bejt decentni teplicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Já taky skoro relaxoval.v sobotu jsem musel nechat utratit 13 let starýho psa a pak celej den ležel pod autem až do večera a v neděli jsem si sednul na kolo a dal cca60 km a spálil si ruce a hubu tak to je dost dobrej relax no já v neděli podvečer ještě pomoh kámošovi na baráku a vykoledoval jsem si celkem slušnej úžeh, ještě teď je mi blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ja jsem se chystal na kolo a nikam jsem se nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak to je v poradku...je pravda ze uz zacina bejt decentni teplicko No taky už je kua na čase aby se oteplilo no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to borg: no jasný že ačka naskakujou když se na mne valí samý sračky a jsem tu sám.to Sejis: já ti dám no nazdar si to s tebou vyřídím v plasech už se na tebe těším tak v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 A jedno dobre rano z mesta oceli a uhli. NO,DOLY UZ JSOU VSECHNY ZAVRENY A POLDOVKA JEDE NA CTVRT PLYNU. Nazdar kochtíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky