baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak to je v poradku...je pravda ze uz zacina bejt decentni teplicko No taky už je kua na čase aby se oteplilo no ne? asi jo...teda urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jasně ,že soutěžili měl jsem tam všechny čtyři dvě první místa a jedno čtvrté To je velmi pěkný výsledek, gratulace všem čtyřem mohlo to být lepší ,to ti vysvětlím,až se uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdar všem ve spolek hoj petane a kochtíku jak je péto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to borg: no jasný že ačka naskakujou když se na mne valí samý sračky a jsem tu sám.to Sejis: já ti dám no nazdar si to s tebou vyřídím v plasech už se na tebe těším tak v sobotu Lidičky kdo má sílu přeprat Sejidu abych v to nemel prsty sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jo jen nevím kda že ty Plasy jsou, poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to borg: no jasný že ačka naskakujou když se na mne valí samý sračky a jsem tu sám.to Sejis: já ti dám no nazdar si to s tebou vyřídím v plasech už se na tebe těším tak v sobotu Lidičky kdo má sílu přeprat Sejidu abych v to nemel prsty sám asi tak Palo je soupeř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jo jen nevím kda že ty Plasy jsou, poradte cca 20km nad Plzní severně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 mohlo to být lepší ,to ti vysvětlím,až se uvidíme dobrá dobrá,ale Plasy to asi nebudou ty mi pravděpodobně nevyjdou bo v sobotu do 12 dělám a nemám tucha v kolik bych tam dorazil - celkem mě to štve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Lidičky kdo má sílu přeprat Sejidu abych v to nemel prsty sám neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Lidičky kdo má sílu přeprat Sejidu abych v to nemel prsty sám neni problem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Lidičky kdo má sílu přeprat Sejidu abych v to nemel prsty sám neni problem Tak to někdo nezapomeňte vyfotit dvě rozmáčklý štěnice se hned tak nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 mohlo to být lepší ,to ti vysvětlím,až se uvidíme dobrá dobrá,ale Plasy to asi nebudou ty mi pravděpodobně nevyjdou bo v sobotu do 12 dělám a nemám tucha v kolik bych tam dorazil - celkem mě to štve to je škoda.já tam budu do konce.......počítám cca 22-23.hodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Lidičky kdo má sílu přeprat Sejidu abych v to nemel prsty sám neni problem Tak to někdo nezapomeňte vyfotit dvě rozmáčklý štěnice se hned tak nevidí : : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to je škoda.já tam budu do konce.......počítám cca 22-23.hodina no uvidím je sice ještě mizivá šance to nějak zařídit,ale spíš to asi nedopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdar všem ve spolek hoj petane a kochtíku jak je péto čau jirko máš sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. zdar lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. zdar lumpe Zdárek, koukám že tvůj plán s odpočinkem vyšel až na tu neděli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Lidičky kdo má sílu přeprat Sejidu abych v to nemel prsty sám neni problem ... co koukas prcku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdárek, koukám že tvůj plán s odpočinkem vyšel až na tu neděli.. no jistěééé , však tak to má bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 To Miha77: No problem. Bud si musis neco objednat pres moji malickost,nebo pojd delat do LEGA Baui a nechces s tim Sejdou radsi pichnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Baui a nechces s tim Sejdou radsi pichnout? no klidne ale aby pak nekricel ze je v oslabeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Ahoj kolegové Neví někdo kolik přibližně stojí vzduchovej filtr na octavii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Kucí musím něco dělat, tak zatím čus bus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no klidne ale aby pak nekricel ze je v oslabeni tak to už budou tři rozmáčklý štěnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky